dacapo
member
Έτσι λένε αλλά το δικό μου είναι σιδερένιο χεψεχε οποτε θες και μένα μου χει λείψει να μπω σε παπορι
Σε όλα τα δάση ισχύει αυτό και αν όχι θα έπρεπε για δοκίμασε να πας Εύβοια εκεί φαντάζομαι θα υπάρχει καραούλι απ'τους κατοίκουςΤώρα, η Πάρνηθα δεν πλησιάζεται κ πολύ σωστά.
Στον δρόμο από Κρύα Πηγή ως κ τα σκαλάκια, εκτός ότι έχει μπάρα στην έξοδο κ σταθμευμένο πυροσβεστικό, έχει κ περιπολίες.
Κ μπορεί να είναι κάποιος ο μεγαλύτερος φυσιολάτρης, αλλά μια στραβή να γίνει, άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφας.
Από Οκτώβριο τώρα.....
Επίσημα δεν ισχύει απαγόρευση, εκτός αν το ανακοινώσουν, όπως πέρυσι τον Αύγουστο που είχε πρόστιμο 300€ αν έμπαινες σε δάση.Σε όλα τα δάση ισχύει αυτό και αν όχι θα έπρεπε για δοκίμασε να πας Εύβοια εκεί φαντάζομαι θα υπάρχει καραούλι απ'τους κατοίκους
Να συναντηθουμε ιωαννη φωκα στο μαγαζι του αγγελου ρε...Έτσι λένε αλλά το δικό μου είναι σιδερένιο χεψεχε οποτε θες και μένα μου χει λείψει να μπω σε παπορι
Να δω πρόγραμμα και μιλάμε σε λιγοΝα συναντηθουμε ιωαννη φωκα στο μαγαζι του αγγελου ρε...
Να κανουμε βολτα και το τρανσαλπ!!!
εγω με ντοβιλ
ναι δες..Να δω πρόγραμμα και μιλάμε σε λιγο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μαγαζί λέγεται "Κυνηγός".Πανο ειναι απ τις αγαπημενες μου διαδρομες αυτη....Απ το μαγαζι λεωνιδας μεχρι αυλωνα και πισω..
Πες ποιο ειναι το μαγαζι με το μπιφτεκι......αμεσα!!!
Εκεί που αναφέρεσαι βρίσκονται παλιά εργοστάσια μέσα στο πευκοδάσος.Δεν έχω δει να έχει αναφερθεί.
Αλλά έφαγα φλασια τώρα.
Από το Μ πεύκο πηγαίναμε στο π.β ( καντήλι)όπου κάναμε και πορείες.
Βατός χωματόδρομος και νομίζω αξίζει μια εξερεύνηση.
Ένας δρόμος μας έβγαζε και στα Βίλια.
Μην ρωτήσεις παραπάνω ούτε κινητά,ούτε στίγματα είχαμε τότε.
Πάνε και πόσα χρόνια
.......
Εγω παντως προτιμω τις στροφες που μπαινεις για Μακροπουλο.Αλλα γουστα ειναι αυτα.Μια εναλλαγή διαδρομή για Ωρωπό είναι αυτή που ξεκινάει από Μαλακάσα.
Είναι πιο όμορφη από αυτή που πάει Μαρκόπουλο, αλλά κυρίως γιατί περνάει από τον πολύ καλό φούρνο "Αρκαδία".
Πάντα σταματάμε εκεί.
Η σπεσιαλιτέ είναι το καρβέλι με το ζυμωτό ψωμί.Εγω παντως προτιμω τις στροφες που μπαινεις για Μακροπουλο.Αλλα γουστα ειναι αυτα.
Η σπεσιαλιτε του φουρνου;
Σκάλα Ωρωπού είναι το μέρος που τελειώνει το βίντεο. Ο καθευατό Ωρωπός είναι το χωριό πιο ψηλά, δεν έχει θάλασσα.Μια εναλλαγή διαδρομή για Ωρωπό είναι αυτή που ξεκινάει από Μαλακάσα.
Είναι πιο όμορφη από αυτή που πάει Μαρκόπουλο, αλλά κυρίως γιατί περνάει από τον πολύ καλό φούρνο "Αρκαδία".
Πάντα σταματάμε εκεί.