- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
αρχηγάρα μου εσυ...εξηγησε στο παλουκάρι οτι αν θελει αρχηγούς να παει σ αλλα φορα ....εδω μεσα ειμαστε ολοι συνταξιδιωτες
Επειδή είμαι vegan θέλω αυστηρά ωμα λαχανικα στο μενού
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αρχηγάρα μου εσυ...εξηγησε στο παλουκάρι οτι αν θελει αρχηγούς να παει σ αλλα φορα ....εδω μεσα ειμαστε ολοι συνταξιδιωτες
Εδω αποφασιζουμε ολοι μαζι ....!!αρχηγάρα μου εσυ...εξηγησε στο παλουκάρι οτι αν θελει αρχηγούς να παει σ αλλα φορα ....εδω μεσα ειμαστε ολοι συνταξιδιωτες
Ελα ρε Κυριακο πλακα κανουμε αλλα η απορια σου θα λυθειBike στις 18..Καλα ρε παιδια το "αρχηγε" δε το ειπα με την αυτη καθαυτη εννοια!! Πω πωωωωω ,ρε τι ειστε εσεις!!!!
Την απορια ομως δε μου την ελυσε κανεις!!!
Καλα ρε παιδια το "αρχηγε" δε το ειπα με την αυτη καθαυτη εννοια!! Πω πωωωωω ,ρε τι ειστε εσεις!!!!
Την απορια ομως δε μου την ελυσε κανεις!!!
αφου στον αρχηγο εκανες την ερώτηξη εμεις γιατι να σου απαντηξουμε;;;
![]()
η γυναικα σου το ξερει;;;;;
Επειδή είμαι vegan θέλω αυστηρά ωμα λαχανικα στο μενού
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καναμε και το service σημερα στο καναπε ,κι ειμαστε ετοιμοι!!!
βΙλουδο!!!του αλλαξες ταπετσαρία ;;;;![]()
καλησπερα! καπου διαβασα οτι θα ηταν καλο να ενημερωσουμε μεχρι το σαββατο το μεσημερι αν θα φαμε σε ταβερνα. ισχυει? ρωταω γιατι ακομα παιζεται για μας και απο 2 που ειμαστε οι στανταρ μπορει να ανεβει ο αριθμος με κατι γνωστους αν τους ψησω...
Νομιζω καπου αλλου θα το ειδες ....εμεις στην Φολοη εχουμε σταση (για κατι αλαφρύ 5-6 kg εκαστος) μεσα στο δασος σε μια εκ των δυο ταβερνίων...