- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
ειναι ενα παλιο ταξιδιωτικο το οποιο θα ειναι περισσότερο φωτο και λιγότερο μπλα μπλα μιας και φημιζομαι οτι δεν μαζευω τα ταξιδιωτικά μου και επίσης δεν εχω και καλη πένα ...
το δρομολόγιο ελεγε 1η διανυκτερευση Γιάννενα με μια ενδίαμεση σταση καπου στο Πετα (αρτα) τοτενες ειχα ενα περτικαλί μηχανακι 900κατι κυβικά.....
καποια στιγμή φτακαμε και στα Γιάννενα ......
τα ωραι ομως ξεκινανε την επομενη μερα και καθοτι Αυγουστος η ουρα των αυτοκινήτων που εμπαινε Αλβανια απο Κακαβιά ξεπερνούσε τα 10 χλμ....βεβαιως εμεις με τις μοτο απο διπλα καναμε σχετικα γρηγορα
το στησιμο ομως το φαγαμε στα συνορα....
σαν γνησιοι Ελληνες μια σταση στα ....
και αποχαιρετουμε το Ελλαντα καρντια μου...
δρομο παιρνω δρομο αφηνω και η Εθνική μεχρι το Φιερι ειναι καπως ετσι απ το Αργυροκαστρο και μετα...
οπως πολυ καλα μπορειτε να δειτε δεν ειχαμε τζου που σου αλλα ειχαμε χαρτες....
για να φτασουμε στα συνορα μετα τα Σκοδρα επρεπε να περάσουμε μια γεφυρα ....η συγκεκριμενη που βλεπετε υπάρχει ακόμα αλλα πλεον σαν ιστορικο μνημειο γιατι ειναι γεφυρα κατασκευής του Ιταλικου στρατου ναι ναι τοτενες απλα αντικαταστουσαν τα μαδέρια...
μπαινουμε πλεον Μαυροβούνιο......
Αλβανια εχω ξαναπερασει απο τοτε αλλες 2 φορες το οδικο δικτυο θα μπορουσα να πω εχει κανει τρομερή προοδο
εφάμιλλο της Ελλαδος .....εκεινο που ομως δεν αλλαξε καθόλου ειναι ο τροπος οδήγησης των Αλβανών....
συνεχιζεται ....
το δρομολόγιο ελεγε 1η διανυκτερευση Γιάννενα με μια ενδίαμεση σταση καπου στο Πετα (αρτα) τοτενες ειχα ενα περτικαλί μηχανακι 900κατι κυβικά.....

καποια στιγμή φτακαμε και στα Γιάννενα ......

τα ωραι ομως ξεκινανε την επομενη μερα και καθοτι Αυγουστος η ουρα των αυτοκινήτων που εμπαινε Αλβανια απο Κακαβιά ξεπερνούσε τα 10 χλμ....βεβαιως εμεις με τις μοτο απο διπλα καναμε σχετικα γρηγορα
το στησιμο ομως το φαγαμε στα συνορα....

σαν γνησιοι Ελληνες μια σταση στα ....

και αποχαιρετουμε το Ελλαντα καρντια μου...

δρομο παιρνω δρομο αφηνω και η Εθνική μεχρι το Φιερι ειναι καπως ετσι απ το Αργυροκαστρο και μετα...

οπως πολυ καλα μπορειτε να δειτε δεν ειχαμε τζου που σου αλλα ειχαμε χαρτες....

για να φτασουμε στα συνορα μετα τα Σκοδρα επρεπε να περάσουμε μια γεφυρα ....η συγκεκριμενη που βλεπετε υπάρχει ακόμα αλλα πλεον σαν ιστορικο μνημειο γιατι ειναι γεφυρα κατασκευής του Ιταλικου στρατου ναι ναι τοτενες απλα αντικαταστουσαν τα μαδέρια...

μπαινουμε πλεον Μαυροβούνιο......
Αλβανια εχω ξαναπερασει απο τοτε αλλες 2 φορες το οδικο δικτυο θα μπορουσα να πω εχει κανει τρομερή προοδο
εφάμιλλο της Ελλαδος .....εκεινο που ομως δεν αλλαξε καθόλου ειναι ο τροπος οδήγησης των Αλβανών....
συνεχιζεται ....
Τελευταία επεξεργασία: