Παντα ετσι Σαββα με ομορφες στιγμες, και το κυριοτερο με υπεροχα ταξιδια!
Μπράβο θείο να σαι γερός να καις βενζίνη!!
Καλά το ταξίδι σας υπερπαραγωγή μπράβο σας πάντα όρθιοι και άξιοι. Σάββα να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε από κοντά όποτε έχεις χρόνο ευχαριστώ έχω απορίες και θέλω να σε δώ αψχααψ
Πολύ όμορφο ταξιδιωτικό ,μπράβο σας ,εύχομαι πάντα τετοια και ακόμα καλυτερα ταξιδια Σαββουλη.
Μπράβο σας παίδες και πάντα όρεξη για τέτοια ταξίδια να έχετε.
Βρε Σάββα , πολύ περπάτημα βρε παιδί μου , είχες μαλλον και κείνο το σαμάρι στην πλάτη .... με τα χαρτιά .....!![]()
Να είστε καλά όλοι και πάντα όρθιοι !Σ ευχαριστώ που το μοιράστηκες γιατί όλη την εβδομάδα του καύσωνα, έμπαινα νωρίς το πρωί με τον καφέ στη δουλειά κι ήταν ότι έπρεπε για ν' ανοίξει το μάτι, να δω όμορφες εικόνες και να τσουλήσει καλά η μέρα! Πάντα τέτοια ταξίδια εύχομαι!
μια χαρα αντε και του χρόνου σε κάτι ανάλογοΠέμπτη 30 Ιουνίου
Ημέρα επιστροφής στην έδρα μας.
Ζεστή και αυτή η ημέρα και την γκαντεμιά μας μέσα, το δύωρο της στάσης πάντα πέφτει στη Λάρσα σ' είδα και λαχτάρσα...![]()
![]()
Ευτυχώς κινούμαστε συνεχώς και λίγο ο Όλυμπος λίγο ο λοιπός επαρχιακός δεν μας κάνει να βαριόμαστε οπότε φτάνουμε στην έδρα μας άνετα!
Άντε να ξεφορτώσουμε και το αλογατάκι μας που χωρίς κιχ με πήγε και με έφερε μια χαρά και σε αυτή τη βόλτα!
![]()
![]()
Συνολικά χλμ βόλτας και κατανάλωση συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης που κινήθηκα εγώ
![]()
Κατανάλωση καυσίμου συνολική
![]()
Συνολικά έξοδα βόλτας με τα πάντα όλα για μένα, 652 ευρώ στρογγυλοποιημένα.
Ανδρέα, ευχαριστώ για την παρέα αδελφέ ευχόμενος και σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία !
Ήδη η επόμενη είναι στα σκαριά για του χρόνου καλά να είμαστε !
Σας ευχαριστούμε όλους που συνταξιδέψατε μαζί μας έστω και έτσι.
Ωραίο ταξιδιωτικό με πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Όσες φορές και να πας σε αυτά τα μέρη πάντα θα δεις και κάτι το καινούργιο. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα με το καλό και το επόμενο και πάντα όρθιοι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο παλικάρια!
Ευχαριστούμε για την βόλτα!!!![]()
Ωραίος Σάββα,να είσαι καλά να ταξιδεύεις
Να είστε καλά όλοι και πάντα όρθιοι !Ευχαριστουμε Σαββα για την τελεια ξεναγηση παντα τετοια![]()
Ευχαριστούμε Alex !Να είστε πάντα καλά να κάνετε ωραία ταξίδια και να μας στέλνετε ωραίες στιγμές!
Sent from my A80Pro using Tapatalk