Και Σάββατο μεσημέριΚαλη ανταμωση παλικαρια θα τα πουμε αυριο βραδυ
Και Σάββατο μεσημέριΚαλη ανταμωση παλικαρια θα τα πουμε αυριο βραδυ
Το παλικαρια αφορα τους Παρασκευαδες..οι υπολοιποι παν πακετο με τα "μαλλια κουβαρια".Και Σάββατο μεσημέρι
Δες τα προηγούμενα ποστΣκέφτομαι να έρθω και εγώ το Σάββατο για ημερήσια βόλτα και καφέ στο Λιμποβίτσι αν έχει καλό καιρό. Θα ξεκινήσει group από Αθήνα το Σάββατο πρωί; Από που και τι ώρα;
Ευχαριστώ Μανώλη , το βρήκα...Δες τα προηγούμενα ποστ
⬆️ΦΟΥ - ΦΟΥ,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Το Σάββατο 23/11 αναχώρηση-μίζα 08:30 από τον γνωστό ΣΤΑΘΜΟ 14 για τα Λαγκάδια οπου θα βρεθούμε με τα άλλα παιδιά που θα έχουν ξεκινήσει απο την Αρχαία Ολυμπία και υπολογίζω άφιξη στα Λαγκάδια κατα τις 11:30 μετά και από τις ενδιάμεσες στάσεις.
Οι ενδιάμεσες στάσεις που θα κάνουμε ειναι, στην εκκλησία Αγίας Φωτεινής για φωτογραφία και στο σπήλαιο Καψιά για ένα μικρό τουρ διάρκειας 30 λεπτών και με κόστος 6€ (ή 5€ αν μαζευτούμε πανω από 10 άτομα).
Εννοείται τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό και ακολουθούν όσοι θέλουν.
Η διαδρομή είναι η παρακάτω:
Σταθμός 14 to Λαγκάδια Αρκαδίας
www.google.com
Δηλώστε ποιοι θα έρθεται για να ξέρουμε τι έχουμε να περιμένουμε...
Από τα Λαγκάδια και μετά για την Αρχαία Ολυμπία ακολουθούμε την διαδρομή που έχει ανεβάσει ο Μιχάλης.
Για να ξέρω πόσες ναφθαλίνες να φέρω για να με φτάνετε!Γιατι θα πουλάς σάντουίτς???
Δεν ειναι σιγουρο για μενα Γιαννη. ΓΙ αυτο δεν δηλωνω για σιγουρα!⬆️
Δηλώστε ποιοι θα έρθεται για να ξέρουμε τι έχουμε να περιμένουμε...
Καλημέρα σε όλους, θα επικοινωνήσω μαζί σας αύριο, αν δε σας δημιουργεί πρόβλημα εννοείται, να έρθω μέχρι Ανδρίτσαινα, και να γυρίσουμε μαζί, απλά λόγω δουλειάς δεν έχω εικόνα τι ώρα θα ξεκινήσω από Γιάννενα, οπότε στη χειρότερη θα τα πούμε αρχαία Ολυμπία
Να δει ποσά σουβλάκια να βάλει στην σχάρα μην μείνουνΓιατι θα πουλάς σάντουίτς???
Το ξέρουμε, απλά τραβάμε την προσοχή !Να συμπληρώσω ότι αναφέρομαι για τους Αθηναιζους μιας και θα ξεκινήσουμε από το σταθμό 14ρο!
Σε βλέπω για μπαν και μπλοκ!!!Το ξέρουμε, απλά τραβάμε την προσοχή !
Καλό δρομο Μάικ.Ξεκιναω σε λιγο καλη ανταμωση
ΥΓ Σε αμεση ανταποκριση απο κουνιαδο που με πηρε τηλ πριν λιγο σε οσους κινηθουν στο κομματι Πατρα -Πυργος ο δρομος γλυστραει οπου γινονται εργα ειδικα τωρα που βρεχει.