- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200GS ADV 2006
- Όνομα
- Dimitris Amaliada
- Περιοχή
- ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Την διαδρομή την ξέρεις οπότε σε περιμένουμε...Ισως...λεω...ισως το Σαββατο να σας κανω παρεα για ενα πηγαινε-ελα!
Την διαδρομή την ξέρεις οπότε σε περιμένουμε...Ισως...λεω...ισως το Σαββατο να σας κανω παρεα για ενα πηγαινε-ελα!
Το ειπα φιλε Δημητρη μπας και ξεκινησω με κανενα Αθηναιικο κλιμακιο καιρου επιτρεποντος βεβαιως βεβαιωςΤην διαδρομή την ξέρεις οπότε σε περιμένουμε...
Ναι έτσι βγαίνει και ωραία διαδρομή ΓιαννηΤον επικούρειο Απόλλωνα εγώ σκέφτομαι να τον δω φεύγοντας από Αρχαία Ολυμπία την Κυριακή.
Θα εξαρτηθεί από την αναχώρηση…
Χαρά μας !!!!Περιμένω να σας ξεναγήσω στα Άγια Χώματα ...
Εγω μαλλον μόνος θα ανεβω Σάββατο, οποτε μπαίνω συγκατοίκηση οπου να ναι - 1 διανυκτέρευση, / επίσης αν φτιαχτεί ομάδα να ξεκινήσει πρωί σαββατου απο ΑΘΗΝΑ, ενημερώστε / ευχαριστώΜιας και οι μερες πλησιαζουν καλο ειναι να αρχισουμε να οργανωνομαστε λιγακι για τα καταλυματα.Ποιο ψαχνουν λοιπον για συγκατοικο ετσι ωστε να βολευτουμεολοι με το μικροτερο δυνατο κοστος.
1)Ποιοι θα κανουν διανυκτερευση Παρασκευη Σαββατο και ψαχνουν συγκατοικο.
2)Ποιοι θα κανουν διανυκτερευση μονο Σαββατο και ωαχνουν συγκατοικο.
Υ.Γ. Στα παραπανω απαντουν μονο οσοι ειναι μονοι τους.
Λογικα θα εχουμε αναχωρηση Σαββατου η οποια θα ανεβει σε αυτο το θεμα.Εγω μαλλον μόνος θα ανεβω Σάββατο, οποτε μπαίνω συγκατοίκηση οπου να ναι - 1 διανυκτέρευση, / επίσης αν φτιαχτεί ομάδα να ξεκινήσει πρωί σαββατου απο ΑΘΗΝΑ, ενημερώστε / ευχαριστώ
Οη Γιωργη θα τα πουμε απο κοντα φιλεΚαλημέρα!! στην Παρέα.
Μόλις έκανα Κράτηση Μονόκλινο στο Ήλις από Παρασκευή.
Μάικ, ενημέρωσε το post Αδελφέ.
s.
Καλώς να βρεθούμεΚαλησπέρα ολούθε ! έκτος απροόπτου θα είμαι και εγώ
Καλησπέρα ολούθε ! έκτος απροόπτου θα είμαι και εγώ
Περαστικα ευχομαι μακαρι να τα πουμε απο κονταΑκόμα δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έρθω αν και το θέλω πολύ για πολλούς λόγους.
Ένεκα ισχιαλγίας συνεχίζω τις φυσιοθεραπείες και την κορτιζόνη.
Τέλος βδομάδας θα ξέρω.
Περαστικά ΑνδρέαΑκόμα δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έρθω αν και το θέλω πολύ για πολλούς λόγους.
Ένεκα ισχιαλγίας συνεχίζω τις φυσιοθεραπείες και την κορτιζόνη.
Τέλος βδομάδας θα ξέρω.
Την Κυριακή θα έχει διαδρομή το πρόγραμμα ;