Γυναίκα και μοτοσυκλέτα

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.646
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

R.I.P. MotoTanya - Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα η διάσημη Youtuber​

View attachment 58768

Σε ηλικία μόλις 38 ετών, είχε χαρακτηριστεί και ως η ομορφότερη αναβάτρια μοτοσυκλέτας της Ρωσίας.

Δυσάρεστα νέα από τον κόσμο του Moto Youtube, καθώς η πασίγνωστη MotoTanya, κατά κόσμον Tatyana Ozolina, από την Ρωσία, έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία. Η Ozolina είχε μία τεράστια βάση fans και συνδρομητών στις ψηφιακές της πλατφόρμες, ξεπερνώντας τα 8 εκατομμύρια ακόλουθων στα Tiktok, Instagram και Youtube.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ozolina πραγματοποιούσε οδοιπορικό κάνοντας μία μεγάλη απόσταση από την Γεωργία με προορισμό την Ευρώπη. Καθώς την απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ευρώπη από ελληνικά σύνορα, η Ozolina αποφάσισε να ταξιδέψει εντός Τουρκίας και να γνωρίσει την χώρα. Δυστυχώς εκεί είναι που έγινε και το μοιραίο καθώς η Ozolina ενεπλάκη σε τροχαίο, μαζί με έναν συνταξιδιώτη της από την Τουρκία, ονόματι Onur Obut.

Οι δύο αναβάτες συγκρούστηκαν με φορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Milas-Soke, με την Ozolina να χάνει την ζωή της επί τόπου από τους τραυματισμούς της, ενώ ο Obut διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ozolina είχε βραβευτεί από το Kickstarter, ως «η ταξιδιωτική blogger της χρονιάς για το 2023», αλλά και έχει τιμηθεί ως Motoblogger της χρονιάς 2023».

Η Ozolina ήταν μόλις 38 ετών, ενώ αφήνει πίσω της μία κόρη 13 ετών, ενώ την ίδια στιγμή τα εκατομμύρια ακόλουθων και fans της θρηνούν τον θάνατο της.

:frown::frown::frown:
Το άρθρο είναι ότι να ναι, από όσα έχω διαβάσει, γιατί την κοπέλα την χτύπησε ο φίλος της από πίσω με την άλλη μηχανή που ταξίδευαν μαζί, αυτός ο Τούρκος Ονούρ και έτσι έγινε το σκηνικό. Κανένα φορτηγό δεν υπήρξε σε όλο αυτό
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
27.392
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Racebg-93.jpg

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ στην πίστα Motorpark της Ρουμανίας

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ - Tonia 27 βρέθηκε με την ομάδα της ARP Racing για πρώτη φορά, στην πίστα Motorpark της Ρουμανίας, για τον αγώνα του Σαββάτου 5ο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU με την CF MOTO μοτοσυκλέτα της. Στις κατατακτήριες δοκιμές βελτίωνε συνεχώς τον χρόνο της καθώς έβρισκε τις γραμμές της και ένιωθε πιο άνετη στην μοτοσυκλέτα της. Βάσει των 2 κατατακτήριων δοκιμών ξεκίνησε από την 9η θέση στη σχάρα εκκίνησης. Η Αντωνία έκανε έναν πολύ καλό αγώνα τερματίζοντας στην 8η θέση.
Η ίδια δήλωσε:

Πρώτος αγώνας για μένα στην πίστα της Ρουμανίας με την ομάδα μου ARP Racing για τον 5ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Ξεκίνησα από την 9η θέση στη σχάρα εκκίνησης βάσει των κατατακτήριων δοκιμών και τερμάτισα στην 8η θέση. Ένας πολύ καλός αγώνας γεμάτος καινούργιες εμπειρίες. Προετοιμαζόμαστε για τον 6ο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος στον οποίο θα προσπαθήσω για μια καλύτερη θέση.
 
Top Bottom