SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Το δεύτερο φαινεται να εχει καλύτερο κουμπωμα σαγωνιου......
θελω να μαθω,εαν υπαρχει καποιο site να βλεπουμε αξιολογηση για τα κρανη ή γνωμες συναδελφων που τυχαινει να γραφουν για τα κρανη τους.μπορουμε,βεβαια, να μπαινουμε στο site του ενδιαφερομενου κρανους και να διαβαζουμε εντυπωσεις απο τους χρηστες.ευχαριστω
Το droid δεν το βρήκα...
Το οποίο είναι αμφιλεγόμενο βεβαια.
Το οποίο είναι αμφιλεγόμενο βεβαια.
Είχα δει παλιότερα διάφορες κριτικες αλλά πλεονδ δεν το λαμβάνω υπόψην μου.
Όταν βγάζει κράνη αξίας <100€ ασφαλέστερα από κράνη πολλαπλάσιας αξίας,με καλύτερα υλικά,που φορούν αγωνιζόμενοι σε gp,εμένα κάτι δεν μου κολλάει.
Επισης δεν λαμβάνει υπόψην καθόλου το ποσο μπορεί ένα κράνος να σε κουράσει,να μην έχεις το απαραιτητα οπτικό πεδίο κλπ ώστε να είναι ενεργητικα πιο ασφαλές.
Mα κάνει μόνο Crash test δεν δοκιμάζει αεροδυναμική ή αν τα φιλέτα της επένδυσης έχουν τελείωμα alcadara κλπ.Όταν βγάζει κράνη αξίας <100€ ασφαλέστερα από κράνη πολλαπλάσιας αξίας,με καλύτερα υλικά,που φορούν αγωνιζόμενοι σε gp,εμένα κάτι δεν μου κολλάει.
Επισης δεν λαμβάνει υπόψην καθόλου το ποσο μπορεί ένα κράνος να σε κουράσει,να μην έχεις το απαραιτητα οπτικό πεδίο κλπ ώστε να είναι ενεργητικα πιο ασφαλές.
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα arai.Εσύ αυτό θα το έπαιρνες; Εγώ ούτε αν με πλήρωναν.
Οκ, δέχομαι ότι ασχολείται με την παθητική ασφάλεια.Mα κάνει μόνο Crash test δεν δοκιμάζει αεροδυναμική ή αν τα φιλέτα της επένδυσης έχουν τελείωμα alcadara κλπ.
Δεν σου φαίνεται περίεργο ότι βγάζει πχ τα Caberg καλύτερα από πολλά Arai και δεν μιλάει κανείς τόοοοσα χρόνια; Που είναι η Arai να δώσει τ"αποτελέσματα του δικού της Crash tests και να της τραβήξει και μία μυνησάρα, αλλά τάφος τόσα χρόνια. Τα τεστ που κάνει η Sharp τα κάνει για λογαριασμό του υπουργείου συγκοινωνιών της UK γιατί εκεί το υπουργείο ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πολίτες της.Οκ, δέχομαι ότι ασχολείται με την παθητική ασφάλεια.
Την πρώτη μου απορία δεν μου την ελυσες όμως.:)
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα arai.
Μου φαίνεται πολύ παλιό.
Θεωρούνται τα arai από τις καλυτκαλύ εταιριες οπότε πιθανόν να μην το λαμβανα υπόψην μου.
Επίσης δεν μπορώ να καταλαβω κάτι άλλο.
Είδα σε κράνος στο ένα πλαϊνό(στο αυτί δηλαδή) να είναι διαφορετικό χρώμα από το άλλο.πως γίνεται αυτό;
Κάτι ακόμα.κρανος της ίδιας μάρκας το ένα οικονομικό μοντέλο και το άλλο τοπ.πως γίνεται το τοπ να είναι χειροτερο απτό απλό;
Ενώ έχει και καλύτερα υλικά κλπ...;
Εξαρτάται τι μηχανάκι έχεις, αν έχεις μεχρι 125cc ναι...Τότε να δώσω το hjc των 350€ και να πάω να πάρω mt με 80€ που είναι πιο ασφαλές;
https://sharp.dft.gov.uk/helmets/mt-revenge/
Εξαρτάται τι μηχανάκι έχεις, αν έχεις μεχρι 125cc ,και να μην κουνάει τότε ναι...
.
Γιατί,για παραπάνω δεν είναι ασφαλές;Εξαρτάται τι μηχανάκι έχεις, αν έχεις μεχρι 125cc ναι...
Σου εξήγησα παραπάνω, ότι δεν μετράει αεροδυναμική που μία κακή αεροδυναμική μπορει να προκαλέσει μεχρι ατύχημα.Γιατί,για παραπάνω δεν είναι ασφαλές;
Βάση του τεστ είναι 5*.
https://sharp.dft.gov.uk/helmets/hjc-rpha-10-plus/
Αυτό είναι το προηγούμενο μου κρανκρ(το τωρινό δεν το έχει) και το βγάζει με 3*.
Αν οι lorenzo & spies που το φοραγαν στην πίστα να πηγαίνουν με 300+ χλμ ρίσκαραν το κεφάλι τους για λόγους μαρκετιμάρ,τι να πω...