Γειτονική Βουλγαρία

kosta12gs

new member
Όνομα
Kostas Nikolaidis
Για τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας, η Βουλγαρία αποτελεί έναν πολύ κοντινό και ενδιαφέρον προορισμό. Όχι μόνο για τα οδηγικά της κομμάτια αλλά και για την ύπαιθρο, η οποία παρουσιάζει πολλές αντιφάσεις.

Στο παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζω μία σύντομη ξενάγηση σε ορισμένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του παρελθόντος της χώρας.

dim-bob

new member
Περιοχή
Αίγιο
Φίλε μου πολύ ωραία τα μέρη και τα πλάνα με το drone ωραία..
Θα σου πώ όμως χωρίς να θέλω να γίνω κακός οτι τα πλάνα στην μηχανή θέλουν δουλειά,ή άλλη κάμερα, άν σου αρέσει αυτό το είδος βιντεοπαρουσίαση!!!
Είναι κρίμα να έχεις κάνει τόσο ωραία δουλειά και να στο χαλάει η κάμερα όταν οδηγείς!!Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια και μπορώ θα είναι χαρα μου να σε βοηθήσω!!!

kosta12gs

new member
Όνομα
Kostas Nikolaidis
Εννοειται οτι ολα τα καλοπροαιρετα σχολια ειναι καλοδεχουμενα.
Τι προτεινεις απο τροπους καταγραφης ή παρουσιασης μιας εκδρομης;

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Μπράβο!

ωραία εκδρομή και ωραίο βιντεάκι!

Όπως ανέφερε και ο @dim-bob νωρίτερα, τα πλάνα στην μοτοσικλέτα θέλουν δουλίτσα.
Λογικά τραβάς με κινητό, θα πρότεινα να αποφεύγεις πλάνα εν κινήση με κινητό γιατί βγάζουν τρέμουλο, καλύτερα με μια κάμερα GoPro ή insta360 αυτές τις λήψεις.

kosta12gs

new member
Όνομα
Kostas Nikolaidis
Η αληθεια ειναι οτι δεν τραβηξει ποτε βιντεο με το κινητο. Τα πλανα που ειδατε κουνημενα είναι απο garmin camera, που κρατουσα στο χερι ομως, γιατι ηθελα να παρω το μνημειο που ηταν πιο ψηλα απο οτι εβλεπε η βαση στηριξης στη μηχανη ;-)
Τελευταια προστεθηκε και μια insta360 η οποια δινει πολλες δυνατοτητες
Αντε τωρα να βρεις χρονο για editing Greeting

Top Bottom