Ωραιο ακουγεται! Μεσα απλα ειμαι στο στρωσιμο και μεχρι 140 παω.. Μην σας την χαλασω σκεφτομαι γτ σε καμια εθνικη ισως θελετε να τα ανοιξετε..-:/
Ωραιο ακουγεται! Μεσα απλα ειμαι στο στρωσιμο και μεχρι 140 παω.. Μην σας την χαλασω σκεφτομαι γτ σε καμια εθνικη ισως θελετε να τα ανοιξετε..-:/
Ελα Κωστα!!! Ολοι μαζι παρεα θα ειμαστε!!!!Ωραιο ακουγεται! Μεσα απλα ειμαι στο στρωσιμο και μεχρι 140 παω.. Μην σας την χαλασω σκεφτομαι γτ σε καμια εθνικη ισως θελετε να τα ανοιξετε..-:/
Ναι ναι μην χασεις εσυ......Για αυτό εκφέρει άποψη η οργανώτρια της βόλτας.
Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα αν συμβεί και κάτι ανάλογο να σε περιμένω λίγο παρακάτω εφόσον μου έρθει η τάση σε κάποια φάση να ανοίξω περισσότερο ......
Ναι ναι μην χασεις εσυ......![]()
Γύρισες μωρη λαμια;
Μακάρι να μπορούσα ρε, θα πάω στο χωριό που έχω στείλει τα παιδιά μία βδομάδα ήδη..Σημερα γυρναω.. θα μας κανετε τη τιμη να ερθετε κυριε;;
Νατασα ο μεγας χορηγος της εκδρομης;;![]()
Μακάρι να μπορούσα ρε, θα πάω στο χωριό που έχω στείλει τα παιδιά μία βδομάδα ήδη..
Βγάζεις λόγια λέμε και θα το μετανοιώσεις.. Εχου μαμήσει εγώ Ιταλούς...![]()
Και αν δε το καταλαβες κ απο tapatalkΒγάζεις λόγια λέμε και θα το μετανοιώσεις.. Εχου μαμήσει εγώ Ιταλούς...![]()
Καλως. Στην επομενη τοτε που θα ναι κ στρωμενο να φερεις και τα κυαλια να με βλεπεις!
Οκ , βαλε κ μενα στη λιστα