Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Αλητεεεεεεες!!Παλιοχαρακθήρες!
Μακρυά από δαύτους!!!
Αλητεεεεεεες!!Παλιοχαρακθήρες!
Φάτε κάνα ξενέρωτο στρούντελ και αφήστε τις προβατίνες για μας....Τώρα που λείπω βιάζεται βόλτες
Ερε τη χάνω θα έχει και προβατίνα στην Μάνδρα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ερχόμουν.....αλλά δε θα ρθω !!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ερχόμουν.....αλλά δε θα ρθω !!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γατάκια!!Τώρα που λείπω βιάζεται βόλτες
Ερε τη χάνω θα έχει και προβατίνα στην Μάνδρα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε Σάββα μια παρέα με μαγιό η όχι χαχαχ . Έλα για την προβατίναΚαλή βόλτα παλικάρια !Bike
Είμαι φορτωμένος μέχρι τα μπούνια φίλε μου μιας και αύριο πρωί έχει φευγιό μακρινό!Έλα ρε Σάββα μια παρέα με μαγιό η όχι χαχαχ . Έλα για την προβατίνα
Μακρινό!!! Οεο καλά να περάσεις με την παρέα σου κανόνισε έτσι να πάμε και μαζί μία κοντινή , μακρινή μόνο Αύγουστο μπορώ για μέρες λέω οκ περιμένω νέα σου.Είμαι φορτωμένος μέχρι τα μπούνια φίλε μου μιας και αύριο πρωί έχει φευγιό μακρινό!
Θα κάτσει κάποια στιγμή πού θα πάει?![]()
Από Σεπτέμβριο φίλε μου γιατί μετά φεύγω για εξοχικό και θα πάνε οι διχρονίκλες σύννεφο εκείθε !Μακρινό!!! Οεο καλά να περάσεις με την παρέα σου κανόνισε έτσι να πάμε και μαζί μία κοντινή μακρινή μόνο Αύγουστο μπορώ για μέρες λέω οκ περιμένω νέα σου.
Παρακάτω. Είπα να τελειώσω τις στροφές. Μην αφήσω καμιά παραπονουμενη.Εσύ που πήγες;
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε το χαμόγελο που σκοτώνει έβγαλες χαχαχ πιο άσχημη φωτό δεν μπορούσες χαχσχσ άλλη μια μετά θέλω με την προβατίνα χαχαΑυτά είναι...![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ήξεραΠαρακάτω. Είπα να τελειώσω τις στροφές. Μην αφήσω καμιά παραπονουμενη.