Άστη στο συνεργείο καλύτερα, μην χάνεις χρόνοΚαι να αφήσω την μηχανή στο καφέ;
Άστη στο συνεργείο καλύτερα, μην χάνεις χρόνοΚαι να αφήσω την μηχανή στο καφέ;
Πσιτ.....YAMAHA εχω, εσυ σε ποια ανακληση βρισκεσαι;Άστη στο συνεργείο καλύτερα, μην χάνεις χρόνο

Ναι καλα, το βιδακι του προφυλακτηρα της αλυσιδας..κλαιν μαιν...Εσυ ποσα μπροστινα αλλαξες;Recall on 2018 Yamaha MT-07 and XSR700
A loose chain guard bolt is at fault
https://rideapart.com/articles/recall-2018-yamaha-mt-07-xsr700

Αληθεια ειναι αυτο, η yamaha δεν κανει ανακλησεις, σε αφηνει να πληρωσεις το προβλημα που ολοι γνωριζουνΠσιτ.....YAMAHA εχω, εσυ σε ποια ανακληση βρισκεσαι;![]()
Ενώ η Πένφε περιμένει να σκοτωθούν καμιά 10αρια πρώτα....Αληθεια ειναι αυτο, η yamaha δεν κανει ανακλησεις, σε αφηνει να πληρωσεις το προβλημα που ολοι γνωριζουν
Παγια τακτικη στους ¨αξιοπιστους¨, δεν κανουμε ανακληση σε αφηνουμε να το ανακαλυψεις μονος σου
Οχι θυμάμαι τα ψαλίδια του GS, τυχαίο;Μηπως θυμασε τα βολαν του FZ1?
Μπα οχι μωρε, τυχαιο
Ναι ΟΚ...Δεν θυμασαι και καλα, το πηρουνι ειχε θεμα οχι το ψαλιδι
Μην τρελλαινεσαι, με τον Δημοσθένη υπάρχει αντιπαράθεση, πάντα στην πλάκα και ενίοτε σκληρής, τώρα γιατί στεναχωριέσαι; Μπορείς ν"αλλάξεις μηχανάκι όποτε θέλεις...εγω προσωπικά θα σταματήσω αυτη την πλακα γιατι εχω την εντύπωση οτι πλέον αρκετά συχνά ξεφεύγει σε αντιπαράθεση γηπεδικού τύπου.....

και για πες;Είχα R1.....
και για πες;
Σε έφτιαξα!!!Για να μη λες.Οχι ρε θέλω ξενοδοχείο με υπόγειο πάρκινγκ.....
να το κάνουμε αλλά να πεις περισσότερα, με το τσιγκέλι σας τα βγάζωΕίχα άκρη και σώθηκα.
Αλλά απο επίσημους τίποτα
* να το κάνουμε αλλού?
Το.σκισαμε τον Βόλο...
να το κάνουμε αλλά να πεις περισσότερα, με το τσιγκέλι σας τα βγάζω
Οχι ρε θέλω ξενοδοχείο με υπόγειο πάρκινγκ.....

Ξέρω εναν παιδότοποΓιατί δεν το βάζεις σε παιδική χαρά? και αυτές κλειστές είναι - περιφραγμένες!! Εκει .. έχει χώρο ... δίπλα από τις κούνιες!! θα παίζουν - κουνιούνται και τα παιδιά!! όσο εσύ θα πίνεις τα τσιπουράκια σου στην παραλία!
![]()
Ετσι το σκέφτομαι Πανο,αλλα επειδή ειναι Πήλιο....Με τα καλοκαιρινα και εξτρα αδιαβροχο-αντιανεμικο για τις δυσκολες ωρες.