Όχι ρε συ μην μασάς, έλα. Με τα παπια θα είμαστε, αλλά αν χρειαστεί θα σε περιμένουμε στην πορεία, δεν τρέχει κάτι.Σ.Σ.: Θα είμαι με το GS...αν δεν θέτε θα κατσω στο διπλανό τραπέζι και θα σας ενοχλω
Σ.Σ.: Θα είμαι με το GS...αν δεν θέτε θα κατσω στο διπλανό τραπέζι και θα σας ενοχλω
Μήτσο θα ανέβαινα ,αλλά παίζει επισκεπτήριο στην μικρή μου .
Έχω και δύο βδομάδες να τη δω και δεν την παλεύω άλλο .
Καλά να περάσετε ,βαλτε και καμιά φωτό με φραπεδιες να ζηλεψω
Παιδιά εγώ είμαι μέσα, όταν με το καλό βγουν οι λεπτομέρειες ενημερώστε (ώρα & σημείο συνάντησης).Την Κυριακή 19/09 λέω να πιω καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου.
* Απ' ότι θυμάμαι έχει ένα καλό μαγαζί,έκει, αρχοντικό καποιανου λέγεται.
** Θα ακολουθήσει γεύμα με μπέργκερ,στην ΆΡΝΙΣΣΑ/Πέλλας.
*** Αν υπάρχει διάθεση για χάβαλε,ειναι όλοι ευπρόσδεκτοι,αλλιώς θα τον πετάξω στην λίμνη,αρκετή μαυρίλα.βλεπω και ακούω κάθε μέρα.
**** Θα έχω τον δικαστή ( τζι Ελ εξ) δεν χρειάζομαι και τζι Ες για να φτάσω κάπου.
***** Ωραί θα ανακοινωθεί και θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα έρθουν.
****** Μην κάνετε αντιπροτάσεις για άλλα μέρη,τζι ελ εξ έχω όχι Black bird,έλεγα να ανέβω λιβάδια , αλλά είπα να έρθω προς τα εκεί για να βολεύει τους επαιοντες Κοζάνης/Πτολεμαϊδας κλπ.
********Αυτά
Για τους επόμενους 2-2,5 μήνες (και όσο κρατάει ο καιρός) θα παίξουν αρκετές Κυριακάτικες βόλτες. Θα μιλήσουμεΠαιδιά εγώ είμαι μέσα, όταν με το καλό βγουν οι λεπτομέρειες ενημερώστε (ώρα & σημείο συνάντησης).
(Παίζει να γίνει και καμιά βόλτα μετά μήπως στρωθεί το έρμο το Vstrom;)
Με το παπί θα έρθεις;Για τους επόμενους 2-2,5 μήνες (και όσο κρατάει ο καιρός) θα παίξουν αρκετές Κυριακάτικες βόλτες. Θα μιλήσουμε![]()
Όχι ρε! Με την μηχανή. Μην βλέπεις τι γράφω πάνω. Πειράζω τον Σοφιανό.Με το παπί θα έρθεις;
Υπολογίζω να φύγω από εδώ κατά τις 09:00Παιδιά εγώ είμαι μέσα, όταν με το καλό βγουν οι λεπτομέρειες ενημερώστε (ώρα & σημείο συνάντησης).
(Παίζει να γίνει και καμιά βόλτα μετά μήπως στρωθεί το έρμο το Vstrom;)
Ποιό είναι αυτό το αρχοντικό ρε φίλε και δεν το ξέρω τόσες φορές που πήγα;Υπολογίζω να φύγω από εδώ κατά τις 09:00
10+ να είμαι αγ Παντελεήμωνα ( στο αρχοντικό/ έχω ξαναπάει και είναι οκ) αφού τα πούμε στον καφέ και ανοίξει η όρεξη θα κατηφορίσουμε στην ΆΡΝΙΣΣΑ.
Θα σας πάω για μπέργκερ- εγγύηση
Μισό να το δωΠοιό είναι αυτό το αρχοντικό ρε φίλε και δεν το ξέρω τόσες φορές που πήγα;
Κανενός λόρδου κι έτσ; Θα μας σερβίρει μπάτλερ;![]()
Να υποθέσω σ' αυτό; (σαν άντρο Παοκτζήδων ακούγεται...Ποιό είναι αυτό το αρχοντικό ρε φίλε και δεν το ξέρω τόσες φορές που πήγα;
Κανενός λόρδου κι έτσ; Θα μας σερβίρει μπάτλερ;![]()
Δεν το ξέρω, δεν πήγα ποτέ. Όταν το βρεις δώσε στιγμα να ξερω που θα βρεθούμεΜισό να το δω
Μισό να το δω
![]()
Εστιατόριο Ναουμίδης, Άγιος Παντελεήμων - Κριτικές εστιατορίων - Tripadvisor
Δείπνο σε Άγιος Παντελεήμων: Δείτε 333 κριτικές ταξιδιωτών του Tripadvisor για 2Άγιος Παντελεήμων εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων.www.tripadvisor.com.gr
Αυτο δεν παίζει φιλε. Πήγα πριν 15 μερες. Κλειστή η καφετέρια του κάτω. Το εστιατόριο ανοικτό κανονικάΕπειδή έχει χώρια τραπέζια για καφέ .
Για αυτό λέω εκεί
Δλδ δεν θα μπορέσουμε να πιούμε καφέ?Αυτο δεν παίζει φιλε. Πήγα πριν 15 μερες. Κλειστή η καφετέρια του κάτω. Το εστιατόριο ανοικτό κανονικά
Εχει μια καφετέρια παρακάτω με εξωτερικά τραπεζάκια. Εκει πίνουμε άνεταΔλδ δεν θα μπορέσουμε να πιούμε καφέ?