N
notakos600
Guest
Όλοι οι καλοί χωράνε ΑνδρέαΧωράμε και οι καινούργιοι για βολτίτσα;

Όλοι οι καλοί χωράνε ΑνδρέαΧωράμε και οι καινούργιοι για βολτίτσα;
Αυτό εννοείται φίλε μου !!!!Χωράμε και οι καινούργιοι για βολτίτσα;
Αν δεν παω με τη λεσχη αγρινιου θα τα πουμε γαλαξιδι![]()
Είσαι μοντερατορας και σε φοβόμαστε!!!Αυτό εννοείται φίλε μου !!!!
Διάθεση για μοτοβολτα να υπάρχει !!
Και στο λέω σαν νέος, ούτε χρόνο δεν έχω κλείσει εδώ και η αντιμετώπιση από παλιούς και νέους είναι εξαιρετική !!Bike
![]()
Ωραιούλι αυτό !!!!!
Αν εδώ και χωρίς αποτυπώματα mitsuko παντού, μέσα !!!
Ρε συ Κώστα, πότε θα σε δούμε από κοντά?
Εγώ λέω να το βάλεις στο Netflix...''House of the unfinished marbles''![]()
Χάσε και καμμιά βόλτα ρε αλητάμπουρα.Μας έχεις μαμήσει την ψυχολογία να πούμε.
![]()
Εν αναμονή του καλού καιρού λοιπόν και.... BikeΑυτό εννοείται φίλε μου !!!!
Διάθεση για μοτοβολτα να υπάρχει !!
Και στο λέω σαν νέος, ούτε χρόνο δεν έχω κλείσει εδώ και η αντιμετώπιση από παλιούς και νέους είναι εξαιρετική !!Bike
![]()
Ρε συ Κώστα, πότε θα σε δούμε από κοντά?
Τωρα εσυ θες απαντηση ετσι; μαλλον δεν θες![]()
Πρώτα ο Θεός.. και αν όλα πάνε καλά... Μέσα και'γω Απόστολε.Μια βολτούλα όσο κρατάει ακόμα ο καιρός, για λίγο θάλασσα, πριν πιάσουμε τα βουνά,
την Κυριακή 20/10, από εθνική μέχρι Θήβα (για να κερδίσουμε χρόνο) και μετά πέρασμα από Αραχωβα - Ιτέα για να καταλήξουμε στο όμορφο Γαλαξίδι για το καφεδάκι μας /κολατσιό μας !! Στην επιστροφή γυρνάμε από Δεσφινα - Δίστομο, κατεβαίνουμε Θήβα και πιάνουμε τον παλιό για Μάνδρα όπου έχουμε αρκετές επιλογές για κοψίδια, θα μας οδηγήσει η μύτη μας, για τις απαραίτητες θερμίδες μας!!
Αναχώρηση από το φούρνο χωριατικο στον Αγ Στέφανο στις 08:30 !
Όποιος ανήκει στο κίνημα “δεν πληρώνω“ μπορεί να απότραβηχτεί από το γκρουπ πριν τα διόδια, να περάσει όπως νομίζει και να ξαναενωθει με το γκρουπ αφτερ διοδίων !!
Σε περίπτωση άστατου καιρού, βροχές, πλημμύρες, χιόνια, τυφώνες, κλπ η βόλτα αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή 27/10 !!
Ποια είναι τα θεριά; Τα Πένφε;..... Αχαχαχαχχχχχχχ
Οι προπέλες με ασημί μπαγκάζια με αγχώνουν τα μάλα. Γέρνουν γέρνουν και όλο λέω θα πέσουν αλλά τίποτα! :DΠοια είναι τα θεριά; Τα Πένφε;..... Αχαχαχαχχχχχχχ