stelios62
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- Πειραιας
- Μοτοσυκλέτα
- Ducati Pantah 600 SL, Honda Cbr 500r , Honda Cbf 250
- Όνομα
- Στελιος
- Περιοχή
- Κερατσινι
Το δικό σου επειδή χάνει από παντού και σου φέρνει τη ζέστη του κινητήρα το λες σωστό;;;;Παρτε βρε πικραμενοι ενα μηχανακι σωστο...που περιμενετε ποτε θα κανει ζεστη για να καβαλησετε
Βρε νταλα καλοκαιρι δεν νιωθεις ζεστη απ τη μηχανηΤο δικό σου επειδή χάνει από παντού και σου φέρνει τη ζέστη του κινητήρα το λες σωστό;;;;
Καλα τα λες απλα να ρωτήξω το επιπλο βγαινει και σε λάκα ;;;;;Βρε νταλα καλοκαιρι δεν νιωθεις ζεστη απ τη μηχανη
Προσεξε ,δε συγκρινω με τα φεριγκατα, αυτα ταχει σβησει απ το χαρτη
Στο Αφρικα, μεχρι και στο freewind, ε καποια στιγμη εβγαζαν ζεστη,,οχι ενοχλητικη αλλα το ενιωθες
Τιποτα στο RT...
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ
Καλοκαιρακι...παραλια μπανακι
Και το χειμωνα, σκετο σεντονα
Εχει πολλες στροφες η διαδρομη και εχω ξεμεινει απο δραμαμινηΘα έρθεις τελικά να μας δείξεις πως φτάνουν οι ατσαλακωτοι ή θα μείνουμε να το φανταζόμαστε;;;;;;
Εγώ δε μπιστεύω ΤΙΠΟΤΑ!Βρε νταλα καλοκαιρι δεν νιωθεις ζεστη απ τη μηχανη
Προσεξε ,δε συγκρινω με τα φεριγκατα, αυτα ταχει σβησει απ το χαρτη
Στο Αφρικα, μεχρι και στο freewind, ε καποια στιγμη εβγαζαν ζεστη,,οχι ενοχλητικη αλλα το ενιωθες
Τιποτα στο RT...
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ
Καλοκαιρακι...παραλια μπανακι
Και το χειμωνα, σκετο σεντονα
Να ξεκινησω ομως νωριτερα κανα τεταρτακι να φτασουμε μαζι..Εγώ δε μπιστεύω ΤΙΠΟΤΑ!
Να έρθεις να πάμε την βόλτα και να μας τα πεις στον προορισμό όλα αυτά αλλά να τα διαπιστώσουμε και ιδίοις όμμασι!
Θα κατέβεις ατσαλακωτος όπως βαυκαλίζεσαι ή θα σε κατεβάσουμε με καμία αγκυλώση;;;;
![]()
Οοοοοχιιιι!!!Να ξεκινησω ομως νωριτερα κανα τεταρτακι να φτασουμε μαζι..
Μην κρυωσει το φαγητο ειναι κριμα
Απλά τον ρίχνεις στο πλάι και είναι στην ίδια θέση όπως κάθεται χαχαχά Μπάμπη έλα ρε να σε δω και εγώ να γνωριστούμεΕγώ δε μπιστεύω ΤΙΠΟΤΑ!
Να έρθεις να πάμε την βόλτα και να μας τα πεις στον προορισμό όλα αυτά αλλά να τα διαπιστώσουμε και ιδίοις όμμασι!
Θα κατέβεις ατσαλακωτος όπως βαυκαλίζεσαι ή θα σε κατεβάσουμε με καμία αγκυλώση;;;;
![]()
Δεν μπορεί νάρθει, πρέπει να βγάλει βόλτα την γάτα....Απλά τον ρίχνεις στο πλάι και είναι στην ίδια θέση όπως κάθεται χαχαχά Μπάμπη έλα ρε να σε δω και εγώ να γνωριστούμε
Μπράβο ρε Γιάννη ωραίοςΕγώ τελικά θα έρθω αύριο και θα έχω και την κόρη μαζί!
Τα λέμε στο περιφτερο για καφέ.
Για βάλε και το δρομολόγιο να ρίξω μια ματιά δεν έχω πάει και ακούγεται ενδιαφέρον ευχαριστώΚαλά να περάσετε παλουκάρια ....
Έχω προγραμματισμένη διαδρομή για Ναό Επικούριου Απόλλωνα στη Φυγαλεία για αύριο, οπότε δεν δύναμαι !
![]()
Είμαι ήδη στο δρόμο φίλε (στάση για κατούρημα) οπότε επί τη επιστροφή τα σπουδαία. Άσε δε που ποτέ δεν μένω στο αρχικό πλάνο διαδρομής οπότε θα δείξει το πως θα βγεί για τον τελικό προορισμό.Για βάλε και το δρομολόγιο να ρίξω μια ματιά δεν έχω πάει και ακούγεται ενδιαφέρον ευχαριστώ