Βελτίωση πίσω φρένου CB500X 2013

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Σαββα μην παιρνεις και πολυ φορα με τις συστασεις ειδικων ..... μαγαζιωνε .... με αννοας τι αννοω....!. Bcdefgh
Ολες οι γνωμες πρεπει να αναλυθουν πρωτα με την βοηθεια φιλων ή του μηχανικου του εφοσον λειπει η σχετικη εμπειρια οπως ελλειπε και ολων μας λιγο πολυ καποτε.
Προσωπικά ακούω πάντα Στέλιο και δη τους επαγγελματίες. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από μας τους ερασιτέχνες όσο νάναι.
Βεβαίως και επιβάλλεται η άποψη και του μηχανικού μας όπως και η δική μας εμπειρία μέχρι σήμερα. Νομίζω πάντως ότι τα λέει μια χαρά ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας. Η τελική απόφαση είναι πάντα του κατόχου στο τι θα κάνει - βάλει και αυτός θα υποστεί και τα καλά και τα κακά της αποφάσεώς του.

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής
Ο Θεοδόσης στο brake shop , όταν πήρα πρώτη φορά την μηχανή, κάθησε μια ώρα και μου εξηγούσε πράγματα , καθότι νέος οδηγός, αντί να πει πάρε τα τακάκια και φύγε.

Και ας είμαι ο χειρότερος πελάτης του Rolling

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ο Θεοδόσης στο brake shop , όταν πήρα πρώτη φορά την μηχανή, κάθησε μια ώρα και μου εξηγούσε πράγματα , καθότι νέος οδηγός, αντί να πει πάρε τα τακάκια και φύγε.

Και ας είμαι ο χειρότερος πελάτης του Rolling
Αφού δεν πατάς φρένο ρε συ, βάζεις την μπότα με το 72 νούμερο κάτω και φρενάρεις τι τακάκι να χαλάσεις ? tongue Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Μάρκο Πατριώτη μάλλον είσαι από Νάξο έτσι και φαντάζομαι Κομιακή. Το επώνυμο Ανδρής σου λέει κάτι; Τέλος πάντων άλλο θέλω να σου πω. Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει για τακάκι μεταλλικό πού βοηθάει αρκετά σε σχέση με τα εργοστασιακά ψάξτο λίγο μήπως δεις αποτέλεσμα.

Top Bottom