Βαριέμαι, κανείς άλλος για βόλτα;

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Μμμμμμμ σοβαρές μούρες (οι δύο)!!
@D_N_S και @Emmanouel για εσάς λέει!

Εμένα δεν με πιάσει στο στόμα του γιατί φοβάται μην τον πνίξω στον νεροχύτη!

Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Αύριο Κυριακή 30/03 μετά το μεσημεριανό γεύμα και κατά τις 15:30 θα εκκινήσω από την γέφυρα της Μάνδρας (ΕΔΩ) για καφεδάκι στα Βίλια!

Όποιος βαριέται να κάτσει σπίτι και θέλει… είναι καλοδεχούμενος!

Ακόμη και αν κάποιος θέλει να έρθει αργότερα για τους δικούς του λόγους θα μας βρει λογικά στο DESEO.

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, VTR1000F-Firestorm, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Σήμερα Σάββατο είχε και αύριο Κυριακή έχει trackday στα Μέγαρα, ελεύθερη είσοδο για θεατές. Από το να πας Βίλια τα ίδια και τα ίδια, πιο ενδιαφέρον δεν είναι να δεις και λίγο θέαμα; Και έχει και διαδρομές μετά προς Αλεποχώρι και γυρισμό από Πόρτο Γερμενό να μην σου λείψει και η διαδρομή προς Βίλια.

Α και Κυριακή αγώνα, ανάβαση Ριτσώνας.

Λέω γω τώρα, αν κάποιος το διαβάσει, μηπως και το βρει ενδιαφέρον.

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Σήμερα Σάββατο είχε και αύριο Κυριακή έχει trackday στα Μέγαρα, ελεύθερη είσοδο για θεατές. Από το να πας Βίλια τα ίδια και τα ίδια, πιο ενδιαφέρον δεν είναι να δεις και λίγο θέαμα; Και έχει και διαδρομές μετά προς Αλεποχώρι και γυρισμό από Πόρτο Γερμενό να μην σου λείψει και η διαδρομή προς Βίλια.

Α και Κυριακή αγώνα, ανάβαση Ριτσώνας.

Λέω γω τώρα, αν κάποιος το διαβάσει, μηπως και το βρει ενδιαφέρον.
Ενδιαφερουσα η προταση αλλα αν τελικα ειμαι μονος μαλλον θα προτιμησω τα Βιλια οχι γιατι δεν μου αρεσει η πιστα αλλα γιατι μετα το φαγητο προτιμω χαλαρα να πιω εναν καφε.

Τωρα αν υπαρξουν και αλλοι για αυριο που θελουν να παμε πιστα για να παρουν μυρωδια βενζινης και γομας και μετα να παμε για εναν καφε στην Παχη που ειναι διπλα δεν εχω προβλημα!

Εγω ειμαι παντα της αποψης οτι θελει η παρεα...

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Ducati Pantah 600 SL, Honda Cbr 500r , Honda Cbf 250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μέσα κι γω αν και ... η κρυστάλλινη γυάλα μου που δεν λέει ποτέ ψέματα ... βλέπει μαύρα σύννεφα μέχρι και το μετα-μεσημερο.cdefghigi

Onlymusic

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Μέσα κι γω αν και ... η κρυστάλλινη γυάλα μου που δεν λέει ποτέ ψέματα ... βλέπει μαύρα σύννεφα μέχρι και το μετα-μεσημερο.cdefghigi
μια χαρά καιρό θα έχει.... να βάλεις χρυσόψαρο στην γυάλα

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Ducati Pantah 600 SL, Honda Cbr 500r , Honda Cbf 250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Η συντομη βολτα εγινε προς Βιλια σημερις , να ευχαριστησω τους συνοδοιπορους @wheelboy και @Onlymusic.
Η μικρη χρονικη αστοχια του καιρου που αρχισε να ριχνει και χαλαζι οντας ηδη καθημενοι στην καφετερια .... μας αποζημιωσε αργοτερα αναχωρωντας οταν διασχιζαμε τα ποταμια νερου υπο την συνοδεια .... μουσικης βροχης και εκτοξευομενα συντριβανια νερου απο τα περαστικα οχηματα. Tooth
Later ομως ο πεντακαθαρος δρομος επιστροφης εδωσε την ευκαιρια για απολαυση του "στροφιλικίου" ....! Smileys drinking beer Emoticon

I hate deep to follow leaning Ducati Multistrada ...! Bcdef

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ