Coyote
member
- Μοτοσυκλέτα
- Βαρκαντέρο
- Όνομα
- Τάσος
- Περιοχή
- Αθήνα
Αύριοείναι μεράκλα.....Bike
![]()
Αύριο έχουμε δουλειές, εγώ τουλάχιστον.
Αύριοείναι μεράκλα.....Bike
![]()
Βάλε βόλτα για αύριο Σάββα.Αύριοείναι μεράκλα.....Bike
![]()
Κατά πού τραβάει η καρδιά σου Παναγιώτη ?Βάλε βόλτα για αύριο Σάββα.
Για Ερυθρές... Ποσταρω βόλτα σφηνάκι.Κατά πού τραβάει η καρδιά σου Παναγιώτη ?
Όπως φαίνεται καλός θάναι ο καιρός παντού.
Για Ερυθρές... Ποσταρω βόλτα σφηνάκι.
:D:pΈχεις σταμπάρει κανά γκομενάκι εκεί στις Ερυθρές? Τί έρωτας κι αυτός με ένα μέρος γούπατο και εντελώς αφιλόξενο καταχείμωνο?.....? Ούτε ο ήλιος δεν το βλέπει καλά-καλά......
:D:p

Eιναι διπλα στο σπιτι του,και μετα μας λεει οτι βολταρει!!!!:D:D:DΈχεις σταμπάρει κανά γκομενάκι εκεί στις Ερυθρές? Τί έρωτας κι αυτός με ένα μέρος γούπατο και εντελώς αφιλόξενο καταχείμωνο?.....? Ούτε ο ήλιος δεν το βλέπει καλά-καλά......

Γλυκοκοιτάζω κάτι προβατίνες.
Το διέγραψα γιατί θα πάμε Πλαταιές.
Το βλέπεις να έρχεσαι; (περνάμε και από Ερυθρές).
:D 
Έχεις σταμπάρει κανά γκομενάκι εκεί στις Ερυθρές? Τί έρωτας κι αυτός με ένα μέρος γούπατο και εντελώς αφιλόξενο καταχείμωνο?.....? Ούτε ο ήλιος δεν το βλέπει καλά-καλά......

Στο επόμενο ρεπό σου ΚώσταΔυστυχώς η βόλτα αναβάλλεται δια προσωπικούς λόγους και μετατίθεται την αλλη εβδομάδα.

Λίγο καθυστερημένα γράφω, επειδή έλειπα από Δευτέρα. Εγώ πήγα στο ραντεβού,(γέφυρα Μανδρας) και δεν σας είδα και νόμιζα ότι περάσατε,οπότε πήγα Βίλια να σας βρώ.Ελπίζω να μην ξεκινήσει κανείς χωρίς να ρίξει μια ματιά στο φόρουμ, απαντήσεις δεν βλέπω από τον Νίκο και τον Βαγγέλη που απάντησαν θετικά και ανησυχώ, ο Άρης έτσι και αλλιώς το είχε αφήσει φλου.

Δεν υπάρχει θέμα. Θα τα πούμε στην επόμενη βόλτα.BikeΣυγνώμη για την ταλαιπωρία Νίκο...
Βγήκα από το σπίτι στον Πειραιά και έβρεχε.....δεν μπορούσα να ξέρω τον καιρό στα Βίλια..
Όταν πας για καφέ θες καλό καιρό!
Τέσπα στην επόμενη..
![]()