Αύγουστος 2020 Πελοπόννησο με την Φαμίλια

karad-geo

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.548
Ηλικία
47
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Λίγο αργά για το θέμα αλλά δεν πειράζει.
Το καλοκαίρι κανονίσαμε με τον αδερφό μου και τον daddy να πάμε μία βολτούλα στα πέριξ της Πελοποννήσου. Δεν έπεσε πολύ μελέτη για την διαδρομή, βάλαμε απλά κάποια σταθερά σημεία διαμονής και από εκεί όπου προέκυπτε και μας κινούσε το ενδιαφέρον.

Κυριακή 2 Αυγούστου το ταξίδι ξεκίνησε από το εξωτικό Αγρίνιο με προορισμό το Παράλιο Άστρος όπου ήταν και τα πρώτα δύο βράδια διαμονής μας. Στάση Ναύπλιο για καφεδάκι και η πρώτη μπόρα μας πρόλαβε εκεί. Περάσαμε απέναντι, εγκατασταθήκαμε στο ξενοδοχείο και κατεβήκαμε παραλία. Η μέρα ήταν συννεφιασμένη αλλά μία βουτιά άξιζε και με το παραπάνω! Το πρόγραμμα μετά είχε Μπύρες και Φαγητό!
Δευτέρα 3 Αυγούστου το πρόγραμμα είχε επίσκεψη στην παραλία Φωκιανό, μία απίστευτη παραλία, πεντακάθαρη θάλασσα και τρομερό τοπίο. Από εκεί επιστροφή και στάση στο υπέροχο Λεωνίδιο και από εκεί πίσω στο Παράλιο Άστρος.
Τρίτη 4 Αυγούστου αναχώρηση από Παράλιο Άστρος με προορισμό το Γύθειο όπου και θα μέναμε για τις επόμενες δύο μέρες. Μία στάση στην Μονεμβασιά επιβάλλονταν, με το υπέροχο κάστρο να μας αποζημιώνει στο έπακρον.
Τετάρτη 5 Αυγούστου βόλτα σε Οίτυλο και Λιμένι και στάση για μιά βουτιά εκεί. Φανταστικά τοπία, απολαυστικές διαδρομές και απίστευτη θάλασσα! Από την βόλτα μας εκεί δεν θα μπορούσε να λείψει μια επίσκεψη στην Αρεόπολη, γραφικό και πανέμορφο χωριό. Από εκεί επιστρέψαμε στο Γύθειο για Μπύρες και Φαγητό!
Πέμπτη 6 Αυγούστου αναχώρηση για Καλαμάτα όπου θα διανυκτερεύαμε ένα βράδυ. Στάση στη Καρδαμύλη για έναν καφέ και από εκεί Καλαμάτα για μπανάκι στα τοπικά beach bars! Νεολαία, μπύρες και θάλασσα ήταν για το υπόλοιπο της μέρας το τρίπτυχο της επιτυχίας!
Παρασκευή 7 Αυγούστου πήγαμε μία βόλτα στην Πύλο, μία στάση στην Παραλία Βοϊδοκοιλιάς και μία στα Φιλιατρά για την καθιερωμένη φωτογραφία με τον Πύργο του Eiffel και επιστροφή στο εξωτικό Αγρίνιο.

Το ταξίδι αξίζει στο φουλ! Υπήρχαν μέρη που θα μπορούσαμε να έχουμε επισκεφτεί αλλά λόγω χρόνου τα αποφύγαμε. Οι προορισμοί είναι όλοι πανέμορφοι και ο καθένας τους ξεχωριστά έχει να σου προσφέρει πολλά. Για καλοκαιρινές διακοπές το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Οι παραλίες είναι ξεχωριστές και καθαρές. Οι δρόμοι είναι σχετικά καλοί αλλά θέλει προσοχή και να κινήστε σε ασφαλή όρια.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα οργανώσουμε και μία απόδραση σε Κορώνη - Φοινικούντα - Μεθώνη, μέρη για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια και θα ήθελα να επισκεφτώ!

Η Παραλία Φιλιατρά

View attachment 26278

Η Παραλία Ναυάγιο κοντά στο Γύθειο

View attachment 26280

Άφιξη στο Γύθειο

View attachment 26283View attachment 26287

Άφιξη Καλαμάτα

View attachment 26281View attachment 26284

Παραλία στην Καλαμάτα

View attachment 26282View attachment 26288

Πύργος του Eiffel στα Φιλιατρά

View attachment 26285

Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
 
Top Bottom