Τέλεια ας προσευχηθώ τώρα στους Θεούληδες της μοτοβόλτας να πάρει μπρος αύριο και να πάμε αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο.Ωπα Σάββα, τώρα την είδα την νέα σου απάντηση.
Εννοείται μέσα.
Αμ γιατί Στέλιο? Εμείς δηλαδή τι έχουμε? Με κορίτσα θάρθουμε και μεις...(αν η δικιά μου δεν κάνει μούτρα πούπαιρνα βόλτα τα μικρά τόσο καιρό και πάρει μπρος........ αντε παλι τα ιδια ..... εχω γκομενο-δουλεια αυριο πρωι-πρωι .....!fgh
)Οκ Σαββα για 9.30 στο γνωστό.

Αν έχω καμιά στραβή με μπαταρία που το απεύχομαι θα πάρω τηλέφωνο κατά τις 9 παρά με 9.
![]()

Σάββα επειδή μάλλον θα έρθω αν είναι και ακυρωθεί η βόλτα να το ποσταρεις εδώ να μην έρθω τσαμπα.Αν έχω καμιά στραβή με μπαταρία που το απεύχομαι θα πάρω τηλέφωνο κατά τις 9 παρά με 9.
![]()
Βαγγέλη μισό λεπτό στέλνω πμ να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να σε πάρω αν μου μουλαρώσει η μοτό. Καλά που τόγραψες.Σάββα επειδή μάλλον θα έρθω αν είναι και ακυρωθεί η βόλτα να το ποσταρεις εδώ να μην έρθω τσαμπα.

Αν έρθεις με το tuono να πάρω το cbrΣάββα επειδή μάλλον θα έρθω αν είναι και ακυρωθεί η βόλτα να το ποσταρεις εδώ να μην έρθω τσαμπα.

Γιατί δεν κάνεις κοπάνα;Αν δεν δούλευα.. θα ερχόμουν!
-Η 'Γκομενοδουλειά' μπορεί να περιμένει! - έτσι για να ζεσταίνεται!!
''Καλά να περάσετε''.
Γιατί εδώ?..αυτά τα κάναμε κάποτε στο Σχολείο.. και χωρίς κόστος! (κάτι απουσίες μόνο) - δυστυχώς όπως Όλοι ξέρουμε... τώρα δεν είναι το ίδιο.

Ναι, έχεις δίκιο...αυτά τα κάναμε κάποτε στο Σχολείο.. και χωρίς κόστος! (κάτι απουσίες μόνο) - δυστυχώς όπως Όλοι ξέρουμε... τώρα δεν είναι το ίδιο.

Την Μπουμπου την έχω για εντός των τοίχων.Αν έρθεις με το tuono να πάρω το cbr![]()
Γιατί εδώ?
Ο Αποστόλης έχει απουσιολόγιο και σημειώνει τους κοπαναδόρους, προSEXτε μην μείνουμε ....![]()
..Ρε'σεις, δεν θα πάρω Σύνταξη! - θα δείτε!!Ναι, έχεις δίκιο.
Μια ανατριχίλα την ένιωσα, αλλά μου πέρασε γρήγορα
Στην επόμενη Γιώργο![]()
fgh
fgh
fgh
fgh
..Ρε'σεις, δεν θα πάρω Σύνταξη! - θα δείτε!!
fgh
fgh
fgh
fgh
![]()
Υπομονή οι καλές βόλτες έρχονται, αυτές είναι να κουνιούνται οι ρόδες...
Την Μπουμπου την έχω για εντός των τοίχων.

Καλημέρα και καλή μας βόλτα.
![]()
Honda είναι, θα πάρει BikeΚαλή μας βόλτα, καλημέρα, ας ελπίσουμε να πάρει.....θα πω κανά γλυκόλογο πριν και τρία Πάτερ ημά.....Bike
9.30 Βαγγέλη.9 30 δεν είναι η αναχώρηση;Για να προλάβω και εγώ.