Κώστα, στο perfect toys στο Πικέρμι.Καλημέρα, που είναι ρε παιδιά το σημείο συνάντησης?
Κώστα, στο perfect toys στο Πικέρμι.
Το έχω καρφίτσα στην αρχή.
Με το bandit θαρθεις;Απάτσι εμένα με θέτε ή θα σας χαλάσω το τραινακι; έχεις πμ
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
... λοιπον να οργανωθουμε οι σκληροι των Δυτικων προαστιων ... ραντεβου Τεταρτη 17:00 , EVEREST στο Αιγαλεω, Λεωφ. Αθηνων 413 , προς Αθηνα ρευμα.![]()
Ναι αλλά δε θα βάλει πάνω από 3η για να πηγαίνουμε όλοι παρέα!!!Με το bandit θαρθεις;
3η; Θα τον χάσουμε, 1η ,2α το πολύ.....Ναι αλλά δε θα βάλει πάνω από 3η για να πηγαίνουμε όλοι παρέα!!!
Αν τον πείσεις.3η; Θα τον χάσουμε, 1η ,2α το πολύ.....
Αχ εζυυυυ τρελή...Εγώ μπορεί να μη προλάβω!!
Αν δεν είμαι στο ραντεβού μη με περιμένετε.
Αχ εζυυυυ τρελή...
Αν τα καταφέρω κι έρθω, θα πιαστουμε μαλλί με μαλλί που με λες τρελή!!!Αχ εζυυυυ τρελή...
Να μας βλέπουν και να λένε:Αν τα καταφέρω κι έρθω, θα πιαστουμε μαλλί με μαλλί που με λες τρελή!!!
Αν τα καταφέρω κι έρθω, θα πιαστουμε μαλλί με μαλλί που με λες τρελή!!!
Αχ ρε Άντζελα αρρώστια...Για παρτη σας καρντασια
Αχ ρε Άντζελα αρρώστια...
Αν τα καταφέρω κι έρθω, θα πιαστουμε μαλλί με μαλλί που με λες τρελή!!!
Νομίζω θα χρειαστούν και κόλλες!!να προσεξετε μην σκισετε κανα καλτσον.....
να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...
να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά... να μην ξεχασω να φερω καμερά...