apache
Μαθουσάλας member
Θα τα πούμε αύριο, σε βολεύει η Καβάλας;.... ΟΚ.... ειμαστε και μεις εδω ......μπρρρρ !!!
Θα τα πούμε αύριο, σε βολεύει η Καβάλας;.... ΟΚ.... ειμαστε και μεις εδω ......μπρρρρ !!!
Ναι ρε οκ!Θα τα πούμε αύριο, σε βολεύει η Καβάλας;
Θα τα πούμε αύριο, σε βολεύει η Καβάλας;
Οκ καλή φάση, από σχιστό Κορυδαλλού θα έρθω.Ναι , ομως λιγο μετα το φαναρι του Παλατακιου .....μετα την πιατσα των ταξι ....μετα το βενζιναδικο .....στον Κωτσοβολο ? Απο που θα ερθεις απο Σχιστο Κορυδαλλου ?
Δεν λεμε μια και καλη στο αλλο φαναρι στα Εverest να τελειωνουμε ......να πιουμε και κανενα καφε ......!!!!
Πόσους καφέδες θα πιεις ρε φίλε;Ναι , ομως λιγο μετα το φαναρι του Παλατακιου .....μετα την πιατσα των ταξι ....μετα το βενζιναδικο .....στον Κωτσοβολο ? Απο που θα ερθεις απο Σχιστο Κορυδαλλου ?
Δεν λεμε μια και καλη στο αλλο φαναρι στα Εverest να τελειωνουμε ......να πιουμε και κανενα καφε ......!!!!
Αχ εζυυυυ... Τα πολυήμερα τα προετοιμαζουν μήνες πριν...Φαντζομαι αν κανονιζατε κανα πολυημερο ταξιδι,ποση ωρα θα χρειαζοσασταν για να συνενοηθειτε!!!
Πόσους καφέδες θα πιεις ρε φίλε;
Γιατί δεν έρχεσαι στο ρεύμα προς Αθήνα να φύγουμε κατευθείαν;Ο.Κ..... 17:00 θα ειμαι στα ΕVEREST ....!![]()

Ντουκατι, κραδασμοι, καφέδες u can see the results...Αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ ωρε συντροχε
Τα Έβερεστ στο ρεύμα προς Αθήνα είναι μετά το Clamping, ρε θα συνεννοηθούμε σημερις;Γιατί δεν έρχεσαι στο ρεύμα προς Αθήνα να φύγουμε κατευθείαν;![]()

Τι τον θέλουν τον καφέ;Μου αρέσει που οι περισσότεροι εδωμεσα περιμένουν να βρουν καφέ στον Μαραθώνα....![]()
Εγώ τα λέω..,....Τι τον θέλουν τον καφέ;
Οι περισσότεροι για πατσά είστε![]()
Όπου βρούμε ρε.Μου αρέσει που οι περισσότεροι εδωμεσα περιμένουν να βρουν καφέ στον Μαραθώνα....![]()
Γιατί να μην πιούμε έναν στα Έβερεστ για σιγουριά;Όπου βρούμε ρε.
Γιατί δεν έρχεσαι στο ρεύμα προς Αθήνα να φύγουμε κατευθείαν;![]()