Αμα βρεθούμε χέστε με.....
Στις 6 το σημείο συνάντησης στο Πικέρμι του αρχικού ποστ ισχύει?
Θα έρθει κανείς ή ζπουτσα σας?
Αμα βρεθούμε χέστε με.....
Nικο,ο καλυτερος εισαι!!Θα τους δεις ολους στο δρομο για το σπιτι σου!!!Λοιπον αν καταλαβα καλα 5 η ωρα θα ειμαι Χαιδαρι να βρω τον Μανο( ΕΒΕΡΕΣΤ), μετα 5,30 θα ειμαι στην ΕΡΤ να βρω τον Γιωργο και 5,40 θα παω στο φαναρι μετα την γεφυρα του Σταυρου για να βρω τον Δεσποτα και συνεχιζω για Πικερμι στις 6 για να βρω τον Παναγιωτη . Να ειστε καλε παιδια με κανατε να κατουρηθω απο τα Γελια!!!!! (γι΄αυτο σας γουσταρω). Μετα απο τετοια βολτα λεω εγω να γυρισω σπιτι (αφου μενω Γερακα) .
Nικο,ο καλυτερος εισαι!!Θα τους δεις ολους στο δρομο για το σπιτι σου!!!
Αντιθετως αυτοι θα δουνε τους μισους απ οσους υπολογιζουν!
Νίκο μουουουΛοιπον αν καταλαβα καλα 5 η ωρα θα ειμαι Χαιδαρι να βρω τον Μανο( ΕΒΕΡΕΣΤ), μετα 5,30 θα ειμαι στην ΕΡΤ να βρω τον Γιωργο και 5,40 θα παω στο φαναρι μετα την γεφυρα του Σταυρου για να βρω τον Δεσποτα και συνεχιζω για Πικερμι στις 6 για να βρω τον Παναγιωτη . Να ειστε καλε παιδια με κανατε να κατουρηθω απο τα Γελια!!!!! (γι΄αυτο σας γουσταρω). Μετα απο τετοια βολτα λεω εγω να γυρισω σπιτι (αφου μενω Γερακα) .
Λοιπόν Παίδες, επειδή προσφέραμε πολύ γέλιο!.. και Μαγκιά μας!!
Για τους Δυτικούς!.. όπως τα λέει ο Μάνος!
Για τους Υπόλοιπους!.. όπως είχε προτείνει ο Στέλιος! - δηλαδής ραντεβού στον 'φανό' μετά τον Σταυρό (5.30 - μίζα 5.40).
'Συνεύρεσης' 'Ολων των Συμμετεχόντων!! - στο σημείο όπου έχει ορίσει ο Νότης! (μίζα εκκινήσεως του adve στις 6.00).
-Ναι ναι.. ADVE το Κάναμε!! - 7 σελίδες για καφέ - και μάλιστα απογευματινό.
ΜΑΓΚΙΑ Μας !!!!
Ναι Μάνο.Οι Δυτικοί 5 η ώρα Έβερεστ στην Καβάλας έτσι;
Όλα οκ Γιώργο.Λοιπόν Παίδες, επειδή προσφέραμε πολύ γέλιο!.. και Μαγκιά μας!!
Για τους Δυτικούς!.. όπως τα λέει ο Μάνος!
Για τους Υπόλοιπους!.. όπως είχε προτείνει ο Στέλιος! - δηλαδής ραντεβού στον 'φανό' μετά τον Σταυρό (5.30 - μίζα 5.40).
'Συνεύρεσης' 'Ολων των Συμμετεχόντων!! - στο σημείο όπου έχει ορίσει ο Νότης! (μίζα εκκινήσεως του adve στις 6.00).
-Ναι ναι.. ADVE το Κάναμε!! - 7 σελίδες για καφέ - και μάλιστα απογευματινό.
ΜΑΓΚΙΑ Μας !!!!
ΩΠΑ ΩΠΑ ειπα οτι θα ειμαι 6.00 στον Σταυρό αφου απο κει θα περασουν μετα ουλοι οι υπόλοιποι...
Παντα συντροχεΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ!!!!