Σάββας
Μαθουσάλας member
Άντε να ξαναβολτάρουμε παρέα Κώστα !Καλή βολτα μέχρι τοτε μπορει να ερθω κι εγω το βλέπω

Υ.Γ. Να σπάσει και το μονοπώλιο των Τζαπανιών αλλιώς ο Ω περιμένει....

Άντε να ξαναβολτάρουμε παρέα Κώστα !Καλή βολτα μέχρι τοτε μπορει να ερθω κι εγω το βλέπω
Υ.Γ. Να σπάσει και το μονοπώλιο των Τζαπανιών αλλιώς ο Ω περιμένει....![]()
Αν δεν το κατεχεις δεν ακουμπας τα περισσοτερα με εντονα χρωματα πλην του κουμαριτη που εβαλες ειναι δηληρητηριωδη
Σιγουρα φιλε απλα τα ειχα φωτογραφησει τοτε που πηγα :)Αν δεν το κατεχεις δεν ακουμπας τα περισσοτερα με εντονα χρωματα πλην του κουμαριτη που εβαλες ειναι δηληρητηριωδη
Ευχαριστούμε Μιχάλη.
Ευχαριστούμε Γιώργο.Ωραία βόλτα Σάββα , δυστυχώς δουλεύω , πολύ θα ήθελα να είμαι μαζί σας .
Καλά να περάσετε !!
Μη μου λες τέτοια βρε σειρούλα :(Τώρα παρατήρησα ότι είναι Σάββατο!
Και ήμουν έτοιμος να δηλώσω το παρών ρε γμτ.:(
Μακάρι να τα καταφέρεις αδερφέ μου.Δύσκολο Σάββα μου.
Θα το παλέψω όμως μέχρι τότε.
Έχω να σε δω από τότε που κατεβήκαμε Γύθειο με τον Βαγγέλη Νίκο!Δύσκολο Σάββα μου.
Θα το παλέψω όμως μέχρι τότε.
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε Νίκο.αυριο θα γυρίσω βυτινα, λαγκάδια, Δημητσάνα, Στεμνίτσα ελληνικό κτλ κτλ αν τα καταφέρω με τη δουλειά θα ερθω και το αλλο Σάββατο.
Το Βαγγέλα τον πέτυχα προχθές Πάτρα Πότη.Έχω να σε δω από τότε που κατεβήκαμε Γύθειο με τον Βαγγέλη Νίκο!
Θα χαρώ να βολτάρουμε παρέα και να γνωριστούμε Γιώργο.Αν δεν δουλεύω μεσα!!!
Θα ευχηθώ ευόδωση των σχεδίων Βαγγέλη αλλά αν δεν ξέρεις που θάμαστε για εκκίνηση.Έχω κάτι κατά νου για το επόμενο ΣΚ. Αν δεν ευοδωθούν τα σχέδιά μου, ευχαρίστως!