Εχω επικοινωνήσει με έναν φίλο μου που ταξιδεύει εξηγώντας μου πως η ΕΛΠΑ έχει χάσει κάποια δικαιώματα,όχι όμως όλα.Ερωτηση κρισεως οταν δεν αναγωριζετε η σφραγιδα της ΕΛΠΑ (πλεον) τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι οκ ?
Εωτηση κρισεως ηταν δαυτη....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το διαβάζω σαφώς ,εν τούτοις προσπαθώ να προβλέψω το «απρόβλεπτο» όπως λ.χ. τον Γερμανό που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα κ έδειχνε στο ΥΤ την πόρτα που έφαγε από Καζακστάν κ έβγαλε βίζαΊσως μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες από τα παιδιά του forum
που ταξίδεψαν πρόσφατα προς τα μέρη εκείνα.
https://motoparea.gr/threads/Από-το-Κιργιστάν-στο-Θιβέτ-με-r100gs-ή-ό-τι-είναι-να-πάει-στραβά-θα-πάει-στραβά.7596/#post-408477
Το απροβλεπτο ειναι απροβλεπτο και συνηθως καθε φορα ειναι κατι διαφορετικο.Σε τετοιες περιπτωσεις αυτοσχεδιαζουμε και οπως μας παει.Το διαβάζω σαφώς ,εν τούτοις προσπαθώ να προβλέψω το «απρόβλεπτο» όπως λ.χ. τον Γερμανό που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα κ έδειχνε στο ΥΤ την πόρτα που έφαγε από Καζακστάν κ έβγαλε βίζα
Απρόβλεπτο εννοώ τι;Το απροβλεπτο ειναι απροβλεπτο και συνηθως καθε φορα ειναι κατι διαφορετικο.Σε τετοιες περιπτωσεις αυτοσχεδιαζουμε και οπως μας παει.
Αν θυμάμαι καλά στην Ρωσία η αντίστοιχη εφαρμογή της Google είναι η Yandex.•Η βίζα Ρωσίας πολλαπλής διέλευσης είναι στα χέρια μου.
•Απομένουν βίζες του Τατζικισταν και Παμιρ για λίγο αργότερα,Καζακστάν,διεθνές δίπλωμα .
-Στην Ρωσία δεν λειτουργούν κάρτες,άρα πρέπει να υπάρχουν μετρητά σε Ρούβλια καθώς και καμμία γνώριμη εφαρμογή τύπου Google Maps κλπ
Όπως και στην Αφρική έτσι και στην Ασία τα πράγματα αλλάζουν συχνά.Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, είναι το πρότζεκτ μου για το 2027, θα σε παρακολουθώ στενά![]()
Να είσαι καλά και θα το κάνεις όποτε θελήσει η μοίρα!
Ευχαριστώ πολύ για το supportΥπομονη και επιμονη χρειαζεται
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk