Δεν είσαι δίκαιος Θάνο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.Kατά τ΄άλλα, μας μαλώνεις για το δάχτυλο...
Χάλασες και΄σύ , Στέλιο?![]()
Με λές γιούφτο; Για να καταλάβω καλά;ANAΦΟΡΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!
Θα έρθει η παρέα του Μάνου SANTA BARBARA tracer CHAPTER και θα σου σπάσει τα εκμαγεία...

Αχαχαχαχ,μ'επνιξε!Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ.
Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά
και ασυναίσθητα τη χαζεύει...Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα.
Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει
κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
-Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;
-Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά που έχω,
είναι δικό σας!
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται
τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του.
Τη ρωτάει λοιπόν:
-Μήπως είστε εκείνη η στριπτηζέζ που είχανε
καλέσει σε ένα bachelor πάρτυ στην Πεύκη
πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει
να κάνουμε άγριο σ*ξ στην κουζίνα;
Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και
μου χώσατε και ένα καρότο στον κ@λ@!
Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:
-Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας

fghΤον αρεσει κι απο πισω ,ξιφιας ειναι ,τον αρεσει να τσιμπαει κρεας.
Ρεζίλι ρε φίλε....... έγινε ξεφτίλα μόνος του και χωρίς λόγο.......fgh
Ειδικά αυτή τη λεπτομέρεια για τις χειροπέδες και το καρότο, τί την ήθελε? Middle finger dancing banana
Σάμπως δεν ήταν αρκετά κατατοπιστικά τα προηγούμενα?

fgh
fgh

Γι'αυτό ο ωmega ήταν στην τροχαία!-Ξανθια οδηγος σε καμπριο,τη σταματα ξανθια τροχονομος και ακολουθει διαλογος:
-Ξανθια Τροχονομος: Καλημερα σας,αδεια διπλωμα
-Ξανθια οδηγος: Τι ειναι αυτα;
-Ξανθια Τροχονομος: Το διπλωμα ειναι αυτο που εχει μια φωτογραφια σας πανω
Ψαχνει το τσαντακι της η ξανθια και ανακατευει.βρισκει ενα καθρεπτακι λεει για να δω,το ανοιγει,βλεπει μεσα την φατσα της και λεει ωπα μια φωτο μου,αυτο θα ειναι το διπλωμα...
Το δινει λοιπον στην τροχονομο και αυτη κοιταει μεσα στο καθρεπτακι και της απαντα
-Ξανθια Τροχονομος: Ωπ!Ειστε συναδελφος ειδα; Δεν μου το ειπατε...καλη σας ημερα δεν χρειαζομαι κατι ακομα...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά ανεβάζεις και παίρνει αέρα ο Τρικαλινός...-Ξανθια οδηγος σε καμπριο,τη σταματα ξανθια τροχονομος και ακολουθει διαλογος:
...
-

Διεύθυνση του σχολείου;Εγώ πάντως ένα πρωί πήγα τον γιό μου στο νήπιο τότε και βλέπω την δασκάλα και σκύβω και του λέω....Πωωωωω τι κολάρα έχει η δασκάλα σου τυχερουλη, η οποία με άκουσε και μου έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο.....
Το θυμάται κι εκείνη...Εγώ πάντως ένα πρωί πήγα τον γιό μου στο νήπιο τότε και βλέπω την δασκάλα και σκύβω και του λέω....Πωωωωω τι κολάρα έχει η δασκάλα σου τυχερουλη, η οποία με άκουσε και μου έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο.....
Ρε γουσταρε τρελλα σου λέω....Το θυμάται κι εκείνη...
![]()
Δε χρειάζεσαι διεύθυνση σχολείου.Διεύθυνση του σχολείου;
Γι'αυτό σ'αγαπαωΕγώ πάντως ένα πρωί πήγα τον γιό μου στο νήπιο τότε και βλέπω την δασκάλα ,σκύβω και του λέω....Πωωωωω τι κολάρα έχει η δασκάλα σου τυχερουλη, η οποία με άκουσε και μου έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο.....
Γι'αυτό σ'αγαπαω
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο το χωριο, δεν τον ξερειςποιος ειναι ο Δαυτους ρε παιδια?
τα μετραγες ρε φιλαρακο και γο τα ειδια υπια. καλα περασαμε ε. οωραιο παρτι εκανε. εγω γυρισα με το λοφορειο. που διαολο το εχω παρκαρι δεν ξερο.Χτες το βράδυ αφού κοπάνησα 7 ουσίσκι και πέντε μπύρες δεν αισθανόμουν πολύ καλά να οδηγήσω. Πήρα λοιπόν ταξί. 200 λάικ στο fb και 42 σχόλια, για το πόσο υπεύθυνο άτομο είμαι.
Ένα σχόλιο όμως μου έκανε εντύπωση.
-Και που πήγες με το ταξί ρε αδερφέ, αφού σπίτι σου ήταν το πάρτι???
Μουαχαχαχαχαχαχαχα!
Και δεν του απάντησες το γνωστό;Χτες το βράδυ αφού κοπάνησα 7 ουσίσκι και πέντε μπύρες δεν αισθανόμουν πολύ καλά να οδηγήσω. Πήρα λοιπόν ταξί. 200 λάικ στο fb και 42 σχόλια, για το πόσο υπεύθυνο άτομο είμαι.
Ένα σχόλιο όμως μου έκανε εντύπωση.
-Και που πήγες με το ταξί ρε αδερφέ, αφού σπίτι σου ήταν το πάρτι???
Μουαχαχαχαχαχαχαχα!

τα μετραγες ρε φιλαρακο και γο τα ειδια υπια. καλα περασαμε ε. οωραιο παρτι εκανε. εγω γυρισα με το λοφορειο. που διαολο το εχω παρκαρι δεν ξερο.