το κλεβω....Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά εντυπωσιακή ξανθιά και τη ρωτάει :
-Ο επιθετικός εδώ.O αμυντικός εκεί.Tι είναι;
-Offside! Του απαντάει αυτή.
Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει:
– Σας το είπα ρε μαλάκες.Τραβέλι είναι…

fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh:D:D:D
fgh
fgh
fgh
Κλαίω αχαχαχαχααααααΠάει ένας τεχνίτης του ΟΤΕ να φτιάξει ένα τηλέφωνο σε μία γιαγιά.
Τον βάζει μέσα η γιαγιά και αυτός αρχίζει τα μαστορέματα.
Όπως δουλεύει τσιμπάει και από τα φουντούκια που υπάρχουν στο μπολάκι.
- Συγνώμη, λέει στην γιαγιά, που σας τελείωσα τα φουντούκια, αλλά ήταν πολύ ωραία.
- Δεν πειράζει, παιδί μου, λέει η γιαγιά. Εγώ μόνο γλύφω την σοκολάτα...

Περίοδος Χριστουγέννων κι ο Ερυθρός Σταυρός βγαίνει για ενίσχυση.
Ένας γνωστός δικηγόρος είχε τεράστιο εισόδημα
αλλά ποτέ δεν είχε κάνει ούτε μια δωρεά στον ερυθρό σταυρό... Οπότε τον επισκέφτηκε ένας υπεύθυνος μήπως και τον πείσει να δώσει κάτι.
-Είστε ένας μεγάλος δικηγόρος, και έχετε τόσα κέρδη, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν δώσατε κάτι για τους υποφέροντες.
-Ξέρετε η μητέρα μου είναι άρρωστη και βέβαια η σύνταξή της δεν φτάνει ούτε στο ένα εικοστό των εξόδων θεραπείας της. Ακόμη ο ξάδερφος μου είναι σε αναπηρικό καροτσάκι από τον πόλεμο στην Σερβία(!) και ακόμη τυφλός. Ενώ η αδερφή μου... η αδερφή μου έχει να θρέψει μόνη της 7 παιδιά από τότε που πέθανε ο άντρας της σε αυτοκινητιστικό...
-Ω, συγγνώμη καλέ μου άνθρωπε. Δεν ήξερα οτι υπήρχαν τόσες πολλές απαιτήσεις από τα οικονόμικά σου...
-Ακριβώς!Οπότε γιατί να δώσω λεφτά στον ερυθρό σταυρό; Εδώ δεν δίνω για την οικογένειά μου!

fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh