Αλλαγή εργάτη

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Μείνε με την πάπια δεν υπάρχει ποιο οικονομικό πράγμα.... Αφού μπορείς μόνο ένα όχημα μένεις με την πάπια και όταν μπορέσεις παίρνεις κάτι άλλο..... Αλλά η πάπια θα παραμείνει στο γκαράζ...

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Στο μεταξύ χθες βράδυ ένας γνωστός απο το ΤΕΙ μου πρότεινε τράμπα στο Facebook με μοτοσυκλέτα 125 μιας και αυτός θέλει παπί πλέον. Έχει ένα XT125-X αλλά δεν το ήθελα. Δεν βρίσκω λογική στο να πάω σε κάτι που να είναι 1-2 άλογα πιο δυνατό. Σίγουρα έχει την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας και είναι καλό σχολείο αλλά σκοπός είναι να έχεις και λίγο παραπάνω γκαζάκι να "παίξεις". Είναι στην πένα βέβαια το ΧΤ του το έχω δει απο κοντά, λάστιχα καινούρια, εξάτμιση, φίλτρο ελευθέρας ζιγλέρωμα στο καρμπυρατεράκι του κλπ. Ωστόσο δεν ήθελα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Update: πέρασα απο ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα. Δίνει ένα Innova 125 μοντέλο του 2004 (καρμπυρατεράτο) με 48.000χλμ στα 1200€. Αλήθεια αυτά τελικά αξίζουνε;

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Δες κανενα Crypton,αυτα εχουν βγει πολεμιστες,συντομα παω για δευτερο,σαφως κρατώντας το πρωτο.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Crypton, μα ποιο Crypton? Μην ξεπέσουμε και στο 105.

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Για εμένα, το καλύτερο crypton R 115, που έβγαλε από 2005-2007!!

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Αν μπορεις παρε το καινουργιο,το 115 s
Ολα τα τεστ το βγάζουν εξαιρετικο!
Είμαι made in china το 135 είναι made in japan... Αυτό τα λέει όλα και το γράφει κιόλας... Το καλύτερο είναι αυτό που λέει ο Αποστόλης

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Είμαι made in china το 135 είναι made in japan... Αυτό τα λέει όλα και το γράφει κιόλας... Το καλύτερο είναι αυτό που λέει ο Αποστόλης
κινέζικο...;τι διαολο τους ξεγέλασε όλους κ το βγαζουν τοπ;...
Δλδ να μεινω με το Τ110;

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Φίλος έχει το προηγούμενο μοντέλο και το πάει στο συνεργείο συχνά τις yamaha και του λέει ο μάστορας κοίτα εδώ made in china πάρε του 2005 το μοντέλο να έρχεσαι μόνο για λάδια όλα τα άλλα κινέζικα.... Εκτός από το 135... Γαματα βγάζουν και τα innova αλλά βαράνε μπιέλα από το εργοστάσιο...

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Ψάξε, μας είπε και για το καινούριο ότι είναι Κίνα... Τώρα τη να σου πω έτσι μας είπε και τις yamaha κιόλας... Έψαχνα και εγώ να αλλάξω εργάτη...

Zatara

member
Περιοχή
Κουκουβάουνες
Μοτοσυκλέτα
Daytona DY 125RS EFI '17
Όνομα
Γιαβάσης Βλάμης
Αμα δεν έχετε εμπεδώσει ακόμα ότι την τελευταία 15ετία οι μεγάλοι κατασκευάζουν σε θυγατρικά εργοστάσια στην Κίνα, τότε...

Τα αΜάχα φτιάχνονται από την Jianshe στα βάθη τσι Κίνας, η οποία επίσης παράγει τα ίδια ακριβώς μηχανάκια με την ονομασία Gemini ;)

Μ' αρέσει επίσης που ψάχνετε ακόμα αμιγώς ιαπωνικό μικρό την τελευταία 20ετία...μια ατέρμονη συζήτηση abcdefghgk

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Αμα δεν έχετε εμπεδώσει ακόμα ότι την τελευταία 15ετία οι μεγάλοι κατασκευάζουν σε θυγατρικά εργοστάσια στην Κίνα, τότε...

Τα αΜάχα φτιάχνονται από την Jianshe στα βάθη τσι Κίνας, η οποία επίσης παράγει τα ίδια ακριβώς μηχανάκια με την ονομασία Gemini ;)

Μ' αρέσει επίσης που ψάχνετε ακόμα αμιγώς ιαπωνικό μικρό την τελευταία 20ετία...μια ατέρμονη συζήτηση abcdefghgk

Νταξ ρε Νικολα συμπαθά μας...εμπαθεις ανθρωποι ειμαστε της παλαι ποτε χωρας του ανατελοντως ηλιου.

Zatara

member
Περιοχή
Κουκουβάουνες
Μοτοσυκλέτα
Daytona DY 125RS EFI '17
Όνομα
Γιαβάσης Βλάμης
Νταξ ρε Νικολα συμπαθά μας...εμπαθεις ανθρωποι ειμαστε της παλαι ποτε χωρας του ανατελοντως ηλιου.

Ακόμα και το Τρανσαλπ σου μανούλα μου, στην Ιταλία φτιαχνόσαντο :D

Γιαπωνεζόφιλος είμαι κι εγώ, αλλά μερικά είναι αυτονόητα τα τελευταία 20 χρόνια...:p

Top Bottom