Μεχρι κ γαμπα θα ξυρισω απατσιιιιΜεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξουρισεις......![]()
Θα ήθελα να ρωτήσω ο καφές είναι για Τετάρτη;
Τι ωρα;
Δεν βλέπω να υπάρχουν συμμετοχές.
Τελικά θα γίνει;

Ελεγα να κάνω εντύπωση για πρώτη φορά...
Όμως σχολάω στις 22.00 και θα είμαι σκοτωμένος.
Άλλη φορά![]()
Φοβάσαι μην σου ματιαξουν το εργαλείο ???
θα φτακει τοσα χλμ απο κορυδαλλο....
:D:p:D:p:D

Είσαι και αστειάτορας χατζηΜούσια :p...μη περάκεις το κατώφλι μόνο κι εσύ![]()
Αναλαμβάνουμε και μεταγωγές αν χρειαστεί...δεν περναω ουτε απο την γειτονιά εκει περα κυκλο απ το σχιστο κανω.....:D:D:D:D
Αναλαμβάνουμε και μεταγωγές αν χρειαστεί...

δεν περναω ουτε απο την γειτονιά εκει περα κυκλο απ το σχιστο κανω.....:D:D:D:D

Θα τον εξυπηρετήσουμε εμείς, μη σας βάνουμε σε κόπο![]()
με την εκκλησια δεν τα βαζουνε γιατι θα βρεθούνε (οσοι)....
Καλημέρα παιδιά από μένα πάντως εγώ την Τετάρτη Βρέθηκα στην Αθήνα για κάποιες δουλειές Και πέρασα από Υμηττού 9 η ώρα στο καφέ δεν ήταν κανέναςΤετάρτη 7.00μμ (υπαρχουν πιο πανω σε δοσεις... Τερι γαρ)
συμμετοχες δεν βανουμε οσοι πιστοι ερχονται εμεις που θα παμε θα τον πιωμεν ειτε 1-2 ειτε 20...
Καλημέρα παιδιά από μένα πάντως εγώ την Τετάρτη Βρέθηκα στην Αθήνα για κάποιες δουλειές Και πέρασα από Υμηττού 9 η ώρα στο καφέ δεν ήταν κανένας
Ειδοποια ρε καραβαγγοτην ειχαμε κανει....ειχε πεσει ψοφος εξω...
Ειδοποια ρε καραβαγγο
Άμα δεν θέλετε να περιμένετε καμιά εξοχότητα κύριε esel Να μην ανακοινώνεται δημόσιους καφέδες δεν είχαμε ραντεβού στο σπίτι σας και συγνώμη κιόλας που ασχολήθηκα μαζί σας Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει Και φυσικά θα έπρεπε να ήταν τιμή σας που ήρθα από την Τρίπολη να σας συναντήσω όχι μόνο εγώ και οποιοσδήποτε να ήταν όπως θα ήταν δική μου τιμή αν ερχόσαστε σε μία συνάντηση που θα ανακοίνωνα εγώ Αλλά από εξυπνάδες ξέρουμε όλοι Κύριε????? eselδεν ηξερα οτι θα επρεπε να περιμενω την αυτου εξοχότητα
υπόσχομαι να μην το ξανακάνω...