Iraklis174
well know member
- Περιοχή
- Κερατσινι
- Μοτοσυκλέτα
- Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
- Όνομα
- Ηρακλης
Σχήμα λόγου ο καφές και η μπύρα μαζί με μεζέ στο πλάνο είναι χαχααχBeer will goes cloud....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχήμα λόγου ο καφές και η μπύρα μαζί με μεζέ στο πλάνο είναι χαχααχBeer will goes cloud....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα καλά φίλε μουΦίλε μου καλησπέρα λόγο δουλειάς δεν είδα το ποστ που αναφέρεσαι σε εμένα. Τι θες να πεις ψαχνωταν? Εγώ είπα δεν το βλέπω όχι δεν υπάρχει η ανάρτηση που έκανες ούτε ότι ότι φταίς σε τίποτα. Έχω επίσης δήλωση ότι με την τεχνολογία δεν τα πάω καλά οπότε μάλλον παρεξήγησες ούτε ψάχνω ούτε πρόβλημα ήθελα να δημιουργήσω. Όσο αφορά την αντίληψη η την δική σου η του καθενός σου λέω είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Επίσης δεν καπελωσα κανέναν για το θέμα καφές έκανα ένα ποστ για την Παρασκευή και αν είδες καλά με βοήθεια ούτε το link δεν μπορώ να βάλω. Να είσαι καλά πάντως και ευχαριστώ για την κατανόηση την Παρασκευή λοιπόν αν θες Έλα για καφέ γιατί εγώ δεν μπορώ την Πέμπτη να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι καλό απόγευμα.
Δεν έγινε τίποτα όλα καλά παιδιά μια μπύρα παραπάνω θα πιούμε και όλα καλάΒρε Παίδες!!
μην τρωγόμαστε συνέχεια... δεν έγινε κάτι!
Κρατάω από ότι κατάλαβα, την αυριανή μπύρα στην Μαρίνα Ζέας!!
Θα προσπαθήσω να Είμαι εκεί!
Θα χαρώ να δω από κοντά Γνωστούς & Αγνώστους...
Δυστυχώς δεν μπόρεσα,Κωστή στο χρωστάω.Εγώ ευχαριστώ για τη παρέα Δημήτρη και Παναγιώτη. Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα με συζητήσεις εποικοδομητικοτατες.
Μπράβο Παίδες!!
έτσι.. να βρισκόμαστε, να τα λέμε, με ουσιώδεις & επικοδομητικές συζητήσεις.
![]()
Δεν πειράζει Μάνο. Δεν χρωστάς τίποτα! Για να μην έρθεις δεν μπορούσες.Δυστυχώς δεν μπόρεσα,Κωστή στο χρωστάω.
Στο Gold στο Μπουρνάζι.Τελικα που εγινε ο καφες κάτι μου ξεφυγε![]()
![]()
Είμαι με μια μαύρη μπλούζα μπεζ παντελόνι με έναν φίλο κάθομαιΕγώ γιατί δεν σε βλέπω;