Iraklis174
well know member
- Περιοχή
- Κερατσινι
- Μοτοσυκλέτα
- Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
- Όνομα
- Ηρακλης
Θεός χααχαχGoogle Search
www.google.com
Θεός χααχαχGoogle Search
www.google.com
Μαρίνα Ζέας θα μας φάει η ζέστη, αλλά έχει πασαρέλα...Θεός χααχαχ
Βλέπω την παντόφλα να ίπταται.....Μαρίνα Ζέας θα μας φάει η ζέστη, αλλά έχει πασαρέλα...
20:30 παλικάρια να πέσει και ο ήλιος χααχαχ.Βλέπω την παντόφλα να ίπταται.....![]()
Ποιά μέρα - ημερομηνία?20:30 παλικάρια να πέσει και ο ήλιος χααχαχ.
Δεν το βλέπω...Δημοσίευση στο θέμα 'Αθηναικος καφες' https://motoparea.gr/index.php?threads/Αθηναικος-καφες.426/post-278197
Αόρατο είναι το ποστ;
Τρολαρεις τώρα ή μιλάς σοβαρά;Δεν το βλέπω...
Σοβαρά τώρα ρε, δεν σε βγάζει σε λίνκ...Τρολαρεις τώρα ή μιλάς σοβαρά;
Άμα βάζει το χέρι του αδμινιστρατορας, τι ωραία νοικοκυρευεται η κατάστασηΠαρασκευη 9 του μηνα κι ωρα 8.30 βραδυνη,μαζωξη για παγωμενη μπυρα εδω.....
![]()
Okio: Το αυθεντικό μπαρ που δεν ακολουθεί τις μόδες | LiFO
Για καφέ και cocktails στη Mαρίνα Ζέας.www.lifo.gr
Οσοι πιστοι..... προσελθετε!!!
ΥΓ. Ιδεα του @Iraklis174 !
Δε καπελωθηκε κανένα ποστ!Κάποια ποστ παρά πίσω,είχε ανεβάσει πρόταση ο kostas T,τελικά μετα απί ενα σαρδαμ ανέβασε για την πέμπτη.
Στην κουβέντα είχε μπει και ο tracer και ο Ζαννής ( zanisvel)
Μετα ανεβηκε δεύτερος καφές την παρασκευή απο τον beast
Εντάξει εμένα προσωπικά δεν με βολευει η παρασκευή,θα κατεβω την πέμπτη με τον Κώστα και οποίον άλλο επιθυμεί στο μέρος που ανέβασε.
*προσέξτε το λίγο και μην καπελωνετε τα ποστ του άλλου
Πέμπτη πού δεν το βλέπω και ώρα χαχαχ.θα έρθει η Πέμπτη και ακόμα θα το ψάχνω χαχαχα
Ναι οκ που έβαλε ο Κώστας δεν το βλέπω αυτό εννοούσα δεν είδα που και πότε
Σοβαρά τώρα ρε, δεν σε βγάζει σε λίνκ...
Δεν ειδα πουθενα Κυριακο να λεει καποιος οτι δεν τους βολευει η Πεμπτη. Απλα προτεινε ο @Iraklis174 για Παρασκευη την στιγμη που δεν βλεπει για Πεμπτη.Κάποια παιδιά πρότειναν άλλη μέρα κι άλλο τόπο επειδή δε τους βόλευε η Πέμπτη!!

Εγω το δικό σου πόστ για το καφέ το έβλεπα κανονικά Κώστα!!Επειδή έγινε αναφορά θα σχολιάσω αλλιώς δεν είχα σκοπό.
Όλως παραδόξως το χθεσινό ποστ μου δεν φαινοτανε. ΚΑι για του λογου του αληθες...
Τωαρ γιατι δεν με βγαζει σε link τη στιγμη που ειπα ποιο νουμερο ποστ ειναι δεν μπορω να καταλαβω. Η να καταλαβω;
Δεν ειδα πουθενα Κυριακο να λεει καποιος οτι δεν τους βολευει η Πεμπτη. Απλα προτεινε ο @Iraklis174 για Παρασκευη την στιγμη που δεν βλεπει για Πεμπτη.
Αφ ετερου το δικο μου ποσταρισμα για την Πεμπτη δεν το "συμμαζεψες" ουτε το περιποιηθηκες. Μαλλον και για σενα αορατο ηταν![]()
Σαφεστατο δεν ηταν Κυριακο. Ανεφερα απλα μια Πεμπτη. Γι αυτο και το εκανα copy paste με ακριβγ ημερομηνια (ποστ #2839)Εγω το δικό σου πόστ για το καφέ το έβλεπα κανονικά Κώστα!!
Και μάλιστα δε κατάλαβα γιατί το ξαναεβαλες στη επόμενη σελίδα, αλλά οκ τώρα που το εξήγησες το κατάλαβα!!
Α, και θα το συμαζευα αν δεν είχε αρχή μέση και τέλος!!
Το ποστ σου ήταν σαφέστατο ως προς τη μέρα την ώρα και το τόπο!!
Είπες ημέρα και μαγαζί και ώρα!! Θα μας τρελάνεις;;Σαφεστατο δεν ηταν Κυριακο. Ανεφερα απλα μια Πεμπτη. Γι αυτο και το εκανα copy paste με ακριβγ ημερομηνια (ποστ #2839)
Είπες ημέρα και μαγαζί και ώρα!! Θα μας τρελάνεις;;
Εγω πως το είδα; τ ονειρεύτηκα;;
Πριν το ξαναγράψεις λέω!!

Δε καπελωθηκε κανένα ποστ!
Κάποια παιδιά πρότειναν άλλη μέρα κι άλλο τόπο επειδή δε τους βόλευε η Πέμπτη!!
Εγω απλά συμαζεψα τις προτάσεις τους σε μία παράγραφο για να μη χαθεί η μπάλα !!
Δεν είναι δικιά μου ιδέα ή μάζωξη της Παρασκευής!!
Το ανέφερα άλλωστε!!
Φίλε μου καλησπέρα λόγο δουλειάς δεν είδα το ποστ που αναφέρεσαι σε εμένα. Τι θες να πεις ψαχνωταν? Εγώ είπα δεν το βλέπω όχι δεν υπάρχει η ανάρτηση που έκανες ούτε ότι ότι φταίς σε τίποτα. Έχω επίσης δήλωση ότι με την τεχνολογία δεν τα πάω καλά οπότε μάλλον παρεξήγησες ούτε ψάχνω ούτε πρόβλημα ήθελα να δημιουργήσω. Όσο αφορά την αντίληψη η την δική σου η του καθενός σου λέω είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Επίσης δεν καπελωσα κανέναν για το θέμα καφές έκανα ένα ποστ για την Παρασκευή και αν είδες καλά με βοήθεια ούτε το link δεν μπορώ να βάλω. Να είσαι καλά πάντως και ευχαριστώ για την κατανόηση την Παρασκευή λοιπόν αν θες Έλα για καφέ γιατί εγώ δεν μπορώ την Πέμπτη να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι καλό απόγευμα.Η αντιληψη ολων των ανθρωπων δεν ειναι ιδια. Διαγερουν. Εσυ λοιπον μπορει να το καταλαβες ο @Iraklis174 οπως ειδες και ποιο πανω ψαχνοταν.
Ολα καλα λοιπον....Πεμπτη και Παρασκευη απογευματα δεν εχουμε δουλειες. Θα πινουμε καφεδομπυρες!
Θα γνωρισω τον @SHOOTER045 ρε μ@@@νι@@@ (αν δεν κατσει τιποτα)
Beer will goes cloud....Δύο καφεδες σε μια βδομαδα θα παθουνε τα νευρα μας χαχαχαχα