apache
Μαθουσάλας member
Φως φανάρι το πραγμα σου λέω..
Μου το είπε και η Λίτσα Πατέρα.
Οι πλανήτες δείχνουν ερχομό Tracer..

Φως φανάρι το πραγμα σου λέω..
Μου το είπε και η Λίτσα Πατέρα.
Οι πλανήτες δείχνουν ερχομό Tracer..

Το ΧR είναι τούμπανο......
Για τον Θανάση με το VFR..................... Από πρόχειρο ψάξιμο που έκανα , βρήκα θερμοστάτη για το μηχανάκι σου από 16€ OEM μεχρι 54€ GENUINE σύμφωνα με αυτά που λέγαμε εχθές......![]()
Ούπς ...το διόρθωσα...Φανης το ονοματακι του....
g
g:D:Dκα ειναι και νεα εγγραφή
ειναι ο Σοι μπλε αλλα εδω μεσα γραφτηκε με ψευδώνυμο χτες....ειδες φιλους πουχω;;;;
φιλε αδικεισαι .....στο Α2 επρεπε να εισαι....:D:Dg
g:D:D

Εν τω μεταξύ με το που το ανέβασα.. το κατέβασα το σχόλιο μη και παρεξηγηθεί ο αξιωματουχ.. Ε λάθος ο φίλος από το χιούμορ μου.κα ειναι και νεα εγγραφή
ειναι ο Σοι μπλε αλλα εδω μεσα γραφτηκε με ψευδώνυμο χτες....ειδες φιλους πουχω;;;;
φιλε αδικεισαι .....στο Α2 επρεπε να εισαι....:D:Dg
g:D:D
Εν τω μεταξύ με το που το ανέβασα.. το κατέβασα το σχόλιο μη και παρεξηγηθεί ο αξιωματουχ.. Ε λάθος ο φίλος από το χιούμορ μου.ops:
Εσύ πως είσαι τόσο γρήγορος και τα διαβάζεις στο πι και φι!!!!
ΒΜW εχεις;;;;![]()
"Οχι Tracer.....βουλωμενο γραμμα διαβάζεις....τι περιμενες να χω τρακερ ;;;;
βουλωμενο γραμμα διαβάζεις....τι περιμενες να χω τρακτερ ;;;;
"Οχι Tracer.....

Θάθελε να είχε Tracer και ας είχε ένα μάτι;Χάρισέ το Μανώλη..
Χάρισε το.Να του δείξεις ποσο ανώτερος εισαι..
Περιμένω...

Αρα το tracer ψάχνει νεο ιδιοκτήτη;;;!!!μάλιστα...ακριβως ετσι....
απο τους 30 (ανδρες γυναικες +) που ειμασταν σημερα οι 50+ το ηθελαν .....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν προλαβαινεις...
ασε που ο πρωτος πρωτος υποψηφιος ειναι ο ΙνδιανοΜανωλιός...:D:D:D (με γρηγορα και μεγαλα βηματάκια διγούλια σιγούλια ερχεται στην μεγάλη οικογενεια των Πεν-Φε)![]()

Πες Τα γιατί όλο λάδι λάδι είναι και τηγανίτα τίποτα..Αρα το tracer ψάχνει νεο ιδιοκτήτη;;;!!!μάλιστα...
Αμέσως εσύ.Αντι να με νοιώσεις.. Να με δώσεις..Σοφίαααααααααααα...ο μικρός θέλει μηχανή (όχι φωτογραφικη)...![]()

Σοφίαααααααααααα...ο μικρός θέλει μηχανή (όχι φωτογραφικη)...![]()

Μην την ενοχλεις τζαμπα,ο μικρος θα παρει καινουργια μηχανη,οταν παρει ο ΠΑΣ πρωταθλημα.
Κάνε φίλους να δεις Καλό..Άμα σου βαστάει πάρε...σε βλέπω να ανάβεις το φάρο στη Σαγιάδα με μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό![]()
να χαμε να λεγαμε... πανε το ονειρα ορισμενων ....παει και το XR...Το Tracer δεν ψαχνει ιδιοκτήτη περιμένουμε το Tracer Gt οοοοοοοχι το τωρινο αλλα αυτο με τα 135 άλογα οπως μου είπε ενα πουλακι εξ Αμερικής ...
fgh
k
Οχι ναχαμε να λέγαμε , it" s a fact...να χαμε να λεγαμε... πανε το ονειρα ορισμενων ....παει και το XR...fgh
k
![]()