το δευτερο ημηχρονο εΠολύ καλή περίπτωση (κατ'Εμέ) η χθεσινή! - να το ξανά και ξανά επαναλάβουμε!!

Φου Φου, ανακοίνωσις, Φου Φου!!........Τετάρτη........

...τουτουνης της χρονιας ? ...την Μεγαλη Τεταρτη? .... μαλλον εννοεις για τις 19/2 .....βρε τι τραβαμε και μεις οι εξω-περαστικοι .....!
Το διορθωσα και γω .....!![]()

Πρώτα ο Θεός, Μέσα Απόστολε!..Φου Φου, ανακοίνωσις, Φου Φου!!
Τετάρτη 19/02 οποίος θέλει και μπορεί για καφεδομπυρίτσα στις 19:00 στον μπλε παπαγάλο, στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο !! Χώρο για τις μηχανές έχει αρκετό ώστε να τις βλέπουμε !!!
Λέω να πάω
Μπλε Παπαγάλος
Λεωνίδου 31, Αθήνα 104 36
21 1012 1099
https://maps.app.goo.gl/QHLNTBoP5LgFtjBMA
Ωραίος ο Γιώργης!!Πρώτα ο Θεός, Μέσα Απόστολε!..
-Επειδή θα Είμαι στα πέριξ.. ενδέχεται να Είμαι από τις 6.30..

Σάββα πάρε χαρτί από το κηδεμόνα σου να τις δικαιολογήσεις τις προηγούμενες!!Δεν είναι σίγουρο αλλά το βλέπω.
Όποιος Χονταίος - Τζαπαναίος σύντροχος είναι εκεί να μου βάλει παρουσία στο απουσιολόγιογιατί κοντεύω να μείνω από κοπάνες....
![]()

:p:pΣτέλιο έχει άπειρες επιλογές στη περιοχή!!ερευνα για Αφτερδικο;) εκει κοντα εχουμε κανει?![]()
Εξαρτάται από τα γούσταΣτέλιο έχει άπειρες επιλογές στη περιοχή!!

Ωχ ωχ ωχ .....Σάββα πάρε χαρτί από το κηδεμόνα σου να τις δικαιολογήσεις τις προηγούμενες!!:p:p

Όχι για μένα, κ εγώ μαζί σου είμαι, στις κοπάνες πρώτος, για τον απουσιολογο!!!Ωχ ωχ ωχ .....για να κρυφτούμε στα τείχη ...![]()
![]()
Μάλιστα Κύριε δεν θα το ματαξανακάνω...θα πίνω τους καφέδες μου κανονικά![]()

Ποιός είναι? Να του κάνουμε ένα δωρεάν σέρβις στο μοτοσακό του ή εναλλακτικά να του το χαλάσουμε με τρόπο που μόνο εμείς θα ξέρουμε και αν θέλει ας βάλει απουσία.....Όχι για μένα, κ εγώ μαζί σου είμαι, στις κοπάνες πρώτος, για τον απουσιολογο!!!
![]()