Έχεις μέλλον εσύ αντρακλα μου!!!Εμείς τα απλά μέλη τι μπορούμε να κάνουμε αφού είναι διαταγή......Μέσα.
Έλα μια φορά και την επόμενη πάμε εκεί που λεςΠάνω που ήμουν στο τσακ να προτείνω άλλο μέρος (Le Roi στο σταθμό μετρό Αγ. Παρασκευής ) για αλλαγή καθώς είναι και αρκετά πιο εξοχικό .....
Οπότε να το προτείνω για την επόμενη Τετάρτη ? Καταλαβαίνω δε απόλυτα ότι μπορεί να μην βολεύει τους Νότιους / Δυτικούς οπότε και δεν παίζει.
(σόρυ αλλά προσωπικά να πάω τόσο εντός πόλης όσο το Τηνιακό για καφέ δεν μου πολυκάνει κούκου - παραξενιές ηλικίας και χαρακτήρος)
Έλα μια φορά και την επόμενη πάμε εκεί που λες
Και εγώ σιχαίνομαι το κέντρο.... Είχα χρόνια να κατέβω.....Φίλε προφανώς δεν θεωρώ ότι υπάρχει η οποιαδήποτε υποχρέωση από κανέναν για να υιοθετηθεί η πρότασή μου, απλά για εμένα το "κατεβαίνω προς κέντρο" πάντα σχετίζεται με δουλειά και δεν μου είναι ευχάριστο. Να βγω για κοινωνικούς λόγους προς κέντρο έχω πάνω από κάνα δίχρονο και γενικά με χαλάει ......
Όπως λες βέβαια για μια φορά δεν θα πάθω και κάτι οπότε οψόμεθα .....
Πάνω που ήμουν στο τσακ να προτείνω άλλο μέρος (Le Roi στο σταθμό μετρό Αγ. Παρασκευής ) για αλλαγή καθώς είναι και αρκετά πιο εξοχικό .....
Οπότε να το προτείνω για την επόμενη Τετάρτη ? Καταλαβαίνω δε απόλυτα ότι μπορεί να μην βολεύει τους Νότιους / Δυτικούς οπότε και δεν παίζει.
(σόρυ αλλά προσωπικά να πάω τόσο εντός πόλης όσο το Τηνιακό για καφέ δεν μου πολυκάνει κούκου - παραξενιές ηλικίας και χαρακτήρος)
Άγγελε δεν είναι στάνταρ το μέρος του καφε/μπύρας, οτιδήποτε πρόταση για οπουδήποτε από τον οποιοδήποτε και οι υπόλοιποι όσοι μπορούν ακολουθούν !!Πάνω που ήμουν στο τσακ να προτείνω άλλο μέρος (Le Roi στο σταθμό μετρό Αγ. Παρασκευής ) για αλλαγή καθώς είναι και αρκετά πιο εξοχικό .....
Τα ρέστα μου!!Τα βλέπω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντού θα πάμε για καφέ...... Άσε που αυτό είναι και καλό για να μην βαριόμαστε...
Γιατί νομίζεις ρωτούσα προχθές για αδιάβροχο!!!!Μόνο να μην βρέχει γιατί μέσα δεν ξέρω ποσά άτομα χωράει !!!!!