Ο καφές πέθανε, μόνο τσίπουρα, πάμε στο Βολιώτικο στο Μπουρνάζι, ότι πιο κοντά σε Βόλο...
Κατ' αρχήν αδέρφια, Ειρήνη Ημίν.
Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Τί σκατά ζυγός είμαι στο κάτω-κάτω αν δεν μπορώ ν' αποδώσω "τα του Καίσαρος τω Καίσαρει"? :p
Ναι, όντως προηγήθηκε ο Μανώλης. Αλλά, έτσι που το έγραψε δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρο ως ποστ για καφεδοσυνάντηση. Περισσότερο για μια πρόταση "στον αέρα" και επιθυμία κουβεντούλας μοιάζει, για το εάν συμφωνούν και άλλοι για το μέρος.
Ο Κυριάκος απ' την άλλη έκανε μια
ξεκάθαρη τοποθέτηση, πέραν πάσης αμφιβολίας ότι βάζει συνάντηση για καφέ.
Θα συμφωνήσω με άλλους προλαλήσαντες πως δεν υπάρχει διαφαινόμενη "κακή πρόθεση" από κανέναν, είτε απλό μέλος είτε mod (που κι αυτοί μέλη είναι, δεν υπάρχουν στρατιωτικά γαλόνια σ' αυτά τα πράγματα). Ευτυχώς αυτά τα ιντερνετικά προβλήματα (αστεία αν το καλοσκεφτούμε) δεν αγγίζουν τη motoparea και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.;)
Συνεχίστε με τον Καλλιθεώτικο καφέ όπως ορίστηκε και όποτε υπάρχει πρόταση από οποιονδήποτε, την ποστάρει ξακάθαρα και μεζεύεστε.
(Όσο προλαβαίνετε ακόμα, γιατί μ' αυτόν τον κορωνοϊό που μπλέξαμε, βλέπω να διώκονται και οι συναντήσεις μας!!!)
k
Υ.Γ.
Εγώ δε βάζω συνάντηση, γιατί θα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα μπορέσω να είμαι και τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το σηκώνει η πέτσα μου........
Φιλιά στο στόμα,
χειραψία σφιχτή-σφιχτή,
μια καλή αγκαλιά
και βήχας-φτέρνισμα στα μούτρα σας παλιοQφάλες.......