Το ξενυχτήσαμε σήμερα !!
Καλή παρέα και μοτοκουβέντα ως αργά!!
Μέχρι την επόμενη να είμαστε καλά!!
View attachment 15067
Μα να είμαστε τόσο μακριά ρε γμτ.... ειδικά χωρίς τον Κούλη θα περνούσαμε ωραία!Εχθες το αθηναικο κλιμακιο ηταν λειψο, αλλα περασαμε τοσο τελεια που ουτε κρυο καταλαβαμε ουτε πως περασε η ωρα λιγο ακομα και θα πηγαιναμε κατευθειαν για δουλεια (αποστολη ευχαριστουμε για το κερασμα καλοριζικο και παλι το κατσικι )
Τρείς και ο κούκος...Αχαχαχχαχαχχαχααααα...Το ξενυχτήσαμε σήμερα !!
Καλή παρέα και μοτοκουβέντα ως αργά!!
Μέχρι την επόμενη να είμαστε καλά!!
View attachment 15067
4 άκαπνοι και κοίτα που έκατσαν Εμμανουήλ ε.Τρείς και ο κούκος...Αχαχαχχαχαχχαχααααα...
Αν είναι τον επόμενο να τον κανονίσουμε κάπου στη μέση της διαδρομής!!Μα να είμαστε τόσο μακριά ρε γμτ.... ειδικά χωρίς τον Κούλη θα περνούσαμε ωραία!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"ως μοτοσυκλετιστες και όχι μηχανοβιοι έχουμε μάθει να περναμε καλά και λίγοι!!!Τρείς και ο κούκος...Αχαχαχχαχαχχαχααααα...
Τοχω πει πολλές φορές...Αν είναι τον επόμενο να τον κανονίσουμε κάπου στη μέση της διαδρομής!!
Ξεκινάμε από βόρεια και από νότια και όπου συναντηθούμε πίνουμε καφέ!!!!
Ο Σάββας έκανε ηλεκτρονικό,δεν γινόταν να κάτσουμε μέσα!!!4 άκαπνοι και κοίτα που έκατσαν Εμμανουήλ ε.
Ναι αλλά μαζί πρώτη φορά το λέμε!! Μέσα είμαι, στη πρώτη ευκαιρία!Τοχω πει πολλές φορές...
Αν είναι τον επόμενο να τον κανονίσουμε κάπου στη μέση της διαδρομής!!
Ξεκινάμε από βόρεια και από νότια και όπου συναντηθούμε πίνουμε καφέ!!!!
Αποστόλη όταν αυτός λέει στην μέση εννοεί στην Καρδιτσομαγούλα....Τοχω πει πολλές φορές...
Κρατάω μόνο το Μαγούλα!!!!!Αποστόλη όταν αυτός λέει στην μέση εννοεί στην Καρδιτσομαγούλα....