Arkas geo
new member
- Περιοχή
- Τριπολη Αρκαδιας
- Μοτοσυκλέτα
- Bmw Gs 1200 adventure
- Όνομα
- Arkas geo
- Περιοχή
- Τριπολη Αρκαδιας
Ειδοποια ρε καραβαγγοτην ειχαμε κανει....ειχε πεσει ψοφος εξω...
Ειδοποια ρε καραβαγγοτην ειχαμε κανει....ειχε πεσει ψοφος εξω...
Ειδοποια ρε καραβαγγο
Άμα δεν θέλετε να περιμένετε καμιά εξοχότητα κύριε esel Να μην ανακοινώνεται δημόσιους καφέδες δεν είχαμε ραντεβού στο σπίτι σας και συγνώμη κιόλας που ασχολήθηκα μαζί σας Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει Και φυσικά θα έπρεπε να ήταν τιμή σας που ήρθα από την Τρίπολη να σας συναντήσω όχι μόνο εγώ και οποιοσδήποτε να ήταν όπως θα ήταν δική μου τιμή αν ερχόσαστε σε μία συνάντηση που θα ανακοίνωνα εγώ Αλλά από εξυπνάδες ξέρουμε όλοι Κύριε????? eselδεν ηξερα οτι θα επρεπε να περιμενω την αυτου εξοχότητα
υπόσχομαι να μην το ξανακάνω...
Ειδοποια ρε καραβαγγο
Μεσα στην ψειρου ;;;;;
Μπορείτε παρακαλώ να διαγράψετε το λογαριασμό μου δεν είμαστε παιδάκια να μας ειρωνεύεστε
Θα το βγάλεις τελικά το "δοντάκι" η θα βασανιστείς κι άλλο;Eγώ δεν θα μπορέσω, δεν με βολεύει, έχω οδοντογιατρο...
Ειδοποια ρε καραβαγγο
επειδη δεν καταλαβα το χιουμορ ....(χτες δεν ηταν και η καλυτερη μερα μου) οι επομενοι καφεδες κερασμενοι απο μενα
(μην τσιμπατε οι υπολοιποι) μιλαω για τον Arkas geo
Να ‘σαι καλά σ’ ευχαριστώ πολύ δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσης Έχω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης που Σχολίασα έτσι χωρίς να γνωριζόμαστε Προσωπικά οφείλω και εγώ μια συγνώμη λοιπόν θα τα πούμε
"Ετσι μπράβο ρε παιδιά, να σου πώ την αλήθεια στην αρχή νόμιζα ότι γνωρίζεστε....Να ‘σαι καλά σ’ ευχαριστώ πολύ δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσης Έχω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης που Σχολίασα έτσι χωρίς να γνωριζόμαστε Προσωπικά οφείλω και εγώ μια συγνώμη λοιπόν θα τα πούμε
Αχαχαχαχαχχαχχαχααααα.....fghfghfghfghΑυτο παλι ,
χωρις να γνωριζομαστε να μαλωνουμε κι απο πανω,δεν το'χω καταλαβει.
fgh
Γνωριστείτε μία και μετα σκοτωνεστε
Τελος καλο ,ολα καλα.
Παντως αμα ειναι να μαλώεις ,βγειτε εξω στο" κορταρρι",
εχετε και καποια ηλικια :p:p:p
Γνωριστήκαμε όλοι μαζί στην Λάστα! Να είμαστε καλά και πάντα φίλοι!!!Να ‘σαι καλά σ’ ευχαριστώ πολύ δεν υπάρχει θέμα παρεξηγήσης Έχω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης που Σχολίασα έτσι χωρίς να γνωριζόμαστε Προσωπικά οφείλω και εγώ μια συγνώμη λοιπόν θα τα πούμε
Ναι Ναι του εβαλε αγριο Χερι. Απορο πος δεν του ειπε να παρη και ΠενφεΑυτο παλι ,
χωρις να γνωριζομαστε να μαλωνουμε κι απο πανω,δεν το'χω καταλαβει.
fgh
Γνωριστείτε μία και μετα σκοτωνεστε
Τελος καλο ,ολα καλα.
Παντως αμα ειναι να μαλώεις ,βγειτε εξω στο" κορταρρι",
εχετε και καποια ηλικια :p:p:p
Μανο ,να συμπληρωσω επισης οτι κι οι δυο οδηγουν το ιδιο μηχανακι bmw r 1200 LCΑχαχαχαχαχχαχχαχααααα.....fghfghfghfgh