- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Νίκο μην το σκέφτεσαι .
Νίκο μην το σκέφτεσαι .
Μην το πολυψειρίζεις !!!! Πήγαινε τώρα που μπορείς .......
Για να προπονηθείς και όταν κατέβω και έχουν ανοίξει τα των νομών κάνουμε και μια
βολτούλα Ξάνθη και πίσω που έχω αρκετό καιρό να πάω προς τα εκεί μέρη !
Έχει και η βροχή τη χάρη της.Σύντροχοι δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά πάρτε αδιάβροχα μαζί.
Μια χαρά είναι η βροχή και το χαλάζι και τα πάντα Μπάμπη, προσωπικά ταξιδεύω με οποιοδήποτε καιρό και κλάιν απλά λέω για νάναι οι σύντροχοι προετοιμασμένοι. Για τα άλλα τι να πούμε τώρα σε φόρουμ που ρωτάς φίλε μου και δη ανοικτό?Έχει και η βροχή τη χάρη της.
Αρκεί να είμαστε νομιμοι.
Γιατί μπορει να μείνει το Πενφέ στη βροχή και θαχω μπλέξιμο μετά..
.
ακριβος.Στον Άγιο Ευστάθιο;
Ξέρω ότι είμαι άκυρος, αλλά αν από το πρωί βρέχει, θα πάρω αμάξι να πάω τη βόλτα μου.Μια χαρά είναι η βροχή και το χαλάζι και τα πάντα Μπάμπη, προσωπικά ταξιδεύω με οποιοδήποτε καιρό και κλάιν απλά λέω για νάναι οι σύντροχοι προετοιμασμένοι. Για τα άλλα τι να πούμε τώρα σε φόρουμ που ρωτάς φίλε μου και δη ανοικτό?
να κανονησουμε μια φορα να την κανουμε και απο Καισαριανη - υμηττος - κεραιεςΩραίο μέρος.
Έχω πάει πολλές φορές.
Έχει καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή, όχι την κεντρική, αυτή που βγάζει στη Βύλιζα, από το εκκλησάκι.
Ξάνθη, ε; Ξάνθη λες... Ξέρεις από Ξάνθη ή να πάμε παρέα να σου δείξω κατατόπια;
Έχω μείνει για κάνα τρίμηνο ως παιδής (αλλά μετά πήρε μετάθεση για Σαλούνα ο φάδα και φύγαμε). Τελευταία εικοσαετία έχω περάσει δυο φορές κατά τη διαδρομή προς δασικό χωριό Σταυρούπολης. Όμορφη πόλη και καλή διαδρομή για να το κάνουμε μονοκούκι για να σφίγγουνε λίγο οι απαυτοί μας !!!!
(ο φάτσας θα έρθει με το KLX άμα το πάρει βεβαίως βεβαίως για να το στρώσει κιόλας )
Εννοείται δε πως η εκκίνηση θα γίνει μετά από καφέ Αττικής - οπότε και το ποστ είναι εντός θέματος τόπικ
να σου πω την αληθεια την βροχη σκεφτομαι (ετσι οπως τα λεει η Σουζη Q )Νίκο μην το σκέφτεσαι .
Για καφε και πισω.......Μην το πολυψειρίζεις !!!! Πήγαινε τώρα που μπορείς .......
Για να προπονηθείς και όταν κατέβω και έχουν ανοίξει τα των νομών κάνουμε και μια
βολτούλα Ξάνθη και πίσω που έχω αρκετό καιρό να πάω προς τα εκεί μέρη !