Αλλοι θαχαν κρεμάσει τα γάντια τους, οριστικά και αμετάκλητα.
Respect
Αμα τα κρεμαγε καθε φορα θα ειχε ξεμεινει απο γαντια.
Αλλοι θαχαν κρεμάσει τα γάντια τους, οριστικά και αμετάκλητα.
Respect
Αυτος σας συνοδευε η εσεις τρεχατε να τον πιασετε.

Σας την φυλαειΔε λες που το έστρωνε το παπί γιατί του έχει αλλάξει τα πάντα όλα και δε γίναμε τελείως ρεντίκολο ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Να σου ζήσει ΝεκταριεΚαι δεν είναι και δικό μου....είναι του μικρού που ήρθε πριν 4 μήνες στο κόσμο.![]()
Πολύ ωραίο βίντεο μπράβο !!!

Ιδού και ένα εκτενέστερο βιντεάκι από τη βόλτα μιας και το ανέβασα ......
EDIT: Bonus γαριδάκια για όποιον (από τους μη συμμετέχοντες) αναγνωρίσει τον κώλο μπροστά !!!!!

Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς μετά απο καιρό θα πάω εξοχικό, οπότε εγώ απών!Άγγελε (και λοιποί), παίζει καμμιά επανάληψη του έργου για αύριο ή ΣΚ και για μας που δεν το είδαμε?![]()
Άγγελε (και λοιποί), παίζει καμμιά επανάληψη του έργου για αύριο ή ΣΚ και για μας που δεν το είδαμε?![]()
Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς μετά απο καιρό θα πάω εξοχικό, οπότε εγώ απών!![]()

Αν δεν ανέβω προς Βέροια
(που δεν το βλέπω εδώ που τα λέμε - πέσανε και δουλειές, έκανα και την πρώτη δόση σήμερα και λέω να το παίξω στο ασφαλές)
κάτι θα φτιάξουμε μέσα στο ΣΚ.
Λογικά όμως το βλέπω για τπτ πιο μακρυνό λόγω και της δυνατότητας υπερτοπικών .......

Που εισαι εσυ ωρε παλικαρι εσενα και αν σε επιασε το λοκνταουνΆγγελε (και λοιποί), παίζει καμμιά επανάληψη του έργου για αύριο ή ΣΚ και για μας που δεν το είδαμε?![]()

Αυτος πρεπει να ειναι ο..............Ιδού και ένα εκτενέστερο βιντεάκι από τη βόλτα μιας και το ανέβασα ......
EDIT: Bonus γαριδάκια για όποιον (από τους μη συμμετέχοντες) αναγνωρίσει τον κώλο μπροστά !!!!!

Αυτος πρεπει να ειναι ο..............![]()
![]()

Που εισαι εσυ ωρε παλικαρι εσενα και αν σε επιασε το λοκνταουν
Καλως ορισες ξανα![]()

Κάνω σε καθημερινή βάση τον δάσκαλο γλώσσας, μαθηματικών, ιστορίας, αγγλικών, πληροφορικής, μελέτης περιβάλλοντος, εικαστικών και ό,τι άλλο προκύψει...........
Τώρα στα γεροντάματα θα ξαναβγάλω το Δημοτικό.........να τα μάθω καλύτερα........
![]()
Η γυναίκα ρε φίλε ,μια ερώτηση με όλο το θάρρος ,πετάει αητό;
Ευχαριστώ για τις ευχές σας να είστε όλοι καλά, και από δω και πέρα θα τα λέμε ποιο συχνά βολταροντας ξανά!! 
Παλουκάρια, αποφασίσαμε ολίγον τελευταία στιγμή με τον Face μια βολτούλα προς Αγ. Βασϊλειο αύριο. Αν ενδιαφέρεται κανείς θα ορίσουμε σημείο ραντεβού κάπου προς Μάνδρα μεριά. Τυπικά η ώρα συνάντησης θα είναι περί τις 10:30.