35 ευρώ αν κι αυτο δεν σου κανει δουλειά τοτε μαλλον πρεπει να αποτανθεις σε πιο ειδικούς (ιατρική φροντίδα)
@esel πραγματικά θαυματουργό!!!
Επανέρχομαι στο θέμα, για να ενημερώσω πως οι πονοκέφαλοι από το κράνος (και γενικότερα) μειώθηκαν δραματικά με τη χρήση φαλαπας (εφαρμόζει καλύτερα το κράνος) και μαντίλας στο λαιμό (περιλαίμιο).
Έχω επίσης την εντύπωση πως και η πιο συχνή χρήση της μηχανής και του κρανους αυτήν την εποχή βοήθησαν στο να συνηθίσω να το φορώ χωρίς να διαμαρτύρομαι...
Αυτό όμως που έκανε θεαματική διαφορά είναι το προστατευτικό αυχένα! Το φόρεσα σήμερα για πρώτη φορά, που είμαι αρκετά πιασμένος στον αυχένα (χαζοψύξη, ή οι πολλές ώρες στον υπολογιστή με λάθος στάση σώματος) και ενώ χωρίς αυτό δε μπορούσα να στρίψω το κεφάλι αριστερά χωρίς να πονάει ο λαιμός, με το που το φόρεσα πέρασαν όλα!! Δεν ειμαι σίγουρος για το πώς ακριβώς επιδρα και αν και πιασμένος μπορώ να γυρίζω το κεφάλι σαν κουκουβάγια (μάλλον το προστατευτικό συγκρατεί το κεφάλι στο σωστό ύψος), πάντως εντυπωσιάστηκα από την διαφορά (και γλίτωσα περιττά έξοδα για αγορά νέου κράνους)!
Παίδες πραγματικά χάρηκα πολύ, γιατί είχα φτάσει σε σημείο να μη μπορώ να χαρώ μια βόλτα με τη μηχανή!
Ένα τσίπουρο (με μεζέ) κερασμένο από εμένα την επόμενη φορά που θα σας φέρει ο δρόμος από τα μέρη μου!