Αδερφέ σ' ευχαριστώ κι εγώ για την πάσα...
Με όλο το θάρρος λοιπόν, εσύ πρέπει να είσαι ο γνωστός άγνωστος που κάνει dislike στο youtube!
α) όταν κάποιος άγνωστος ποστάρει κάτι σε ένα φόρουμ, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις, ειδικά αν έχεις κάτι πιο σημαντικό να κάνεις...
β) Καλό είναι να μιλάμε μόνο για τον εαυτό μας και να αποφεύγουμε να μιλάμε για λογαριασμό άλλων ή του συνόλου (π.χ. λέγε "με πέρασες για καφετζή και αργόσχολο" και όχι "μας πέρασες για καφενείο και αργόσχολους"), καθώς και να αποφεύγουμε εκφράσεις που μπορεί να προσβάλουν ή να παρεξηγηθούν...
γ) Δε με νοιάζει αν είσαι αργόσχολος ή αν έχεις καφενείο, αλλά αν ήσουν θα σε ζήλευα.
δ) Το τόπικ έχει θέμα "Αγορά καινούργιου κράνους" και το ερώτημα παραμένει! Το γιατί θέλω καινούργιο κράνος προέκυψε στην πορεία της συζήτησης και δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρω από την αρχή.
ε) Ο λόγος που δεν ανέφερα τα καλαμπαλίκια που έχει το κράνος (και ναι! όντως πιέζουν! Μόλις τα έβγαλα και το φόρεσα είδα διαφορά!!) δεν είναι κανένας άλλος, απλά δεν πηγε το μυαλό μου αρχικά για να το αναφέρω.
στ) Ακόμα κι αν οι ερωτήσεις μου σε κούρασαν ή σε έκαναν να χάσεις πολύτιμο χρόνο από την κατα τα άλλα άκρως ενδιαφέρουσα και πολυάσχολη ζωή σου (όπως αντιλαμβάνομαι) διαβάζοντάς ή συμμετέχοντας στη συζήτηση, δε με απασχολεί. Εγώ ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτούς τους προβληματισμούς. Ούτε ο μόνος που έχει βάλει καλαμπαλίκια στο κράνος του. Μπορεί κάποιος άλλος να διαβάσει το thread και να βοηθηθεί από όσα ειπώθηκαν.
ζ) Τα φόρουμς υπάρχουν για να υπάρχει αυτή η επικοινωνία, μεταξύ ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα. Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα σε ένα φόρουμ, συνήθως τον απασχολεί και τον ενδιαφέρει να το συζητήσει και με άλλους και να ακούσει κι άλλες απόψεις. Μην το βλέπεις σαν "πρόβλημα" που πρέπει να το λύσεις. Απλά θεώρησα (ορθώς νομίζω) πως θα ακούσω πιο σωστές απόψεις στο motoparea.gr παρά στο "κάγκουρες για πάντα".
η) ΣΕ έγραψα (Σαλονικιός αφού) κανονικότατα και με το παραπάνω όπως βλέπεις. Ελπίζω να μην έχεις παράπονο.
θ) Ουφ.. με κούρασα κι εγώ ο ίδιος! Για άλλη μια φορά (τελευταία όμως, ναι;) ευχαριστώ πολύ κι εσένα και όλους όσους βοήθησαν να διοχετευτεί ακόμα περισσότερη γνώση μέσα από αυτό το thread!
Αν σας άρεσε κι εσάς το θέμα μου, κάντε like και subscribe!