Αγορά Μεσαίου On-Off

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν συμφωνώ αλλά δεν διαφωνώ κιόλας . Ανάλογα πως τα βλέπεις τα πράγματα .
Ποσό καιρό θα σου πάρει να τιθασεύσεις τα σίδερα που λες ;
και επίσης γιατί πρέπει σονι και καλά να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο όλα τα άλογα και τις δυνατότητες τις ; Πρέπει όλοι να μπαίνουμε με γόνατο στη στροφή δλδ ; Και βόλτα με 60 χλμ εμένα με χαροποιήσει
Συμφωνώ. Αλλά εκεί δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για δυνατότητες κλπ
Παίρνεις αυτό που σου αρέσει και μαθαίνεις με αυτό. Το χαίρεσαι και στα 50χλμ/ωρα και στα 150χλμ/ώρα

Αν μπεις σε μια λογική ψαξίματος και ερωταπαντήσεων αν κάποιο κάνει καλύτερα κάτι ή αν έχει παραπάνω τεχνολογία που θα χρειαστείς αργότερα ή αν μπεις σε οποιαδήποτε φάση σύγκρισης, πάει να πει πως ψάχνεις να πάρεις την "περισσότερη" μηχανή για τις ανάγκες σου, πληρώνοντας το λιγότερο αντίτιμο. Αλλιώς απλά πας να πάρεις όποιος σου κάνει κλικ. Δεν ρωτάς κανέναν

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Συμφωνώ. Αλλά εκεί δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για δυνατότητες κλπ
Παίρνεις αυτό που σου αρέσει και μαθαίνεις με αυτό. Το χαίρεσαι και στα 50χλμ/ωρα και στα 150χλμ/ώρα

Αν μπεις σε μια λογική ψαξίματος και ερωταπαντήσεων αν κάποιο κάνει καλύτερα κάτι ή αν έχει παραπάνω τεχνολογία που θα χρειαστείς αργότερα ή αν μπεις σε οποιαδήποτε φάση σύγκρισης, πάει να πει πως ψάχνεις να πάρεις την "περισσότερη" μηχανή για τις ανάγκες σου, πληρώνοντας το λιγότερο αντίτιμο. Αλλιώς απλά πας να πάρεις όποιος σου κάνει κλικ. Δεν ρωτάς κανέναν
Έτσι όπως το λες και με αυτό το σκεπτικό συμφωνώ, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα τιθασεύσει τα λίγο παραπάνω άλογα σε λίγο περισσότερο καιρό ίσως

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Τhe media is the message που λέει και ο φίλος μου ο Laz ,δεν είναι ότι θα πάς αλλά με τι θα πάς, εκεί είναι το νόημα της ζωής.
"Οποια σε χτυπάει στα μιλίγκια όταν την κοιτάς, αυτή να πάρεις γιατί θα το μετανοιώσεις...

Τελευταία επεξεργασία:

User V

Μαθουσάλας member
Φίλε μας Δημήτρη.
Έρχεσαι από 200αρι σκούτερ και θες να πας σε τεχνολογικά προηγμένο on off κι όχι κάτι απλό σαν το V-strom.Επίσης το θες να είναι άνετο εντός πόλεως και ταβάνι τα 14.000€.

Φίλε η πιο έξυπνη επιλογή η οποία δεν θα σε ξενίσει και θα πάθεις πλάκα είναι αυτή για εμένα.
Θα είσαι δυνατός και οικονομικός σε μετακίνηση και δεν θα σου λείψουν οι δυνατότητες.

Αν το βρεις για test drive κάνε το.Δεν χρειάζονται "μεγάλη κύκλοι" για να πας στην πηγή..

Τελευταία επεξεργασία:

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Εγω στην θεση σου παρολο που μου αρεσει ο Τιγρης θα επαιρνα το honda.Πολυ πιο πρακτικο και οικονομικο για την πολη αλλα και πιο εξω δεν θα σε πουλησει.

User V

Μαθουσάλας member

VKon

GS is a great way to spend time on the roads
Περιοχή
Καβάλα
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
Όνομα
Κώστας
Περιοχή
Καβάλα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,
Από την στιγμή που διαθέτεις 14000€ και είσαι για ον οφ, άρα μίνιμουμ 19 τροχός μπροστά η triumph είναι μονόδρομος αυτή την στιγμή. Μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία με τα συστήματα ασφάλειας που μας παρέχει.
Υπάρχει και το στρώμα 1050 xt βέβαια αλλά το απορρίπτεις λόγω εμφάνισης από ότι κατάλαβα.

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις εύχομαι να σου χαρίσει διάπλατα χαμόγελα όταν την καβαλάς.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,
Από την στιγμή που διαθέτεις 14000€ και είσαι για ον οφ, άρα μίνιμουμ 19 τροχός μπροστά η triumph είναι μονόδρομος αυτή την στιγμή. Μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία με τα συστήματα ασφάλειας που μας παρέχει.
Υπάρχει και το στρώμα 1050 xt βέβαια αλλά το απορρίπτεις λόγω εμφάνισης από ότι κατάλαβα.

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις εύχομαι να σου χαρίσει διάπλατα χαμόγελα όταν την καβαλάς.
Θα συμφωνησω με το Κωστα triumph Και τα μυαλα στο μιξερ κουκλα ειναι Η ατιμη https://www.bikeit.gr/on-off-triumph/item/24084-test-triumph-tiger-900-gt

Καλως μας ΗρθεςBcdefghBcdefghBcdefgh

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Bεβαια μπορείς να πάρεις και μία πολύ ελαφρώς μεταχειρισμένη Africa DCT το απόλυτο σε αυτό που ζητάς κατά την γνώμη μου...

User V

Μαθουσάλας member
Δημήτρη @DimitrisKL σε μπερδέψαμε;

Πώς είδες τις προτάσεις μας;Μπήκες στο σκεπτικό της κάθε πρότασης;

Σε τι φάση είσαι;

DimitrisKL

new member
Περιοχή
Athens
Όνομα
Δημήτρης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Africa νομίζω θα είναι overkill για τη χρήση που θέλω ενω δεν μου αρέσει και τόσο εμφανισιακά.

Εξαιρετική επιλογή το X-ADV που προτάθηκε παραπάνω, αλλά, επειδή είμαι χρόνια με scooter θα ήθελα να δοκιμάσω μια αμιγώς on-off μηχανή γιατί το έχω άχτι eye

Πάντως βλέπω ότι τα BMW F δεν έχουν συγκεντρώσει ψήφους σε σχέση με τη Triumph / Honda NC 750X.

Το έχω σκεφτεί αυτό που αναφέρθηκε, για το αν θα είναι υπερβολική η μετάβαση από 200cc scooter σε 700-900cc μηχανή, αλλά πιστεύω ότι και λόγω ηλικίας και λόγω εμπειρίας δε θα δυσκολευτώ πολύ στη προσαρμογή. Και δεν πιστεύω ότι πρέπει να περνάς σταδιακά από όλες τις κατηγορίες.

Βέβαια, να πω ότι η CB 500X ήταν η βασική μου επιλογή για κάποιο διάστημα, και λόγω κόστους και λόγω της εύκολης οδήγησής της λόγω όγκου / βάρους, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά μικρό μηχανάκι και μετά από 1-2 χρόνια θα ήθελα να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο, οπότε τσάμπα κόπος, διαδικασία και κόστος σε χρήματα. Οπότε είπα να πάω απ'ευθίας στη μεγαλύτερη κατηγορία με μια καλή ποιοτική μηχανή όπως η Triumph, που θα την έχω χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία:

User V

Μαθουσάλας member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Africa νομίζω θα είναι overkill για τη χρήση που θέλω ενω δεν μου αρέσει και τόσο εμφανισιακά.

Εξαιρετική επιλογή το X-ADV που προτάθηκε παραπάνω, αλλά, επειδή είμαι χρόνια με scooter θα ήθελα να δοκιμάσω μια αμιγώς on-off μηχανή γιατί το έχω άχτι eye

Πάντως βλέπω ότι τα BMW F δεν έχουν συγκεντρώσει ψήφους σε σχέση με τη Triumph / Honda NC 750X.

Το έχω σκεφτεί αυτό που αναφέρθηκε, για το αν θα είναι υπερβολική η μετάβαση από 200cc scooter σε 700-900cc μηχανή, αλλά πιστεύω ότι και λόγω ηλικίας και λόγω εμπειρίας δε θα δυσκολευτώ πολύ στη προσαρμογή. Και δεν πιστεύω ότι πρέπει να περνάς σταδιακά από όλες τις κατηγορίες.

Βέβαια, να πω ότι η CB 500X ήταν η βασική μου επιλογή για κάποιο διάστημα, και λόγω κόστους και λόγω της εύκολης οδήγησής της λόγω όγκου / βάρους, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά μικρό μηχανάκι και μετά από 1-2 χρόνια θα ήθελα να το δώσω για κάτι μεγαλύτερο, οπότε τσάμπα κόπος, διαδικασία και κόστος σε χρήματα. Οπότε είπα να πάω απ'ευθίας στη μεγαλύτερη κατηγορία με μια καλή ποιοτική μηχανή όπως η Triumph, που θα την έχω χρόνια.
Δημήτρη το μόνο που θα ήθελα να βάλεις κατά νου είναι ότι αγοράζοντας μια μοτοσυκλέτα αρκετών κυβικών που συνοδεύεται με αρκετά άλογα μπορεί να χρειαστείς εργάτη(scooter ή παπί).
Έγραψες ότι το θες για καθημερινή χρήση εντός πόλεως.
Αν ήσουν χρόνια με μεγάλη μηχανή θα έλεγα πιο εύκολα ότι είσαι συνηθισμενος οπότε ξέρεις πού πάς, καθώς γνωρίζεις την αύξηση του κόστους μετακίνησης και τις οποίες δυσκολίες εντός.

Νομίζω ότι η σκέψη σου για το CB500Χ καθώς και το ΝC είναι πιο κοντά στα πραγματικές σου ανάγκες.Δεν θα σε ξενισουν αφενώς και δεν θα αυξήσουν το κόστος μετακίνησής σου αφετέρου.
Επίσης δεν θα χρειαστεί ο εργάτης κατά τη γνώμη μου.

Χωρίς να θέλω να σε πικράνω και με πολύ σεβασμό στον κόπο να μαζέψεις τα χρήματα που θα δαπανήσεις,προτείνω να το δεις πιο λογικά.

Ακόμα και η πρότασή μου για το Χ-adv(που έχει πολλά λεφτά) είναι πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες σου.

Είναι πολλές φορές που οι εικόνες-σκέψεις οι οποίες διαμορφώνουν τα "θέλω" μας τραβάνε μακριά από το "χρειαζομαι-μπορώ".

Αυτή είναι η συμβουλή μου μετά από 20 χρόνια κίνησης με μοτοσυκλέτα(1994' έως 2014') στην Αθήνα.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Αυτα τα σκαλοπατια .... προσαρμοστικοτητας απο τα μικρο-μεσαια κυβικα στα μεγαλα ποτε μου δεν τα κατανοησα.
Αυτος που αισθανεται την αναγκη να οδηγησει πλεον μια μεγαλη μηχανη ας το κανει χωρις ασκοπες καθυστερησεις με τα ενδιαμεσα κυβικα.
Βεβαια αλλο θεμα ειναι το πρισμα της καθημερινης ή πραγματικης δυνατοτητας που εχουμε και ανακαλυπτουμε .... συν τω χρονω ....!Bcdefgh

User V

Μαθουσάλας member
Αυτα τα σκαλοπατια .... προσαρμοστικοτητας απο τα μικρο-μεσαια κυβικα στα μεγαλα ποτε μου δεν τα κατανοησα.
Αυτος που αισθανεται την αναγκη να οδηγησει πλεον μια μεγαλη μηχανη ας το κανει χωρις ασκοπες καθυστερησεις με τα ενδιαμεσα κυβικα.
Βεβαια αλλο θεμα ειναι το πρισμα της καθημερινης ή πραγματικης δυνατοτητας που εχουμε και ανακαλυπτουμε .... συν τω χρονω ....!Bcdefgh
Στέλιο η εποχή που το πήρα,δεν μου κάνει και το έδωσα έχει περάσει για τους περισσοτερους από εμάς.Να σου πω ότι ποτέ δεν είχα αυτή την άνεση,οπότε η αγορά μου έπρεπε να "δουλευτεί αρκετά" πριν ώστε να περιοριστεί το περιθώριο λάθους.

Στην περίπτωση του Δημήτρη οφείλω να σταθώ παραπάνω.
Έδωσε το πεδίο χρήσης κι ένα ποσό τις τάξης των 14.000€. Πολλά χρήματα σήμερα.

Αν είχε μιλήσει για μεταχειρισμένο θα ήμασταν πιο χαλαροί γιατί τα μεγέθη μπορούν να κατέβουν αρκετά.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ ξέρω ένα πράμα.
Η μηχανή είναι σαν κορίτσι. Την είδες σούκανε το κλικ που πρέπει για τους δικούς σου λόγους και τελείωσε το θέμα.
Του Δημήτρη τούκανε κλικ το κορίτσι της Τριούμφ οπότε ξαναλέω βίον ανθόσπαρτον και όρμα Δημήτρη η ζωή είναι μικρή.Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonBike

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Aπο 1999 μέχρι και 2007 κυκλοφορούσα στην Αθήνα με k100rt..
Απλά επέλεγα, πιο φαρδιους δρόμους..
Πατησίων ας πούμε δύσκολα..
Και το παπί τώρα θα το ξεκινήσω... Μέχρι τώρα με το 1100ρτ ήμουνα..λόγω κρύου.
Το δε fjr1300 ήταν ταμάμ για την Αθήνα..

Καλά δεν έχετε δει πόσα βαραντερο κυκλοφορούν?

Πάρε παιδί μου αυτό που σ αρέσει και άσε τα χρηστικά σύνδρομα..
H ζωή είναι μικρη

Τελευταία επεξεργασία:

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Δημήτρη κ εγώ είμαι της άποψης να πάρεις αυτό που σου κάνει κέφι περισσότερο γιατί όπου αλλού και να καταλήξεις πάντα θα γυρνάς και θα λες, έπρεπε να είχα πάρει το τάδε που μ'αρεσε !! Να τα δεις από κοντά, να κουμπώσεις πάνω τους, αν είναι δυνατόν να τα κάνεις και ένα τεστ!!
Το F που ανέφερες παραπάνω το θεωρώ αξιόλογο μηχανάκι (για το 850) για τη χώρα μας πιστεύω ταιριάζει καλύτερα από το μεγαλο και αν μιλάμε και για λίγο off χρήση, απλα έχουν πέσει όλα τα φώτα στον μεγάλο αδερφό του!!
Το triumph είναι εξίσου καλό μηχανάκι για τέτοια χρήση και ειδικά με 21 τροχό οργωνεις όλη τη χώρα και όχι μόνο εντός συνόρων!!
Οτι και να πάρεις να το χαρείς και να το βολτάρεις όσο δεν πάει !!!!!
Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δημήτρη κ εγώ είμαι της άποψης να πάρεις αυτό που σου κάνει κέφι περισσότερο γιατί όπου αλλού και να καταλήξεις πάντα θα γυρνάς και θα λες, έπρεπε να είχα πάρει το τάδε που μ'αρεσε !!
Το καλοκαίρι που είδα πως τελικά η μονη λογική λύση για εμένα είναι mega on off και θα επέστρεφα εκεί, δοκίμασα ενα varadero.
Ελάχιστα χλμ, βιβλία σέρβις, εγγυήσεις κλπ και τούμπανο απο αξεσουάρ. Σε νορμάλ τιμή για τα χαρακτηριστικά του.
Ειπα το παιδί πως θα το σκεφτώ και πράγματι όλη νύχτα το σκεφτόμουν. Το Caponord το είχα δει ήδη και ήταν και αυτό υπο σκέψη

Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ....
Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως το Varadero είναι η "σωστή επιλογή" μεταξύ των δύο
Πως είναι η λογική επιλογή!
- Πιο αξιόπιστο
- Καλύτερη μεταπωλητική αξία
- Ευκολότερη πώληση λόγω μεγαλύτερου κοινού που το ψάχνει
- Ανταλλακτικά και αξεσουάρ καινούρια και μεταχειρισμένα με διαθεσιμότητα μέχρι και στα περίπτερα
- Οικονομικότερο (έστω και λίγο) στην χρήση
- Εργονομία Hοnda (δεν χρειάζεται επεξήγηση αυτό)

Την άλλη μέρα έκλεισα το Caponord επειδή με αυτό καύλωνα ooops

Μην δίνεις σημασία τι λέμε. Εσύ θα το καβαλάς. Πάρε αυτό που γουστάρεις.eye

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Δημήτρη το μόνο που θα ήθελα να βάλεις κατά νου είναι ότι αγοράζοντας μια μοτοσυκλέτα αρκετών κυβικών που συνοδεύεται με αρκετά άλογα μπορεί να χρειαστείς εργάτη(scooter ή παπί).
Έγραψες ότι το θες για καθημερινή χρήση εντός πόλεως.
Αν ήσουν χρόνια με μεγάλη μηχανή θα έλεγα πιο εύκολα ότι είσαι συνηθισμενος οπότε ξέρεις πού πάς, καθώς γνωρίζεις την αύξηση του κόστους μετακίνησης και τις οποίες δυσκολίες εντός.

Νομίζω ότι η σκέψη σου για το CB500Χ καθώς και το ΝC είναι πιο κοντά στα πραγματικές σου ανάγκες.Δεν θα σε ξενισουν αφενώς και δεν θα αυξήσουν το κόστος μετακίνησής σου αφετέρου.,
Επίσης δεν θα χρειαστεί ο εργάτης κατά τη γνώμη μου.

Χωρίς να θέλω να σε πικράνω και με πολύ σεβασμό στον κόπο να μαζέψεις τα χρήματα που θα δαπανήσεις,προτείνω να το δεις πιο λογικά.

Ακόμα και η πρότασή μου για το Χ-adv(που έχει πολλά λεφτά) είναι πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες σου.

Είναι πολλές φορές που οι εικόνες-σκέψεις οι οποίες διαμορφώνουν τα "θέλω" μας τραβάνε μακριά από το "χρειαζομαι-μπορώ".

Αυτή είναι η συμβουλή μου μετά από 20 χρόνια κίνησης με μοτοσυκλέτα(1994' έως 2014') στην Αθήνα.
Σεβαστά και σωστά αυτά που λέει ο Ω, αλλά μου κάνουν ότι αναφέρονται στο μηχανάκι ώς απλό μέσο μετακίνησης, που φαντάζομαι ότι εάν ήταν έτσι ο καινούργιος φίλος μας έτερος Δημήτρης θα έμενε με το σκούτερ ή θα κοιτούσε σε σκούτερ ..............
Μήτσομ (Ω) ξαναδιάβασε το νήμα https://motoparea.gr/index.php?threads/Γιατι-καβαλαμε-μηχανη-τελικα.2502/

Τις πραγματικές ανάγκες δέν μπορούμε να τις καταλάβουμε μέσα σε λίγες γραμμές, όπως επίσης και τα οικονομικά του καθενός, ή τις ''ανάγκες μετακίνησης εντός πόλεως'', δέν ενδιαφέρει και ούτε χρειάζεται όταν δέν γίνεται εστίαση εκεί από τον αρθρογράφο, η ερώτηση έχει συγκεκριμένη κατηγορία on-off, και αναφέρει και μηχανάκια προσωπικά εκεί εστιάζω,
άν υπάρχουν κάτοχοι μπορούν να διαφωτίσουν για τα συγκεκριμένα, ή να προταθούν απόψεις για το πιό πολύ μηχανάκι στο οικονομικό εύρος που αναφέρθηκε, νομίζω ότι βοηθούν περισσότερο, εγώ έτσι τα βλέπω ooops

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Σεβαστά και σωστά αυτά που λέει ο Ω, αλλά μου κάνουν ότι αναφέρονται στο μηχανάκι ώς απλό μέσο μετακίνησης, που φαντάζομαι ότι εάν ήταν έτσι ο καινούργιος φίλος μας έτερος Δημήτρης θα έμενε με το σκούτερ ή θα κοιτούσε σε σκούτερ ..............
Μήτσομ (Ω) ξαναδιάβασε το νήμα https://motoparea.gr/index.php?threads/Γιατι-καβαλαμε-μηχανη-τελικα.2502/

Τις πραγματικές ανάγκες δέν μπορούμε να τις καταλάβουμε μέσα σε λίγες γραμμές, όπως επίσης και τα οικονομικά του καθενός, ή τις ''ανάγκες μετακίνησης εντός πόλεως'', δέν ενδιαφέρει και ούτε χρειάζεται όταν δέν γίνεται εστίαση εκεί από τον αρθρογράφο, η ερώτηση έχει συγκεκριμένη κατηγορία on-off, και αναφέρει και μηχανάκια προσωπικά εκεί εστιάζω,
άν υπάρχουν κάτοχοι μπορούν να διαφωτίσουν για τα συγκεκριμένα, ή να προταθούν απόψεις για το πιό πολύ μηχανάκι στο οικονομικό εύρος που αναφέρθηκε, νομίζω ότι βοηθούν περισσότερο, εγώ έτσι τα βλέπω ooops
Α γειά σου.
Κατά την γνώμη μου αφού εστιαστεί το <<κλικ>> εκεί επικεντρωνόμαστε.
Απλά πράματα.

Για NC πάντως αν θέλει είμαστε εδώ αρκετοί και υπάρχει και θέμα να διαβάσει και αν δεν τον καλύπτει να ρωτήσει ότι θέλει ΕΔΩ (λινκ).

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

User V

Μαθουσάλας member
Nεαροί μου φίλοι tongue πάντα πρέπει να υπάρχει και η άλλη άποψη,η πιο μετρημένη ειδικά όταν πρόκειται για μετάβαση από σκούτερ σε μεγάλη μηχανή.

Προτιμώ να πω δύο κουβέντες παραπάνω κι ας μην "αρέσουν" τόσο. Να έχει γνώση-σφαιρικότερη άποψη ο αγοραστής παρά να τον αφήσω με κενά που αργότερα μπορεί να τα βρει μπροστά του. ooops

Δεν επιθυμώ την μη χαρά κι ευτυχία του Δημήτρη με την αγορά του.Ίσα ίσα..
Θα μπορούσα να μείνω "ασφαλής" με το να μη γράψω το παραμικρό.

Το καλύτερο να σου έρθει παιδίιιιιιιιι.... Smileys drinking beer Emoticon

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
απο εμένα Δημήτρη τα εξής:
είχα πρόσφατα το tiger XC 800 του 2019, δέν μπορώ να σου αναφέρω για αξιοπιστία γιατί συμβιώσαμε για λίγα χλμ(18500), μπορώ όμως ν' αναφερθώ στην ποιότητα κατασκευής την οποία βρήκα εξαιρετική με καλά περιφερειακά όπως φρένα, αναρτήσεις, χώρους και ικανότητα φόρτωσης, φώτα, εργονομία, ποιότητα βαφής και πλαστικών, και τούμπανο απο διάφορα μπλιμπλίκια γκατζετάκια, με κινητήρα και ήχο που μου χάριζε χαμόγελα και διάθεση να είμαι συνέχεια επάνω της,
σχετικά με GT ή Rally που λές αυτά οριοθετούνται ανάλογα την χρήση, η Rally έκδοση έχει περισσότερη εστίαση σε πιό χωμάτινες διαδρομές με μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, ζάντες με ακτίνες για αντοχές σε κοπανήματα, γενικά είναι στημένη για περισσότερες χωμάτινες διαδρομές, μίας όμως και αναφέρεις ότι μέχρι τώρα ήσουν σε σκούτερ άποψή μου είναι ότι σε υπερκαλύπτει η έκδοση GT που εστιάζει περισσότερο σε χρήση δρόμου που όμως έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ' ότι θα χρειαστείς για τις ίσως χωμάτινες ανησυχίες σου,

για μένα άξιος αντίπαλος του GT σήμερα είναι το tracer 900, όμως με περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα, με ίσως χαλαρές διελεύσεις από καλούτσικους χωματόδρομους, που είναι περισσότερο τούμπανο σε κινητήρα αλλά και σε τεχνολογία

σχετικά με την τεχνολογία μιάς και έχεις αναφερθεί κάποιοι δέν την θέλουν, και κάποιοι άλλοι λένε γιατί όχι, εγώ είμαι απο αυτούς που λένε γιατί όχι, όταν αναφέρομαι σε τεχνολογία - μπλιμπλίκια εννοώ traction control, εξελιγμένο ABS ή και cornering ΑΒS, ή cornering traction, χαρτογραφήσεις προγραμμάτων απόδοσης, φώτα στροφής, και γενικά αυτά που βοηθούν ένα νέο οδηγό μέχρι να εξοικειωθεί με το μηχανάκι του, και έναν πιό έμπειρο να το εξελίξει παραπάνω,
όσοι δέν τα θέλουν λένε για πολυπλοκότητα, κόστος επισκευών εάν χρειαστεί, κόστος κτήσης, ότι μπορεί να σ'αφήσει στον δρόμο, και διάφορα άλλα, (εδώ ακόμα υπάρχουν ταξιτζήδες(Αθήνα - Θεσ/νίκη) που προτιμούν το χειροκίνητο σασμάν έναντι του αυτόματου Samurai suicide Samurai suicide )
ζυγίζεις και διαλέγεις

με υπευθυνότητα, και αυτογνωσία.........., άν τα παίρνεις ''εύκολα και γρήγορα'', και έχεις ''το μυαλό στο κεφάλι σου'', σωστά το σκέφτεσαι να πάς στο ψητό κατ' ευθείαν, άν έχεις ενδοιασμούς δές και για πιό λίγα άλογα πιό μανατζίβελα μηχανάκια, εσύ σε ξέρεις.........

με το καλό ότι διαλέξεις, κλίκ να σου κάνει...., να γουστάρεις να την βλέπεις και να ξέρεις ότι είναι δική σου.............. Bike

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Nεαροί μου φίλοι tongue πάντα πρέπει να υπάρχει και η άλλη άποψη,η πιο μετρημένη ειδικά όταν πρόκειται για μετάβαση από σκούτερ σε μεγάλη μηχανή.

Προτιμώ να πω δύο κουβέντες παραπάνω κι ας μην "αρέσουν" τόσο. Να έχει γνώση-σφαιρικότερη άποψη ο αγοραστής παρά να τον αφήσω με κενά που αργότερα μπορεί να τα βρει μπροστά του. ooops

Δεν επιθυμώ την μη χαρά κι ευτυχία του Δημήτρη με την αγορά του.Ίσα ίσα..
Θα μπορούσα να μείνω "ασφαλής" με το να μη γράψω το παραμικρό.

Το καλύτερο να σου έρθει παιδίιιιιιιιι.... Smileys drinking beer Emoticon
Γι αυτό και εμείς σας αγαπάμε περισσότερο από τους "ασφαλεις" !! Γιατί σκέφτεστε μεγαλοφωνα και εκφράζετε την δική σας άποψη!!
PraisingPraising

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Aπο 1999 μέχρι και 2007 κυκλοφορούσα στην Αθήνα με k100rt..
Απλά επέλεγα, πιο φαρδιους δρόμους..
Πατησίων ας πούμε δύσκολα..
Και το παπί τώρα θα το ξεκινήσω... Μέχρι τώρα με το 1100ρτ ήμουνα..λόγω κρύου.
Το δε fjr1300 ήταν ταμάμ για την Αθήνα..

Καλά δεν έχετε δει πόσα βαραντερο κυκλοφορούν?

Πάρε παιδί μου αυτό που σ αρέσει και άσε τα χρηστικά σύνδρομα..
H ζωή είναι μικρη
+ 1170, δεν ξέρω αν προσέξατε το νούμερο....Πσςςςςςς.....

Top Bottom