Πολύ ευχαρίστως…Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα και από αυτο το thread ( είμαι νέο μέλος )
Έχω αύριο κανονίσει μια πιθανή βόλτα και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να έρθω μαζί σας εως την Κόρινθο όπου και θα αλλάξω πορεία .
Στην είσοδο του δρόμου δεν έχει ταμπέλα που να λέει ότι ο δρόμος είναι κλειστός;Προσέξτε γιατί πριν την καφετέρια στο Αγναντι που κάνουμε αριστερά, είναι κλειστός ο δρόμος από το καλοκαίρι μετά από μια γερή βροχή. Σας πάει από τον Καρατζά. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθω γιατί σήμερα "χτύπησα" Λεωνίδιο. Αν δεν έρθω καλά να περάσετε!
View attachment 56772
Τέλεια, θα τα πούμε αυριο από κοντά.Πολύ ευχαρίστως…
Ελα να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.
Δεν υπάρχει ταμπέλα όταν είχα περάσει. Είχαν βάλει τα κόκκινα και άσπρα πλαστικά. Τεσπα θα δούμε.Στην είσοδο του δρόμου δεν έχει ταμπέλα που να λέει ότι ο δρόμος είναι κλειστός;
Όπως και να έχει βέβαια θα έχουμε τον νου μας μιας και το ανέφερες…
![]()
Ναι αυτός είναιΤέλεια, θα τα πούμε αυριο από κοντά.
Να επιβεβαιώσω μονο ότι ο σταθμός 14 είναι αυτός "Σταθμός 14,Λεωφ. Αθηνών, Χαϊδάρι 124 62" σωστά ;
Και εμείς χαρήκαμε για την γνωριμία Μανώλη!Καλησπέρα σε όλους, χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά και ευχαριστώ για την παρέα ως την Κόρινθο.
Μπράβο Δημήτρη, ωραίες η φωτογραφίες. Ιταλική σημαία η τελευταία;Επιστροφή στην βάση ωραία ήταν και σήμερα άντε και στην επόμενη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk