Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Ωραίος! 

Εγω σας εψαχνα στη Ναυπακτο αλλα εσεις κρυφτηκατε να μην σας βρω.Εσυ πονηρουλη γυρνας απο δω και απο κει![]()
Στο μπαλκονι τωρα φιλεΕγω σας εψαχνα στη Ναυπακτο αλλα εσεις κρυφτηκατε να μην σας βρω.
Μαικ τωρα τσιπουρακια που?
Οπως λεμε 'ΚΑΤΣΕ' ψηλα κι αγναντευε.Στο μπαλκονι τωρα φιλεfgh
fgh
fgh
Δέcποτα μη σκάς.Μπραβο Σαββα δεν το περιμενα αυτο απο σενα....
μαχαιριά στην καρδιά ήντανε.....ναξερες ποσες φορες το εχω αναβάλει το Τρικερι.....με σφαξες λεμε !!!
![]()
Φεύγουν σύντροχοι με ΚΤΜ επίσης και μετά από λίγη ώρα σκάει μυτούλα περιχαρής
Τώρα έχουμε κρυφτεί, παραλλαχθεί και δεν μας βλέπει κανένας στις υπόγες πούμαστε κλεισμένοι σχεδιάζοντας την επόμενη μοτοβόλτα!Ω ρε παρέα/βόλτα!!!!
Εγώ δεν έχω αξιωθεί να πάω κατά κει μεριάfgh
Δέcποτα μη σκάς.
Είδα πρόσωπα,πήρα πινακίδες..
Έχει ξαμοληθεί ήδη κόσμος και ψάχνει την περικεφαλαία του αρχιστράτηγου Σάββα Μενωεξωολατασφαζωολαταμαχαιρωνω..
Μπράβο ρε παιδιά...
Ευχαριστώ Θάνο και εγώ καταχάρηκα που επιτέλους αν και σε περίεργες συνθήκες που δεν μας επέτρεψαν να εκδηλώσουμε την αγάπη μας όπως θάπρεπε και μια με καλή διάθεση για να προστατευτούμε όλοι ψυχρότητα με την καλή πάντα έννοια επικράτησε. Θέλω να ελπίζω ότι θα ξαναβρεθούμε και σε καλύτερες συνθήκες φίλε μου !Αν και η βόλτα έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες παρόλα αυτά μπορώ να πω οτι ήταν μια εξαιρετική Πηλιορείτικη γυροβολιά...!
Όντως το 2018 δεν είχαμε καταφέρει να την ολοκληρώσουμε λόγω άσχημου χειμώνα και των ζημιών που είχε προκαλέσει.
Ευχαριστούμε για την παρέα...!
Καλή αντάμωση...!!!
(Σάββα εξαιρετικα φωτο-βίντεο...:) και επίσης χάρηκα για την γνωριμία!!!)
Ωραίος Σαββα.
Αν καταλαγιασουν τα πράγματα θα παμε μια όλοι μαζί και στο παλιο Τρίκερι που είναι το νησάκι από πανω
![]()
Την προηγούμενη φορά φτασαμε μέχρι Αγία Κυριακή ,ακόμα θυμάμαι την καραβιδομακαρονάδα στον Μανωλα
![]()
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο, πολύ χαίρομαι μιας και αυτό είναι το ζητούμενο μέχρι να καταφέρουμε να συνταξιδέψουμε και φυσικά !Μπράβο ρε Σάββα ταξιδέψαμε μαζί σου !!!
Μη με φουρκίζετε ω σεβάσμιε γέροντα, και σε μονοήμερη βγαίνει........................ όλη η διαδρομή που βλέπετε και βγαίνει άνετα αν πάμε σαν άνθρωποι με δύο διανυκτερεύσεις.![]()
Μη με φουρκίζετε ω σεβάσμιε γέροντα, και σε μονοήμερη βγαίνει
Μη με φουρκίζετε ω σεβάσμιε γέροντα, και σε μονοήμερη βγαίνει
Σοφά τα λόγια σου![]()
Νάσαι καλά Δημήτρη.Μπραβο Σαββα πολυ ωραια βολτα το τρικερι το εχω χρονια αποθημενο ελπιζω καποια στιγμη η μοτοπαρεα να βγαλει μια βολτα προς τα εκει . Ευχαριστουμε Σαββα για της φωτο και το βιντεο ταξιδεψαμε μαζι σου![]()
Στέλιο δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι γίνεται από αυτή την πλευρά μιας και λόγο του ιού όπως αναφέρω βγήκαμε μόνο για μοτοβόλτα και ψώνια κάναμε μόνο στο σούπερ μάρκετ οπότε δεν έχω άποψη.Φιλε Σαββα , εγω παντως οσες φορες εχω παει Μαγνησια , γενικως μιλαω για να μην αναφερθω ανα ειδικως , αντιμετωπισα μια απαραδεκτη συμπεριφορα αισχροκερδειας στον τουριστα επισκεπτη. Ελπιζω να ειχατε καλυτερη τυχη εσεις , ειδικα αν τυχον σας συνδραμανε και ντοπιοι φιλοι.![]()
Διατί ανθυπομηδιάς κογιοτόπουλο ? Δεν είδες τον Μπιπ Μπιπ στις φωτό ?