Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: 1-5 Απριλίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα – Οι πρώτες πληροφορίες​

Ξανά στην Αθήνα μετά την τελευταία έκθεση εδώ το 2024
ekthesi

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 1-5 Απριλίου 2026 και πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες θα είναι εκεί και οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, αλλά και να δοκιμάσουν αρκετά από αυτά, καθώς θα υπάρχουν και διαθέσιμα test rides σε ειδικό χώρο δίπλα στην έκθεση.

Μάλιστα κάποια μοντέλα θα συστηθούν για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό, ενώ θα υπάρχουν περίπτερα με εταιρείες που προσφέρουν εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν κράνη, μπουφάν, γάντια κ.α.

Το 2024 η Έκθεση Μοτοσυκλέτας σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης, οπότε οι προσδοκίες για το 2026 είναι αρκετά υψηλές και με αρκετό χρόνο για σωστό προγραμματισμό, καθώς η ημερομηνία ανακοινώθηκε 7 μήνες πριν την έναρξη!

Garfield

new member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
Aprilia SR Max 300
Όνομα
Ιωάννης
Μια βδομάδα πριν την έκθεση και στο site τους ακόμα λέει ότι σύντομα θα ανακοινώσουν τον κατάλογο με τους εκθέτες τους.

Φοβερή οργάνωση!

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε μια έκθεση που διαφημίζεις ,και πουλάς τα προϊόντα σου ,πρέπει να πληρώνει ο επίδοξος αγοραστής εισητήριο για να σε δει.

angelthing

member
Μοτοσυκλέτα
Tracer 9, CRF300L
Όνομα
Angelos
Στην τελευταία έκθεση που πήγα, έκλαιγα τα 6 Ευρώ μου βάσει αριθμού εκθετών, ποιότητα περιπτέρων και ατμόσφαιρας γενικότερα.
Από ότι κυκλοφορεί στο μοτο-κουρμπέτι, θα λείπουν βασικοί εκθέτες και φέτος.
Κατά την προσωπική μου άποψη από το να γίνονται μισές εκδηλώσεις, καλύτερα να μην γίνονται.

Δεν νομίζω ότι θα επαναλάβω την εμπειρία ........

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση και ο χώρος και όλα ! Εννοείται θα πάω και φέτος

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε μια έκθεση που διαφημίζεις ,και πουλάς τα προϊόντα σου ,πρέπει να πληρώνει ο επίδοξος αγοραστής εισητήριο για να σε δει.
Γιατί δεν είναι όλοι οι επισκέπτες επίδοξοι αγοραστές, ούτε μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

Και γιατί η έκθεση έχει πλάκα.

Vespower

new member
Περιοχή
Λαρισα
Όνομα
Θανος
Δεν είναι ακριβώς έτσι…

Την εκθεση (-εκθέσεις) την διοργανώνει ένας…
Μισθώνει τον χώρο,καλύπτει τις παροχές,βγάζει τις τιμές κλπ κλπ

Η Σουζουκι πχ πληρώνει ανάλογα με το περίπτερο που θέλει να έχει.Το ίδιο και ο κάθε ένας που έχει εμπορία σε αυτόν τον έναν…και είναι πολλά τα χρήματα…

Αυτός ο ένας βγάζει τιμή και για το εισιτήριο του κοινού…αν περάσει κανείς όμορφα αυτό ανηκει στον οργανωτή.

Εάν πάλι δεν περάσει καλά πάλι σε αυτόν ανήκει η αποτυχία

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Αφού οργανώνει την έκθεση και πληρώνεται απ' τους εκθέτες,που διαφημίζουν τα προϊόντα τους, γιατί να πληρώνω εισιτήριο;Το ίδιο δεν γίνεται σε ολόκληρο,τον διαφημιστικό κλάδο;;Π.χ τηλεόραση ,ραδιόφωνο κλπ.;Πληρώνεις τον σταθμό για να τον δεις η να τον ακούσεις,στο ραδιόφωνο η στην τηλεόραση;;

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Αφού οργανώνει την έκθεση και πληρώνεται απ' τους εκθέτες,που διαφημίζουν τα προϊόντα τους, γιατί να πληρώνω εισιτήριο;Το ίδιο δεν γίνεται σε ολόκληρο,τον διαφημιστικό κλάδο;;Π.χ τηλεόραση ,ραδιόφωνο κλπ.;Πληρώνεις τον σταθμό για να τον δεις η να τον ακούσεις,στο ραδιόφωνο η στην τηλεόραση;;
Ολες τις διαφημίσεις, ο αγοραστής του προιόντος τις πληρώνει. ΚΑΙ σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet κ.ο.κ. οταν αγοράζεις π.χ. ένα σοκολατούχο γάλα που κάνει ένα ποσό π.χ. 1.5 ευρώ, ένα μικρό μέρος του ποσού π.χ. 5 λεπτά, είναι το κόστος της διαφήμισης, που η εταιρία το έχει υπολογίσει στην τιμή.

Με δεδομένο ότι ο σταθμός, από τις διαφημίσεις έχει κυρίως τα έσοδά του, ναι, πληρώνεις τον σταθμό.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ολες τις διαφημίσεις, ο αγοραστής του προιόντος τις πληρώνει. ΚΑΙ σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet κ.ο.κ. οταν αγοράζεις π.χ. ένα σοκολατούχο γάλα που κάνει ένα ποσό π.χ. 1.5 ευρώ, ένα μικρό μέρος του ποσού π.χ. 5 λεπτά, είναι το κόστος της διαφήμισης, που η εταιρία το έχει υπολογίσει στην τιμή.

Με δεδομένο ότι ο σταθμός, από τις διαφημίσεις έχει κυρίως τα έσοδά του, ναι, πληρώνεις τον σταθμό.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Το κόστος της διαφήμισης είναι άλλο πράγμα.Το εισητήριο της έκθεσης άλλο.Το γάλα,όπως και κάθε προϊόν εμπεριέχει το κόστος διαφήμισης.Γι αυτό και τα no name προϊόντα στα σούπερ μαρκετ είναι φτηνοτερα.Δεν μιλάμε όμως για αυτό.Μιλαμε ότι η χοντα και η κάθε Χοντα,αφού πληρώνει την έκθεση ,και αφού θα το βάλει κι αυτό στην τιμή που θα την αγοράσω, γιατί να πληρώνω ΕΓΩ και για την έκθεση;;Ειδικά σήμερα που μπορώ να κάτσω απ' τον καναπέ μου,και να το δω στο ίντερνετ καλύτερα,αφού τοχω ήδη πληρώνει για εκατομμύρια πληροφορίες;;;Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να πάω σε έκθεση μοτο.Παω και τις βλέπω στα μαγαζιά τζάμπα.Οταν έρθουν βεβαίως.Ασε που οι εκθέσεις τα τελευταία χρόνια όλο και μικραινουν,στην Ελλάδα.

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Το κόστος της διαφήμισης είναι άλλο πράγμα.Το εισητήριο της έκθεσης άλλο.Το γάλα,όπως και κάθε προϊόν εμπεριέχει το κόστος διαφήμισης.Γι αυτό και τα no name προϊόντα στα σούπερ μαρκετ είναι φτηνοτερα.Δεν μιλάμε όμως για αυτό.Μιλαμε ότι η χοντα και η κάθε Χοντα,αφού πληρώνει την έκθεση ,και αφού θα το βάλει κι αυτό στην τιμή που θα την αγοράσω, γιατί να πληρώνω ΕΓΩ και για την έκθεση;;Ειδικά σήμερα που μπορώ να κάτσω απ' τον καναπέ μου,και να το δω στο ίντερνετ καλύτερα,αφού τοχω ήδη πληρώνει για εκατομμύρια πληροφορίες;;;Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να πάω σε έκθεση μοτο.Παω και τις βλέπω στα μαγαζιά τζάμπα.Οταν έρθουν βεβαίως.Ασε που οι εκθέσεις τα τελευταία χρόνια όλο και μικραινουν,στην Ελλάδα.
Γιατί η έκθεση έχει έξοδα!
Επίσης είσαι/ειμαστε σίγουροι ότι οι εκθέτες έχουν πληρώσει το σωστό αντίτιμο για να βγει η είσοδος των επισκεπτών τσάμπα;

θέλω να πω πως αν ο διοργανωτής θέλει να βγάλει 100€ από αυτό το προϊόν (για τον διοργανωτή είναι προϊόν όσο και να μην μας αρέσει!) από τους εκθέτες δεν μπορεί να πάρει αυτό το ποσό αλλά τα 80€!
Από που πιστεύεις θα προσπαθήσει ο διοργανωτής να βγάλει τα υπόλοιπα 20€;

Απλή λογική είναι!

ooops

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Η μόνη διαφορά, είναι ότι στην έκθεση, πληρώνεις άμεσα, σε όλα τα άλλα παραδείγματα, πληρώνεις έμμεσα.

Θα μπορούσε το εισιτήριο στην έκθεση να ήταν μηδέν. Τότε όμως, ο οργανωτής, δεν θα ζήταγε π.χ. 20.000 ευρώ από την Honda για το περίπτερό της, θα ζήταγε 50.000. Τα επιπλέον χρήματα στο παράδειγμα, η Honda, θα τα πέρναγε στην τιμή των προιόντων και των υπηρεσιών της. Οπότε ΠΑΛΙ θα το πληρώναμε το εισιτήριο, απλά όχι στην είσοδο της έκθεσης.

Την έχω σκεφτεί κι εγώ, την θεωρία ''γιατί εταιρία με βάζεις να πληρώνω για δουλειά δική σου (=την διαφήμισή σου)'', και έχω καταλήξει, ότι η ΑΜΕΣΗ πληρωμή, παίζει να είναι πιο τίμια, πιο ελεγχόμενη, αν δεν την θες, δεν πας στην έκθεση. Ενώ την έμμεση, δεν την γλυτώνεις.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Γιατί η έκθεση έχει έξοδα!
Επίσης είσαι/ειμαστε σίγουροι ότι οι εκθέτες έχουν πληρώσει το σωστό αντίτιμο για να βγει η είσοδος των επισκεπτών τσάμπα;

θέλω να πω πως αν ο διοργανωτής θέλει να βγάλει 100€ από αυτό το προϊόν (για τον διοργανωτή είναι προϊόν όσο και να μην μας αρέσει!) από τους εκθέτες δεν μπορεί να πάρει αυτό το ποσό αλλά τα 80€!
Από που πιστεύεις θα προσπαθήσει ο διοργανωτής να βγάλει τα υπόλοιπα 20€;

Απλή λογική είναι!

ooops
Η απλή λογική ,συνάδει με την γνώση της αγοράς,αλλιώς γίνεται δύσκολη διαδικασία για κάποιον που δεν γνωρίζει πως "παίζεται" το παιχνίδι.Ενδιαφερουσα η άποψη σου,και μάλλον η σωστοτερη.

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Αν εξαιρέσεις τους πιτσιρικαδες που χαζευουν σ ολα ολοι οι υπολοιποι ειναι πιο κατασταλαγμένοι...βαλε οτι πλεον καθε μοντελο βγαινει και στο διαδικτυο...οποτε μονο για την δοξα και για κανα τεστ ντραιβ....
Αυτο που με στενοχωρησε ηταν οτι δεν υπηρχαν αξεσουαρ κλπ

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom