- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Πήραμε πήραμε .ρούχα, εργαλεία κτλ κτλ όλοι bmw θα πάρουμε στο τέλος
Ένα φτάνει,η ζωή μικρή ,θα δοκιμάσουμε και τπτ αλλο
Πήραμε πήραμε .ρούχα, εργαλεία κτλ κτλ όλοι bmw θα πάρουμε στο τέλος
Αν κοιτάξουμε τριγύρω μας θα δούμε την ΚΙΝΑ σ ότι μας περιτριγυριζει....Ότι πληρώνεις παίρνεις, έχει επαναληφθεί η ιστορία πολλές φορές με τα κινέζικα, κινητά, ρούχα, εργαλεία κτλ κτλ όλοι bmw θα πάρουμε στο τέλος
Πρεπει καποια στιγμη να κατασταλαξεις.
Αν κοιτάξουμε τριγύρω μας θα δούμε την ΚΙΝΑ σ ότι μας περιτριγυριζει....
Απλά σε καμμια 5ετία το πολύ θα έχουν ισοπεδώνει τα πάντα...
Αν πας στην έκθεση και δεις την cF ας πούμε θα καταλάβεις ....
Αν διαβάσεις για το zontes που έρχεται προσεχώς 800cc 105hp και τις προδιαγραφές του και τα τεχνικά του θα σου πέσουν τα σαγόνια.....
Επαναλαμβάνω το kove μου φάνηκε ψεύτικο ίσως λόγω βάρους έχω ίσως συνηθίσει τα 300+ κιλά και μου φαίνεται πολύ ελαφρύ....θα το αφήσω υπό στενή παρακολούθηση για κάνα χρόνο και θα επανέλθω.....( υπό την προϋπόθεση ότι θα ταξιδεύω μόνος....αν όμως συνεχίσω δικάβαλος πάμε γι αλλα....)
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γιαυτοMιλαμε για το 900 Στελιο?
Εγώ θα πάω, μαζί με την σύζυγο.Καλησπέρα μάγκες είναι κανείς που θέλει να πάει στην έκθεση την Κυριακή να πάμε παρέα,μην κάνω καμιά πατάτα αχαχαχαχ. Σοβαρά αν θέλει κάποιος ας γράψει από κάτω ευχαριστώ.
Εντάξει αν δεν έχετε πρόβλημα να με αντέξετε χαχα.Εγώ θα πάω, μαζί με την σύζυγο.
Κατά τις 11:00 λέμε να είμαστε εκεί.
Θα πάμε από Μαρκοπούλου
Οκ περιμένω νέα σου ευχαριστώ πολύ. Θα σου δείξω και τον Κινέζο μου χαχαψΌχι ρε σύ.
Ευκαιρία να γνωριστούμε.
Να επιβεβαιώσω μόνο την ώρα που θα πάμε.
Θα σου στείλω μήνυμα αύριο
Κώστα λογικά θα είμαστε εκεί οπότε όταν φτάσουμε σου στέλνω μήνυμα οκΚυριακή θα ξαναπάω μετά τις 14:00 που τελειώνω την βάρδια. @Pan-dvs θέλω να δω κάτι ακόμα πριν κατασταλαξω![]()
Τι να καταλήξεις για πες ρε Κώστα ; Και άσε τους γρίφουςΚυριακή θα ξαναπάω μετά τις 14:00 που τελειώνω την βάρδια. @Pan-dvs θέλω να δω κάτι ακόμα πριν κατασταλαξω![]()

Ηρακλή έλα μαζί μας , τι ώρα θες να πας ;Καλησπέρα μάγκες είναι κανείς που θέλει να πάει στην έκθεση την Κυριακή να πάμε παρέα,μην κάνω καμιά πατάτα αχαχαχαχ. Σοβαρά αν θέλει κάποιος ας γράψει από κάτω ευχαριστώ.
Σου έχω στείλει μήνυμα ΝίκοΘα ξεκινήσω από Καλαμάτα την Κυριακή κατά τις 8 ώστε να είμαι 10:30 επάνω να προλάβω τον πολύ τον κόσμο.
Καλησπέρα Θάνο περιμένω τον Πάνο ρε αύριο θα ξέρω ώρα, είναι ευκαιρία να τον γνωρίσω κι από κοντά. Θα σε πάρω τηλέφωνο καθώς μιλάμε οκ για Κυριακή να ξέρειςΗρακλή έλα μαζί μας , τι ώρα θες να πας ;
Αύριο να το δούμε όλοι μαζί που θα πάμε παρέα να κάνουμε και παρέα χαχαχ.Εμείς από Κόρινθο θα ανέβουμε Κυριακή μεσημέρι εάν κάποιος έχει κανονίσει για τότε πείτε μας
Κινέζο θα πάρει και αυτός χαχααχαχΤι να καταλήξεις για πες ρε Κώστα ; Και άσε τους γρίφους![]()
Έγινε Ηρακλή πάρε τηλέφωνο Κυριακή !!! Αν με ψάχνεις στην έκθεση έχω μπανισει από φωτογραφίες μια ξανθιά στην bmwΚαλησπέρα Θάνο περιμένω τον Πάνο ρε αύριο θα ξέρω ώρα, είναι ευκαιρία να τον γνωρίσω κι από κοντά. Θα σε πάρω τηλέφωνο καθώς μιλάμε οκ για Κυριακή να ξέρεις

Δεν με νοιάζει τίποτα καλό παιδί να είναι μόνο. Ρε Θάνο να βάλουμε και κολόνια έτσι να είμαστε beautiful χαχαχαΈγινε Ηρακλή πάρε τηλέφωνο Κυριακή !!! Αν με ψάχνεις στην έκθεση έχω μπανισει από φωτογραφίες μια ξανθιά στην bmw![]()
![]()
Κουντος ΣΤο Μαυρέλι στην εντφιλτ από εμεναΈγινε Ηρακλή πάρε τηλέφωνο Κυριακή !!! Αν με ψάχνεις στην έκθεση έχω μπανισει από φωτογραφίες μια ξανθιά στην bmw![]()
![]()