kostas_366
member
Δεν το ανοίγετε λιγάκι? Την τοποθεσία λέω.
Ρίξε καμία ιδέα... Για να δω πόσο θα πονέσουν οι κολοι μαςΔεν το ανοίγετε λιγάκι? Την τοποθεσία λέω.
Θα σε κάνουμε πατάκι μην αγχώνεσαιΜε το lifan 110 πόσο να το ανοίξω ακόμα;![]()
Με το lifan 110 πόσο να το ανοίξω ακόμα;![]()
Ρίξε καμία ιδέα... Για να δω πόσο θα πονέσουν οι κολοι μας![]()
Moto Minarelli 32cc με πετάλια το θυμάστε ?
Πρώτο μοτοσακό στο πρώτο δίπλωμα 15 χρονών με υπογραφή πατέρα.
Πήγαινε το πετάλι σύννεφο στην ανηφόρα αλλά στην κατηφόρα .....πυ πυ πύραυλος....![]()
Δεν το ανοίγετε λιγάκι? Την τοποθεσία λέω.
Η διαδρομή αυτή, είναι μάνα με τα μικρά. Την έχουμε κανει με τα μεγάλα και δεν χρειάζονται. Τα υπόλοιπα από τις βενζίνες τα τρώμς γκιώσα. Δέστε το.Δεν μας λυπάσαι καθόλου ε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλώς η κακώς σχεδόν όλοι μας έχουμε και από έναν εργάτη για να μην ανάβει στην κίνηση το βεντιλατερ, να μη σου καίνε τα πόδια η θερμότητα κινητήρα και εξατμίσεων,να φορτώνεις και μια εξάδα νερά από το σουπερ,να μη φοβάσαι και αν σου πέσει στατικά κοκ.Επειδή φορτώσαμε πολλά χιλιόμετρα τα μεγάλα (λέμε τώρα...), προτείνω εκδρομούλα με τα μικρά μας.
Παπάκια, σκούτερ, μοτοσυκλετάκια έως 125, όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες που τάχθηκαν να γίνουν οι εργάτες της καθημερινότητας μας, αξίζουν πιστεύω μια φορά στο τόσο να το ρίξουν λίγο έξω.
Να γεμίσουν τα μικροσκοπικά φίλτρα τους με οξυγόνο και θαλασσινό αεράκι και να πιστέψουν κι αυτά πως αξίζουν κάτι περισσότερο από τις μικρές και ασφυκτικές διαδρομές, στις πνιγμένες από τη κίνηση πόλεις.
Ραντεβού στο parking πριν τα διόδια της Ελευσίνας στις 9.30. Μίζα/μανιβέλα στις 9.45.
Ακολουθούμε όλη την παλιά εθνική δίπλα στη θάλασσα και πίνουμε το καφεδάκι μας στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων.
Εννοείται πως όποιος θέλει να ακολουθήσει με τη μοτοσυκλέτα του είναι ευπρόσδεκτος.
![]()
Σκληρό!Νότη μήπως έχεις τίποτα πληροφορίες ότι θα εμφανιστεί ο Βιετκόγκ στη περιοχή και είπες να πάτε με τα μικρά??
Εσύ γέροντα ,θάχεις κάνα μοτοποδήλατο από τα νιάτα σου καταχωνιασμενο κάτω από καμμία λινατσα ..Τότε θα πρέπει να ψάξω για ένα solex 50αρι δίχρονο με πετάλια.... τα θυμάστε?
Εσύ γέροντα ,θάχεις κάνα μοτοποδήλατο από τα νιάτα σου καταχωνιασμενο κάτω από καμμία λινατσα ..
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς η κακώς σχεδόν όλοι μας έχουμε και από έναν εργάτη για να μην ανάβει στην κίνηση το βεντιλατερ, να μη σου καίνε τα πόδια η θερμότητα κινητήρα και εξατμίσεων,να φορτώνεις και μια εξάδα νερά από το σουπερ,να μη φοβάσαι και αν σου πέσει στατικά κοκ.
Εγώ μετά το pcx πήρα το bev 350st ,και ουσιαστικά (χωρίς να το επιδιώξω) έχω τρίτη μοτό λόγω ανεμοκαλυψης,ικανότητας ταξιδιού(500περιπου χλμ στο άνετο) χωρίς κραδασμούς με 145 χλμ/ωρα.
Καλό η κακό να εχεις και ακριβό σκούτερ/ παπί, το αφήνω στην κρίση σας .
Πάντως tmax με 14k δε θα'δινα εκτός αν αντικαταστουσε μοτό.
Να περάσετε καλά στην εξόρμηση εύχομαι
Και τον giamar για lifan τον βλέπω , γιατί με το τρέμουλο από τους καφέδες δε μπορεί με συμπλέκτη πια ..Με το lifan 110 πόσο να το ανοίξω ακόμα;![]()
Ακριβώς και μένα τώρα η γυναίκα μου έχει πάρει φόρα και λέει πούλα κανένα επιτέλους... συλλογή κάνεις?Θανάση τα γράφεις πολύ σωστά και πάντα γυρόφερνα ένα scooter 300-400cc.
Αλλά ξέρεις κάτι ρε φίλε?
Το ξέρω από τώρα πως, άπαξ και το αγοράσω, XT και XJ6 περνάνε στο επίπεδο της μη χρήσης.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αλλά είναι όμορφα και πολύ χρηστικά τα άτιμα.
Το ''πούλα'' το ακούω κάθε εβδομάδα σχεδόν...αλλά όπως της λέω (δανειζόμενος την ατάκα του Ντε-Νίρο) ''Θα έρθει κάποια στιγμή που ότι έχω θα χωράνε όλα σε έναν σάκο ουράς...και τότε χαίρετε.Ακριβώς και μένα τώρα η γυναίκα μου έχει πάρει φόρα και λέει πούλα κανένα επιτέλους... συλλογή κάνεις?
Και τί ν'απαντησεις σε κάποιον ,που αν σε δει να χαϊδεύεις άψυχο αντικείμενο ( πομονες ινδιάνικες μέχρι ποδήλατα)να κουνά το κεφάλι με απαξίωση...