@Wheel-of-time - Γιωργο,καταρχας καλως μας ηρθες.
Ταξιδι απο τα λιγα,αλλα δεν το χορτασα.Θελω λεπτομερειες.:D
Καλησπέρα Πάνο και καλώς σας βρήκα:) τα Ιωάννινα τα ξέρω καλά, τελευταία φορά ήμουν το 2014 εκεί! και οι δύο Ηπειρώτες λοιπόν! εγώ κατάγομαι από την Αρτα αλλά μεγάλωσα την Κόρινθο :) Λεπτομέρειες βρίσκεις στην ιστοσελίδα μας: www.wheel-of-time-gr.com στο φς: https://www.facebook.com/wheeloftimegr@Wheel-of-time - Γιωργο,καταρχας καλως μας ηρθες.
Καλησπέρα Μάρκο, συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου. Η μεταφορά μιας μοτοσυκλέτας στην αμερικανική ήπειρο αξίζει και συμφέρει μόνο όταν σχεδιάζεις να μείνεις αρκετούς μήνες σε αυτή.. ιδανικά πάνω από 3 μήνες.. Για λίγες εβδομάδες η ένα μήνα θα συμφέρει να νοικιάσεις μια μοτοσυκλέτα εκεί, έχουν καλές προσφορές.. τώρα το μεταφορικό κόστος εξαρτάτε που ακριβώς θέλεις να πας στην Αμερική. Προς Καναδάς και ΗΠΑ είναι η μεταφορά φτηνότερη από Μεξικό ή νότια Αμερική..Εμείς μεταφέραμε τις μηχανές μας στο Κανκούν του Μεξικού με την Air Berlin το κόστος ήταν 1100€ κάθε μηχανή συν 40$ για κάτι χαρτιά στο Μεξικό.. δυστυχώς η αεροπορική εταιρεία Air Berlin δεν υπάρχει πλέον γιατί τον Νοέμβριο του 2017 έχει μπατιρίσει.μια ερωτηση στα παιδια εχω να κανω
ποσο κοστιζει η αερομεταφορα μιας μηχανης 250 κιλων,απο ευρωπη ή αφρικη σε αμερικη ;