Κυριακη 18/2 βολτα στην Δημητσάνα και Στεμνιτσα

karellen

old member
Δημοσιεύσεις
5.412
Ηλικία
61
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Στον καφέ ας έχει όσο γκόζμο θέλει δε μας πειράζει.
Στην ταβέρνα θέλουμε ησυχία και ευτυχώς έχω σταμπάρει μερικές που είναι ό,τι πρέπει.Τη μία την επισκεφτήκαμε χτες και έχω κι άλλες στα υπόψιν. Tooth
 

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.484
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Θέλουμε να υπάρχει συμμετρία να βρίσκονται όλα στον σωστό χρόνο στον σωστό τόπο, και όχι άναρχα και ανάκατα, να ξεκινάς να πας βόλτα και να μη γνωρίζεις που πήγες και γιατί.
Αν θες να δεις κόσμο να ταλαιπωρηθείς να είσαι πατείς με πατώ σε να σε σπρώξουν να σε σκουντήσουν να σε πατήσουν να μη βρεις που να αφήσεις τη μηχανή να σιχτιρίσεις να το ευχαριστηθείς να πεις ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που είπα να πάω βόλτα, ε τότε πας Ναύπλιο Βυτίνα Αράχοβα και δικαιώνεσαι.

Όταν όμως πας Δημητσάνα έχεις άλλες βλέψεις, πας για μια καλύτερη ποιότητα βόλτας πας για την ηρεμία την χαλάρωση την ανάταση της ψυχής Καθώς μέχρι τώρα η Βυτίνα αναχαίτιζε της ορδές των αναξιοπαθούντων εκδρομέων του σαββατοκύριακου, και δεν πήγαιναν παρακάτω. Μεχρι τωρα καθως φαινεται.

Δεν μπορείς να βρεις την ηρεμία την χαλάρωση κλπ με όλον αυτό το συρφετό που φαίνετε στις Φώτο να αλαλάζει στα σοκάκια. Δημιουργούν οπτική και ακουστική ρύπανση.

Φρίκη Φρίκη λέγω.

Σε λίγο θα πρέπει να τρέχουμε διήμερα εις τας Πρέσπας για να βρούμε την γαλήνη και την ηρεμία που πρέπει να συνοδεύει μια βόλτα.

Ευτυχώς υπάρχει ακόμα η βοβούσα σε ακτίνα μονοήμερης
Θα συμφωνησω αν και στο Ναυπλιο μπορεις να "διαχειριστεις" τον κοσμο.
ευτυχώς έχω σταμπάρει μερικές που είναι ό,τι πρέπει.Τη μία την επισκεφτήκαμε χτες και έχω κι άλλες στα υπόψιν. Tooth
Και ελπιζω στην επομενη να σας καμω παρεα Giving
 
Top Bottom