Έκανες τίποτα βούτες ή είσαι τίποτα ψιλοστομαχος;
Αυτο παλι με τα καλαμαρακια,αντι σε πιατο σε χαρτοπετσεττα,τι στυλιστικη αποψη ειναι?φανταζομαι θα επιβαρυνεται και στην τιμη λογω στύλ.
Δεν είναι χαρτοπετσέτα, είναι πέτρινο πλατώ σερβιρίσματος.Αυτο παλι με τα καλαμαρακια,αντι σε πιατο σε χαρτοπετσεττα,τι στυλιστικη αποψη ειναι?φανταζομαι θα επιβαρυνεται και στην τιμη λογω στύλ.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ελεύθερα. Για αυτό υπάρχουν όλα στην αγορά για να διαλέγουμε σύμφωνα με τα γούστα μας……Δηλαδή η νέα μόδα είναι σερβίρισμα σε επίπεδα πλατώ,που μπορεί να σου φύγει το φαι και να βγει απ οξω.Ρε τι μαθαίνει κανείς.Φαντασου να προσπαθείς να κάνεις και παπάρα στο λεμόνι με το λάδι και να σου τρέχουν τα ζουμια στο τραπέζι.Νεες μόδες.Δουλεια δεν είχε ο διάολος γ................. τα παιδιά του.Εχω μείνει ο γέρος πίσω.
Εννοείται,αν και πιστεύω ότι μάλλον αν κάποιος πάει για πρώτη φορά δεν θα τον ρώτησαν πως να του τα σερβίρουν.Παντως εγώ θα του έλεγα να τα πάρει πίσω,και να μου τα σερβίρει κανονικά σε πιατέλα η σε πιάτο γιατί είμαι και ζημιαρης στις τσαλαβουτες.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ελεύθερα. Για αυτό υπάρχουν όλα στην αγορά για να διαλέγουμε σύμφωνα με τα γούστα μας……
Τώρα όσο την παπαρα στο λεμόνι με το λάδι, αν κάποιος σερβίρει σαλάτα σε τέτοιο πλατώ θέλω να τον γνωρίσω. Θα είναι ενδιαφέρον τύπος
Εννοείται,αν και πιστεύω ότι μάλλον αν κάποιος πάει για πρώτη φορά δεν θα τον ρώτησαν πως να του τα σερβίρουν.Παντως εγώ θα του έλεγα να τα πάρει πίσω,και να μου τα σερβίρει κανονικά σε πιατέλα η σε πιάτο γιατί είμαι και ζημιαρης στις τσαλαβουτες.
Δεν είναι κακή ιδέα… καθόλου κακή ιδέα.καλαμαράκια να κρέμονται σε περιστρεφόμενο μαλλί της γριάς.
Το πλατώ πάντως δεν θεωρώ ότι είναι νεωτεριστικό αλλά πως είναι η εξέλιξη της λαδόκολλας!Άμα έχει λίγο λαδακι απ' το τηγάνισμα και βάλεις και λιγάκι λεμονακι από πάνω,μια χαρά τσαλαβουτα κάνεις.Απ την άλλη πιστεύω ότι στο πιάτο αντί σε ανοιχτό πλατώ,γενικά χειρίζεσαι πιο καλά τις μπουκιες και τις πηρουνιες χωρίς τον κίνδυνο να σου φύγουν και να σου πέσουν στο πουκάμισο η στο παντελόνι.Βεβαια στον βωμό του νεωτερισμού που συνήθως πληρώνεται και παραπάνω ,σε λίγο θα δούμε και καλαμαράκια να κρέμονται σε περιστρεφόμενο μαλλί της γριάς.
Βάζεις αλατι στην παλάμη. ,Γλύφεις και δαγκώνεις το λεμόνι .Σας ερχεται αυτο... εδω να σα δω
Ξαπλώνεις ανάσκελα και ξεκινάς χαχαχαΣας ερχεται αυτο... εδω να σα δω
Επειδή εργάζομαι στην εστίαση , αλλάξτε επιτέλους την νοοτροπία του ελληναρα μάγκα που πάει σε ένα μαγαζί και νομίζει ότι γαμαει και δέρνει, είναι απαιτητικός όλα του φταίνε πάντα βιάζεται και κατά το 95% ειναι τέρμα αγενής .Εννοείται,αν και πιστεύω ότι μάλλον αν κάποιος πάει για πρώτη φορά δεν θα τον ρώτησαν πως να του τα σερβίρουν.Παντως εγώ θα του έλεγα να τα πάρει πίσω,και να μου τα σερβίρει κανονικά σε πιατέλα η σε πιάτο γιατί είμαι και ζημιαρης στις τσαλαβουτες.
Νομίζω όμως η φωτογραφία του πιάτου είχε να κάνει με την ποσότητα Θάνο,αλλά ισχύει ότι ο Έλληνας είναι δύσκολος πελάτης αλλά αφήνει και φιλοδώρημα...Επειδή εργάζομαι στην εστίαση , αλλάξτε επιτέλους την νοοτροπία του ελληναρα μάγκα που πάει σε ένα μαγαζί και νομίζει ότι γαμαει και δέρνει, είναι απαιτητικός όλα του φταίνε πάντα βιάζεται και κατά το 95% ειναι τέρμα αγενής .
Μάθετε να συμπεριφέρεστε σε μαγαζιά που σας εξυπηρετούν , ότι διποτε ειναι αυτό .
Δεν σας κάνουν χάρη που πήγατε σε ένα μαγαζί .
κατσε φαε περνα καλά και φύγε , τόσο απλό .
επειδή έχω δουλέψει και με τουρίστες , οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι πελάτες Έβερ χωρίς κανένα λόγο
Να σε δω Κυριάκο να τρως την φέτα με μαχαιροπίρουνα αψαχαχΝτορτια